29/1/11

Ομολογία από το Νταβός

ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ: «Ακόμα και με μηδενικό χρέος η Ελλάδα έπρεπε να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που ήδη γίνονται.Πριν από ένα χρόνο κανένας δεν πίστευε ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε αυτά τα μέτρα και θα είχε αυτά τα αποτελέσματα. Τώρα όμως όλοι έχουν διαπιστώσει ότι εννοούσαμε αυτά που λέγαμε.»
Επομένως έκανε την κρίση ευκαιρία για να περάσει τα «μέτρα» που ζητούσαν οι ΑΘΕΑΤΟΙ από το 2002 δια του πράκτορα Παπαδήμου.

«Εννοούσαμε αυτά που λέγαμε », είπε, αλλά τα έλεγε «ιδιωτικά», στα ξένα αφεντικά του , που δεν τον πίστευαν, ότι θα τα καταφέρει να τους υποθηκεύσει την Ελλάδα. Στον ελληνικό λαό έλεγε άλλα προεκλογικά.

Ξεπέρασε και κάθε προηγούμενο φαυλότητας. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει θυμός στον κόσμο και αίσθημα μη δικαιοσύνης ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι συμμερίζεται αυτό το αίσθημα.
Είναι οργισμένος με τον εαυτό του δηλαδή .


Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκκληση προς τους οικείους η τουλάχιστον για όποιον ενδιαφέρεται για τον κον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου.

Ουδείς έχον την στοιχειώδη αριθμητική κατάρτιση (Α΄ - Β' Τάξη Δημοτικού) αμφιβάλλει ότι η οικονομική πολιτική των Βρυξελλών ,συμπεριλαμβανομένης και της αναδιάρθρωσης ή επιμήκυνσης του Χρέους όπως αυτή προτείνεται την τρέχουσα περίοδο, οδηγεί στην πολιτική αυτοκτονία του , κλασσικό καθιερωμένο επίλογο που ντύνει την εκτέλεση ενός Λαού.

Για λόγους καθαρά ανθρωπιστικούς, θα πρέπει να του εξηγηθεί με απλές βασικές αριθμητικές πράξεις ότι οδηγείται , σαν ανύποπτη Ιφιγένεια, στον βωμό της αποτυχημένης ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής. Χωρίς μάλιστα να υπάρχει το ενδεχόμενο μίας σωτήριας παρέμβασης εκ του Δωδεκάθεου - μιας και είναι σαφής η απέχθεια του προς κάθε τι το αρχαιοελληνικό.

Αν και ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε όλους τους Ευρωπαίους που ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,προτιμά να αφήνει τον εαυτόν του πείθεται από εγχώριους και εισαγόμενους ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ , προκείμενου να υιοθετήσει μία πολιτική η οποία οδηγούσε, οδηγεί και θα οδηγεί, με άκρως θεαματικό, μακάβριο και απελπιστικά νομοτελειακό τρόπο, από τα μέσα της δεκαετίας 50 μέχρι τις μέρες μας, σε ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟΝ.

Μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα επαρκούσε για την επαλήθευση του παραπάνω ισχυρισμού.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΣ.

Το δικό του πολιτικό κεφάλι παίζεται αν προσγειωθεί στο κοφίνι της Ιστορίας και όχι των συνεργατών του (Υπουργών, Συμβούλων, Φίλων κτλ...) , οι οποίοι θα έχουν σαν "άμαξα" πολιτικής φυγής την ,υποτιθέμενη ή υπαρκτή , ανικανότητά του.

Ακόμα και αν παραλύει από τρόμο ότι μια ενδεχόμενη διαφοροποίηση,θα επέσυρε την ΜΗΝΙΝ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ επί της κεφαλής του, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΘΕΙ , ότι εν λόγω Προστάτες της Ανθρώπινης Εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ. Με άλλα λόγια ενδιαφέρονται πρωτίστως για την Λειτουργικότητα ,μετά για την Αύξηση των Κερδών τους ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ και τέλος για την τήρηση του εκάστοτε Δόγματος. Έχουν κάνει την προαναφερόμενη αναζήτηση στο Διαδίκτυο.....


Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτόν, έστω και σε επίπεδο κατοικίδιου - αρκεί - θα πρέπει να κάνει μία προσπάθεια.

Ευχαριστώ


Παρατηρητής Πρωτότυπων Αυτοκτονιών.

Ανώνυμος είπε...

Η οποιαδήποτε λοιπόν επιμήκυνση ή αναδιάρθρωση θα πρέπει να έχει ως πιλότο την ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και όχι την ΙΔΕΑΤΗ.

Βιώσιμη για την Χώρα-Οφειλέτη. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Με άλλα λόγια, βλακώδεις πολιτικές τυφλής λιτότητας θα έχουν μεσοπρόθεσμα την οικονομική καταστροφή των πιστωτών πρωτίστως, αναφορικά με τη Ελλάδα.

Ένα σχέδιο ανάπτυξης θα προέβλεπε μόνο τον αφανισμό της αποδεδειγμένης σπατάλης και ΟΧΙ μία ΔΗΛΗΤΗΡΙΏΔΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.

Λιτότητα και Ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο στο κοτοπουλίσιο μυαλό της αφράτης γερμανίδας νοικοκυρούλας , νοσταλγού της Νυρεμβέργη και ξεμωραμένων χούφταλων που οδηγούν την Γερμανική Οικονομική Απάτη.

Ο αλκοολικός Βαρώνος μαζί με τον φουκαρά ΠΕΙΤΕ-ΜΟΥ-ΤΙ-ΜΑΛΑΚΙΑ-ΝΑ-ΚΑΝΩ φίλο του στην απέναντι όχθη του Ωκεανού πρέπει να θυμηθούν τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις των παιδικών τους χρόνων.

Η Ελληνική Οικονομική Καταστροφή ,όπως αυτή διαφαίνεται μέσα από τις τρέχουσες εξεταζόμενες εκδοχές της αποφυγής της, θα ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ....

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΉ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,πόσο μάλλον απλώς για να επιβιώσεις....



Αμπελουργός-Τραπεζίτης-Νεκροθάφτης.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο Σπύρο για να παρακολουθούμε τα θέματα στην συνέχειά τους, ΟΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, πέρα από το Show Polytechneio-Democratia etc.etc.etc...

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Τυνησίας στο Νταβός, κάλεσε τους επενδυτάς να επιστρέψουν στην χώρα του....

Σε πνεύμα Σικάγου μήπως;... Θα δείξει...

χα,χα,χα

Te la Creio Tu (Chambao).... Φουκαρά Λαέ της Τυνησίας.

χα,χα,χα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...