26/1/11

Έξω εδω και τώρα από το πανεπιστήμιο

Είμαι φορολογούμενος πολίτης και δεν ανέχομαι να πληρώνω τις μαλακιές του κάθε ξυριζα αξύριστου και ότι άλλο τσόφλι κυκλοφορεί. Aυτοί που μας έχουν πρήξει τα πεζοδρόμια ζητώντας τόσες φόρες στο περλών δημοψήφισμα γιατί "δειλιάζουν" στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ;;; και δεν θέλουν με τίποτα να δεχτούν την λαϊκή θέληση στο θέμα ;;;

Και αν μετά τους 200 λαθροτετοιους έρθουν άλλοι 300 άλλοι 10000 άλλοι 100.0000 άλλοι 100.0000 άλλοι 1.000.000 σε πόσους θα δώσουμε πολιτικό άσυλο σε τόσους ώστε να καταρρεύσει η χωρά εντελώς ΜΟΝΟ αυτό θέλουν και καθόμαστε και τους ακούμε ;;; Ας πάνε οι δημοκράτες να καταλάβουν κάνα τουρκικό πανεπιστήμιο ρεεεε κάνα πακιστανικό ,κάνα αλβανικό να τους πάρει και να τους σηκώσει και να μην ξέρουν από πού να φύγουν τα τομάρια

Ας τους μαζέψει τώρα η κυβέρνηση η να μην πληρώνουμε φορολογούμενος ένα από τα δυο θα γίνει.
Έξω εδω και τώρα από το πανεπιστήμιο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως γνωρίζουν οι παροικούντες την Μπανανία, το Μαλακιστάν, επί το ευηχότερον Καραγκιοζιστάν, μέχρι πρότινος άσυλο ανιάτων ιθαγενών - ανίατοι λόγω χρόνιας δημοκρατικής μακακίας - μετεξελίχτηκε επί τα βελτίω σε άσυλο της Τρόικας και των λαθρομεταναστών. Τα καινούργια αφεντικά τώρα αλωνίζουν στην ενδοχώρα, και μαστιγώνουν κατά το δοκούν τον ανίατο ραγιά. Όπως λέει ο λαός, γ**ούν και δέρνουν, με το συμπάθιο. Κοντολογίς, αυτοί αποφασίζουν και διατάζουν, κι όταν γουστάρουν χωρίς σάλιο μας βιάζουν.

Από χθες η ακαδημαϊκή, πολιτική και δημοσιογραφική νομενκλατούρα του Καραγκιοζιστάν θρηνεί τάχα τη χαμένη παρθενιά της, επειδή καμιά διακοσαριά μετανάστες έκαναν κατάληψη στην πολύπαθη Νομική Σχολή Αθηνών, εκβιάζοντας με απεργία πείνας, εάν οι ιθαγενείς δεν κάνουν τούμπες στον αέρα προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους. Είναι, λέει, Τυνήσιοι, Μαροκινοί και Αλγερινοί.

Βρε, σεις, πότε βομβαρδίστηκε η Τυνησία, η Αλγερία και το Μαρόκο και δεν το πήρα είδηση; Χτες ακούσαμε από το στόμα του Αρχιεπισκόπου ότι οι λαθρομετανάστες συνωστίζονται εδώ επειδή τα γεράκια της Δύσης βομβαρδίζουν τις χώρες τους. Τα ίδια δε λένε και η Παπαρήγα με τον Τσίπρα, και μας κάνουν να νιώθουμε όλοι ένοχοι;

θεωρώ ότι η σημερινή κατάληψη είναι η μετεξέλιξη των καταλήψεων της τελευταίας εικοσιπενταετίας, όπου δυο-τρεις φορές το χρόνο, φοιτητές, αναρχικοί και μετανάστες παρέα έκαναν καταλήψεις διαρκείας σε αίθουσες πανεπιστημίων, όπου τα έκαναν γης μαδιάμ κάτω από τα απλανή βλέμματα της ευνουχισμένης Πολιτείας, της αποχαυνωμένης πανεπιστημιακής ηγεσίας, της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας. Εξεταστικές περίοδοι χάνονταν, δημόσια περιουσία καταστρεφόταν, πανεπιστημιακά αρχεία εξαφανίζονταν, καθηγητές προπηλακίζονταν και δέρνονταν, ενώ η Μπανανία γελοιοποιούνταν όλο και περισσότερο στα μάτια της Οικουμένης.

