31/1/11

Το επαναστατικό Χάπενιγκ των Αγορών

Του Σπύρου Χατζάρα

Τυνησία, Αλγερία, Αίγυπτος, Σουδάν, Ιορδανία. Οι αγγλόφωνες και γαλλόφωνες πεπολιτισμένες «μάζες», βγήκαν στους δρόμους, αφού, τις ξύπνησαν, από το Facebook, και με SMS, οι «επαναστατικές» εταιρείες της «κινητής». Η πρωτοπορία του iPod, και της «πορτοκαλί επανάστασης» , δείχνει τον δρόμο.

Το ίδιο σενάριο, η ίδια χορογραφία. Το ίδιο επαναστατικό Χάπενιγκ. Θέατρο του δρόμου.Live. Τώρα από την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου. Λίγο καιρό πριν, Live, από την Τυφλίδα, το Κιργιστάν, το Κίεβο, το Βελιγράδι, και από την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008. Στην Τεχεράνη τους μπουζουριάσανε και η χορογραφία έλαβε τέλος, υπό τις διαμαρτυρίες των τηλε-θεατών.

Το Ανώτατο σοβιέτ του Τέταρτου Ράιχ, που κυβέρνησε τις αραβικές μάζες επί δεκαετίες, με «κοσμικές» δικτατορίες, για να αντιμετωπίσει τους «αδελφούς μουσουλμάνους» και τους φονταμελιστές, πετάει τώρα τις στυμμένες λεμονόκουπες, τύπου Μουμπάρακ και Μπέν Αλί. Προηγουμένως, οι κοσμικοί δικτάτορες τύπου Μουμπάρακ, που διαπραγματεύεται την τύχη του , με τους προοδευτικούς hi-tech Βαχαμπίτες της Σαουδικής Αραβίας και το Ισραήλ, παρέδωσαν τα πάντα στην Παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα και τις αγορές και διασφάλισαν τα φτηνά μεροκάματα.

Τώρα, για την ακρίβεια στα τρόφιμα , την πείνα και την ανεργία, που προσφέρουν οι αγορές, φταίνε οι «κυβερνήσεις», και όχι το Φέντεραλ Ριζέρβ και ο Μπερνάκι.
Η παγκόσμια τραπεζιτική Χούντα, αγαπά τον άνθρωπο, εργάζεται για το καλό όλων και κάνει την κοινοβουλευτική δημοκρατία δώρο στις Αραβικές μάζες, που τώρα όμως, θα πληρώνουν υψηλότερα επιτόκια ,για να εξυπηρετήσουν το «εθνικό» χρέος τους, επειδή η Moodys ανησυχεί λόγω της «αστάθειας».

Όπως είπε η «Μεγαλόχαρη Χίλαρι , «Το μήνυμα της Αμερικής παραμένει το ίδιο. Θέλουμε να διεξαχθούν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές και αναμένουμε ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν τώρα».

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ,γιατί οι μάζες δεν επαναστατούν στην θεοκρατική Σαουδική Αραβία. Εκεί, γίνονται «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές»; Ή μήπως ο χαλίφης έχει την προστασία του Γιαχβέ .

ΥΓ. Καλά , στο Κόσσοβο δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι Χασάπηδες του ΟΥ ΤΣΕ ΚΑ, έκαναν, «ελεύθερες και δίκαιες εκλογές», και για αυτό μετράνε ακόμα τις ψήφους. Η «Δημοκρατία» του μέλλοντος μας γεννιέται στην Πρίστινα. Μαζί και η νέα αγορά «ανθρωπίνων οργάνων».

3 σχόλια:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Πράγματι όαση μέσα στο διαδίκτυο ο αποκαλυπτικός τρόπος, με τον οποίον η σελίδα σας αντιμετωπίζει την στημένη εξέγερση σε κάποιες Αραβικές χώρες.
Η οργάνωση των "Αδελφών Μουσουλμάνων" υπήρξε κατά τον Β΄ΠΠ. φιλοχιτλερική - ναζιστική οργάνωση, η οποία συνεργάστηκε με τους Ναζί και πρωτοστάτησε στην σύνταξη της αραβικής μεραρχίας, η οποία πολέμησε στο πλευρό των Ναζί στην Κροατία.
Μετά τον πόλεμο πέρασαν οι Ναζί τον έλεγχο της Ισλαμικής Αδελφότητος στην Ιντέλλιτζενς Σέρβις και στην συνέχεια, μετά την εκδίωξη των Άγγλων από το Σουέζ, πέρασε ο έλεγχος στην CIA, υποκατάστημα της οποίας είναι αυτή η οργάνωση εδώ και δεκαετίες.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Μια σύνδεση περί των ανωτέρω αναφερθέντων:
http://greyfalcon.us/The%20Muslim%20Brotherhood.htm

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά ενώ η λύση των προβλημάτων της Αννούλας του Εκπαιδευτικού Χιονιά μπαίνει σε ένα δρόμο...


http://www.reuters.com/article/2011/01/31/school-global-idUSN3110303820110131?feedType=RSS&feedName=privateEquity&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FprivateequityNews+%28News+%2F+US+%2F+Private+Equity+News%29

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...