7/1/11

Όταν τα Ανώτατο Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ κατουρήθηκε από τα γέλια

Ακόμα γελάνε οι τοκογλύφοι της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής Χούντας με την «σοσιαλιστική» ανοησία που είπε ο αχυράνθρωπός τους Τζέφ παπαΕβραίου, από το Παρίσι και το Συμποσίο «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός».

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ είπε ότι , «Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποιημένο, θα πρέπει να ρυθμίσουμε και να ελέγξουμε τη δύναμη των αγορών για να υπάρχει μεγαλύτερη ισότητα και ισοτιμία από σήμερα», και ότι η πρόκληση είναι, οι αγορές να δουλεύουν για το κοινό καλό και να μην αποτελούν «εργαλεία για τη συγκέντρωση των προνομίων των ολίγων».

Στον «νέο κόσμο», με την «Παγκόσμια διακυβέρνηση», οι αιμορουφήχτρες, θα γίνουν «καλοί εβραίοι», και οι τοκογλύφοι θα αγωνίζονται για το «κοινό καλό».
Οι σατανάδες που οργάνωσαν δυο παγκοσμίους πολέμους, με τους οποίους εξόντωσαν πάνω από 140 εκ. ανθρώπους, αυτοί που έστησαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα κρεματόρια, αυτοί που οργάνωσαν την γενοκτονία των Ελλήνων και Αρμενίων στην Μικρά Ασία και των φτωχών Ασκεναζίμ Εβραίων, αυτοί που θέρισαν 20 εκ Ρώσους και Ουκρανούς με την πείνα, αυτοί τώρα, επειδή έτσι του είπαν να πει, θα αγωνίζονται για το κοινό καλό και η «παγκόσμια διακυβέρνηση» θα φέρει «μεγαλύτερη ισότητα και ισοτιμία» από σήμερα .
Και είναι μύθος όπως είπε , «ότι κάθε κράτος θα μπορούσε να πάρει μέτρα από μόνο του». Υπάρχει ανάγκη « ισχυρότερης διακυβέρνησης» από τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ, τόνισε ο παπαΕβραίου

Τα είχε ξαναπεί. Στο συνέδριο του Economist είχε δηλώσει ότι «χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα». Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είχε υπογραμμίσει ότι «ο αναπτυξιακός στόχος της χιλιετίας μάς ωθεί στην ανάγκη να αναπτύξουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα μεταμορφώσει τον κόσμο των ελεύθερων αγορών σε κόσμο των ελεύθερων ανθρώπων».


Σε γερμανική μετάφραση ο κόσμος των "ελευθέρων ανθρώπων", του παπαΕβραίου, σημαίνει "Arbeit macht frei". Ανώτατο Σοβιέτ του Τετάρτου Ράιχ δηλαδή.

'Οταν υποταχθούμε στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ,τότε θα γίνουμε "ελεύθεροι άνθρωποι", όταν η Παγκόσμια Χούντα τελειώσει με τα Εθνικά Κράτη και την Δημοκρατία, και επιβάλει την απόλυτη εξουσία της ,με την «καλή» και «δημοκρατική» παγκόσμια διακυβέρνηση.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Ολα αυτά τα έχει εξηγήσει, ο παπαΕβραίου στον «σοσιαλδημοκράτη» σύντροφο του, Χασίμ Θάτσι, που πούλαγε τα νεφρά των Σέρβων που δολοφονούσε;

ΥΓ2. Καλά και ορθόδοξα Χριστούγεννα, και χρόνια πολλά στους Ιωάννηδες.



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oρθη η τοποθετηση και η αποδοση ολων των ευθυνων στους Χαζαρους αλλα χρηζει διορθωσης το οτι εξολοθρευσαν τους Ασκεναζιμ καθοτι οι τελευταιοι ειναι οι ιδιοι οι Χαζαροι.Μαλλον εννοειτε τους Σεφαρδιμ που καποια μακρινη εστω σχεση με την Παλαιστινη εχουν.Χαζαροι λοιπον ειναι οι ψευτοεβραιοι αυτοι λοιπον που αποτελουν και το 95% των υποτιθεμενα Εβραιων σημερα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά φίλε, οι πλούσιοι Ασκενάζι σκότωσαν φτωχούς Ασκενάζι και Σεφαρδείμ. Για παράδειγμα στο Άουσβιτς οι περισσότεροι εβραίοι ήταν από την Πολωνία, που είναι το ένα από τα δύο κράτη όπου βρίσκονταν οι περισσότεροι Ασκενάζι (το άλλο ήταν η Ρωσία/ΕΣΣΔ).

Επίσης εκτός από τη θεωρία που ταυτίζει Ασκενάζι-Χάζαρους υπάρχει και η ανορθόδοξη θεωρία ότι οι Ασκενάζι προέρχονται από τους Ασκάνιους οι οποίοι είναι ελληνογενείς. Το πιθανότερο είναι ότι ορδές των μογγόλων που δημιούργησαν το έθνος των Χαζάρων ήρθαν σε μαζική επιμιξεία με Ασκάνιους και δημιουργήθηκε αυτό το έθνος-συμμορία λόγω μογγολικών γονιδίων.