Η συνέχεια εδώ:
http://seferou.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ-ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ!

"Δεν είμαι ορθόδοξος, κύριε Παπαραρκαρχίδι μου. Δεν είμαι καν χριστιανός. Σου είπα: ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον τοίχο και θα μάθεις τα πάντα για μένα (είμαι ανοιχτό βιβλίο), αλλά εσύ προτιμάς να τα ξύνεις. Αντε. Οσο χέσατε, χέσατε, φασίστες. Ηρθε η ώρα να τραβήξω το καζανάκι.

Παπαραρκάδα, μια ματιά επί τροχάδην, αν ρίξεις, σε αυτόν τον τοίχο, θα βρεις απάντηση σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματά σου. Προσωπική δήλωση φρονημάτων, πάντως, από μένα θα πάρεις (μαζί με τ' αρχίδια μου) μόνο όταν ξανανοίξεις τη Μακρόνησο. Αντε τώρα, βαρέθηκα, μπείτε πάλι στα λαγούμια σας.

Παπαρένιο Παπαράκι, αν μου βρεις απόσπασμα από τον Ομηρο που να αναφέρεται στη λέξη "έθνος" με τη σημερινή έννοια, εγώ θα πάω να κλειστώ στη Μονή Εσφιγμένου. Στην αρχαιότητα η λέξη "έθνος" σήμαινε ομάδα ανθρώπων, κυρίως στρατιωτική ή συγκεκ...ριμένη ομάδα πολιτών. Στον μεσαίωνα "εθνικός" σήμαινε "ειδωλολάτρης". Με τη σημερινή έννοιά της, η λέξη "Εθνος" καθιερώθηκε από τη γαλλική επανάσταση κι έπειτα, κάτι που αποδέχονται όλοι οι φωστήρες του κόσμου, εκτός από τους δικούς σου ανιστόρητους μπαρμπούτσαλους. Το "γένος" είναι μια τελείως άλλη ιστορία και κανένας στη σειρά του ΣΚΑΪ δεν αμφισβητεί ότι το γένος προϋπήρχε της ελληνικής επανάστασης, όχι βέβαια με την κυριολεκτική, τη βιολογική του έννοια (γένος με την έννοια της βιολογικής καθαρότητας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο), αλλά με την έννοια της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς. Αυτά δεν τα ισχυρίζεται κανένας εθνομηδενιστής σαν εμένα και τον Βερέμη, ο Παπαρρηγόπουλος τα ισχυρίζεται, ο πατριάρχης του ελληνικού εθνικισμού που, μολαταύτα, ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλος από εσάς τα βλαμμένα. Ωστόσο, επειδή μάλλιασε η γλώσσα μας να εξηγούμε τι εννοούμε με το "γέννηση ενός έθνους" σε ανθρώπους σαν κι εσένα, Παπαρένιο Παπαράκι, που γνωρίζουν την τύφλα τους από ιστορική έρευνα, το βγάλαμε από τον τίτλο και το αφήσαμε σκέτο "1821". Κακώς, κατά τη γνώμη μου, κάκιστα -διότι, αντί να το βουλώσετε, αποθρασυνθήκατε".

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post_887.html

Ανώνυμος είπε...

Όσο η σημερινή πολιτική ηγεσία κάνει έναν τέτοιο διαχωρισμό μεταξύ των πολιτών , θεωρώντας ότι οι λαθρομετανάστες αξίζουν ιδιαίτερη μεταχείριση σε σχέση με τους κατώτερους - εκ των γεγονότων - Έλληνες πολίτες , τους οποίους θα τους είχαν μαζέψει 10 φορές σε μία αντίστοιχη περίπτωση , υπογράφει σχεδόν ανεξίτηλα την δημιουργία τεραστίων κοινωνικών προβλημάτων.

Αν δηλαδή 200 Έλληνες πολίτες καταλάβουν την Νομική ή άλλο πανεπιστημιακό χώρο και προβούν σε απεργεία πείνας, με σκοπό την ακύρωση του κατοχικού Ρότσιλντ Μνημονίου, θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις.

Επίσης, επειδή η παράνομος είσοδος σε οποιαδήποτε χώρα είναι ποινικό αδίκημα, για πιο άσυλο μιλάμε;

Ο δε Πρύτανης, θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί από την στιγμή που αρνείται να συνεργαστεί με τα όργανα μίας ευνομούμενης Πολιτείας.

Η ίδια η έννοια του άσυλου θα πρέπει να καταργηθεί , μιας και λειτουργεί σαν ένα "Βατικανό" μέσα στην Ελληνική επικράτεια.

Για τον ένοικο του Μαξίμου, θα πρέπει να γίνει κατανοητό , ότι το μεταναστευτικό ζήτημα δεν ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ με το μεταπτυχιακό του στην Στοκχόλμη ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΌΤΕ ΕΚΕΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αν πολιτική ηγεσία , εννοεί και δεν κοροϊδεύει όταν λέει την φράση κλισέ "ευνομούμενη Πολιτεία" ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΊΚΗΜΑ.

Αν πάλι το Σύνταγμα είναι απλώς το κάθε σώβρακο του Παγκάλου, που κάποιες φορές το φορά και κάποιες όχι , τότε ας κλείσουν την Βουλή σήμερα να γλυτώσουν και κάποια έξοδα.

Είναι περιττή.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.

Και για να τελειώνουμε με τις κυρίες Κούρτοβικ και λοιπούς, θα θέλαμε μία χάρη από αυτούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΑΙΡΕΊ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ κτλ....

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΌΛΟΙ.

Τουλάχιστον αυτοί που δεν έχουν κανένα ατομικό όφελος από την κατάργησή του....

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.2

Πρόταση προς τους Έλληνες ανέργους, πεινασμένους, απελπισμένους.

Έχετε κάθε δικαίωμα να προβείτε και εσείς σε πώληση μαϊμούδων προϊόντων , και άλλων προϊόντων και να έχετε την ίδια αντιμετώπιση από την Ελληνική Πολιτεία....

Σκεφτείτε μήπως θα έπρεπε να οργανωθείτε όπως και οι εισαγόμενοι δυστυχισμένοι.Κοινοπραξίες, μαφίες ότι θέλετε.

Σημαντικό πλεονέκτημα της όλης επιχειρηματικής αναγκαστικής εκ δυστυχίας δραστηριότητας, είναι να ενημερώνεται στους όποιους πελάτες σας , ότι κάθε ευρώ που θα εισπράττετε ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ και βοηθά έτσι την οικονομική δραστηριότητα της Πατρίδος μας. Μία διαφημιστική καμπάνια τέτοιου είδους θα έχει τύχη.

Σε περίπτωση σύλληψης πιστεύω ότι η Ελεύθερη Ελλάδα θα διαθέσει δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν τις όποιες υποθέσεις και θα φροντίσουν ώστε η Ελληνική Δικαιοσύνη θα είναι ίδια προς όλους.

Δεκάδες υποθέσεις δημιουργούν νομικό προηγούμενο.

Επίσης , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ίδια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης σε όλους. Απαιτείστε το.

Πέρα των λιανοπωλητών θα πρέπει να εξεταστούν παρόμοιες ,εξαιρούμενες λόγω ανθρώπινης δυστυχίας πάντα , δραστηριότητες τις οποίες η Ελληνική Πολιτεία εξαιρεί εκ των παρανόμων, αγνοώντας τους Νόμους Της.

Απελπισμένοι Ελληνες , λειτουργήστε όπως οι Απελπισμένοι Αλλοδαποί και απαιτείστε την Ισονομία.

Το σχόλιο αυτό είναι κυριολεκτικό ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟ.

panos sarandis είπε...

εξω ολοι ειμαστε κυψελιωτες και υποφερουμε απο τη μαστρωπεια και τα ναρκωτικα δεν μπορουμε να βγαλουμε τα παιδια μας εξω!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