Ανώνυμος είπε...

"...only a CRISIS - ACTUAL OR PERCEIVED - produces REAL CHANGE. When that crisis occurs, the actions that are taken depend on THE IDEAS THAT ARE LYING AROUND. That, I believe, IS OUR BASIC FUNCTION : to develop alternatives to exisiting policies , to keep them ALIVE and AVAILABLE until.....


......THE POLITICALLY IM-PO-SSI-BLE BECOMES POLITICALLY IN-E-VI-TA-BLE "

Milton Friedman , Capitalism and Freedom XI.

Doctor Shock (Mengele) of Economics

Ανώνυμος είπε...

"For injuries ought to be done ALL AT ONE TIME, so that, being tasted less, they offend less"

Niccolo Machiavelli , The Prince, 1513 ....about the political decisions of Prince of PASOK, George Papandreou.

"..If this schock approach were adopted, I believe that it should be announced PUBLICLY IN GREAT DETAIL, to take effect at very close date. The more fully the public is informed, THE MORE WILL ITS REACTIONS FA-CI-LI-TA-TE THE ADJUSTMENT"

Milton "Mengele" Friedman go) (University of Chicago) in letter to General Augosto Pinochet, April 21, 1975.


"Sovereign is he who DECIDES the state of emergency"

Carl Schmitt, Nazi lawyer.

Ανώνυμος είπε...

Το μανιφέστο του Καπιταλο-Φασισμού των Αγορών.

http://en.wikipedia.org/wiki/Seoul_Development_Consensus

Βασική σκέψη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ......αλλά ο καθένας με ότι έχει....άλλοι με Ferrari άλλοι με γαϊδουρια....και ο νικητής του ελεύθερου αυτού αγώνα...ΔΙΚΑΙΑ τα παίρνει όλα.

Και φυσικά το ρητό του μακαρίτη πλέον Mengele της Οικονομικής.

Οι ελεύθερες αγορές ΜΟΝΟ παράγουν ελεύθερους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Και όσοι σε αυτήν την χώρα δεν βαριούνται να μελετούν ιδού

τα σχέδια διάσωσης μίας άλλης χώρας

http://web.worldbank.org/external/projects/main?pagePK=64283627&piPK=73230&theSitePK=40941&menuPK=228424&Projectid=

http://www.imf.org/external/country/gtm/index.htm

από τους διασώστες φίλους του πρωθυπουργού μας, ΤΟΤΕ...


και ιδού ο θρίαμβος της διάσωσης ΣΗΜΕΡΑ

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/pethainoyn-apo-peina-sthn-goyatemala

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω εις ένα Τραπεζίτη, Χρήματος Παντοκράτορα , Ποιητήν Φτώχιας επι της γής , ορατών τε πάντων και κυρίως αοράτων .
Και εις ένα Κύριον Επενδυτή , τον Υιό του Θεού, τον επικερδή , τον εκ των Αγορών γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων , κέρδος εκ του μηδενός , Τόκον αληθινόν εκ Κεφαλαίου ψευδού,
ποιηθέντα ού γεννηθέντα, ομοούσιον τω Χρήματι, δι ού τα πάντα αρπάζετο.

Τον δι ημάς τους ολίγους και δια την ημετέραν ευημερίαν κατελθόντα εκ των Αγορών και σαρκωθέντα εκ Κοινοβουλίου Αγίου και Αγοράς Αγίας και απανθρωπήσαντα.
Επενδυθέντα τε υπέρ ημών των ολίγων επί Δαδίβ Ροκφέλερ τε Ρότσιλντ και επτωχευθέντα και ταφέντα .
Και πτωχεύσαντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς .
Και ανελθόντα εις τους ουρανούς , και καθεζόμενον εκ δεξιών του Τραπεζίτου.
Και πάλιν ερχόμενον μετά απάτης κρίναι πλουσίους και φτωχούς, ού των Κερδών σου ούκ έσται τέλος.
Και είς το Τόκο το Άγιον, το Κύριον, το Ανθρωποκτόνο, το εκ του Τραπεζίτου εκπορευόμενον , το συν Πολιτικώ και Δημοσιογράφω συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον,
το λαλήσαν δια των προφητών των Αγορών .
Είς Μίαν, Αγίαν , Καθολικήν , και Παγκόσμια Διακυβέρνησην.

Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν χρεών.
Προσδοκώ αφανισμό Εθνών και Λαών .
Και Κέρδος του μέλλοντος αιώνος

Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και οι εβραιοι μιζραχι που ηταν διασπαρτοι στη μεση ανατολη και βορεια αφρικη, οι μαυροι εβραιοι της αιθιοπιας καθως και οι αυτοχθονες σαμαρητες (1000 ατομα περιπου) ολοι αυτοι αποτελουν το εθνος των εβραιων, μαζι με ακεναζιμ και σεφαρδιμ, με τους ''αρειους'' ασκεναζιμ βεβαιως να αποτελουν το 90% περιπου του συνολου

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...