29/1/11

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

Εντολή κατόπιν εορτής για αυστηρό έλεγχο της ταυτοπροσωπίας των επιβατών των πλοίων

NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 20:23

Την απαρέγκλιτη τήρηση της υποχρέωσης των εταιρειών έκδοσης εισιτηρίων για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και των εταιρειών επιβατηγών πλοίων να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία των επιβατών με τον έλεγχο των προβλεπόμενων αποδεικτικών μέσων ταυτότητας ζητεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Με εντολή του κ. Παπουτσή, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης απέστειλε διαταγή σε όλες τις Λιμενικές Αρχές, προκειμένου να καταστήσουν σαφές προς όλες τις εταιρείες έκδοσης εισιτηρίων για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τις εταιρείες επιβατηγών πλοίων, ότι πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η υποχρέωση τους να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία των επιβατών με τον έλεγχο των προβλεπόμενων αποδεικτικών μέσων ταυτότητας.

Οι Λιμενικές Αρχές θα προβαίνουν σε συνεχείς και επισταμένους ελέγχους προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση εκ μέρους των υπόχρεων (εταιρειών - πλοίων - ναυτικών πρακτόρων) των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεών τους αναφορικά με την καταγραφή - επιβεβαίωση των στοιχείων των επιβατών που επιβιβάζονται στα πλοία, υπενθυμίζοντας ότι η υποχρέωση αυτή αφορά τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά εισιτήρια που εκδίδονται.

Ο κ Παπουτσής και οι Λιμενικοί του, που συνεργάστηκαν για την επιτυχία της «χορογραφίας» του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών και του Αχμέτ Μοαβία, ( που τον έστειλε ο Σαραγγούσης για 4 μέρες στις Βρυξέλλες με λεφτά των Ελλήνων), έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και τη ασφάλεια των επιβατών.
Αν ο Αχμέτ έκανε κατάληψη του πλοίου και όχι της Νομικής, τι θα έκαναν οι επιβάτες;

Πάντως ο Ροταριανός Παπουτσής κράτησε το λόγο του. Η κυβέρνηση δεν επέτρεψε να ασκηθει βία κατά του Αλαβαν και του Αχμέτ.

Δελτιο11

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσεξτε δεν τους ενοχλει που λενε ανοησιες και καταπατουν την κοινη λογικη,τους ενοχλει να μην ειναι ρατσιστες!!

δηλαδη αν τους πεις οτι αυτο στον ουρανο ειναι ηλιος,και καποιος τους πει οτι ο ηλιος ειναι πολυ κακο πραγμα,πρεπει να τον αποκαλουν πιλαφι για να μην ειναι ρατσιστες απεναντι στο φεγγαρι,αυτοι θα δεχτουν να δειχνουν τον ηλιο ως πιλαφι για να δωσουν εξετασεις τρελλλας!

αραγε σε ποιον δινετε εξετασεις οταν διαστρεφετε την λογικη και κανετε το ασπρο μαυρο?

θυμηθειτε παντως την φαρμα των ζωων του οργουελ,οι εννοιες ακριβως στο εργο εχουν αντιστραφει απο τους κοσμοκρατορες της γης!!!

ειναι τετοια δε η δυναμη της πλυσης εγκεφαλου που εχει υποστει ο λαος απο τις ψυχολογικες επιχειρησεις εις βαρος του,που του λες τα αυτονοητα και αυτος δεν καταλαβαινει τιποτα!

λειτουργει σαν ρομποτ αναπρογραμματισμενου νου που εχει προγραμματιστει να αυτοκαταστραφει και να αυτοχειριαστει.

υγ.1 το τει ηγουμενιτσας εχει μια σκληρη αφρονα ακροαριστερη ομαδα,εχουν και μπλογκ με αναλογη αισθητικη...

υγ2.Και οι ναζι ανθρωποι ηταν,και οι βιαστες της κορης σας ανθρωποι ηταν,επρεπε λοιπον να τους καλοδεχτουμε στη ζωη μας οχι να παρουμε τα οπλα...αλλωστε αυτο δεν μας λεει και το σκαι για τους δυναστες οσμανους?

βλεπετε πως εποικισμος των ανθρωπων(λες και εμεις εδω οι ελληνες ειμαστε ραπανακια για την ορεξη τους...),βιβλια σχολικα και ο βερεμης του σκαι συνδεονται με την νεα τουρκοκρατια?

υγ3.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...και ανθρωποι! (ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ)

υγ.4 σημερα οι νεοι δοσιλογοι του ελληνισμου,ειναι οσοι ανοιγουν τις κερκοπορτες του εποικισμου με προσχημα το φιλοτιμο του ελληνα,οι δε κοινωνικοι ψυχολογοι των εχθρων μας εμελετησαν τον συλλογικο ψυχισμο μας και βρηκαν πως ο μονος τροπος να μας καταστρεψουν ειναι να στρεψουν εις βαρος μας τον ψυχισμο του φιλοτιμου του ρωμηου,να μας αφησουν να παγιδευτουμε στη συγκρουση αναμεσα στο φιλοτιμο και την λογικη της επιβιωσης μας(περαν της λαμογιας τινων).....

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι Ρόταρυ ο κος Υπουργός, πως σχολιάζει την ανάμειξη των αδερφών του στην γείτονα χώρα σχετικώς με την υπόθεση Βαριοπούλα;.

Επρόκειτο για μία ατυχή επιλογή των ή μία γενικότερη πρακτική ανά των Εθνών;

Υπάρχει κάποιος να πάρει την περιττή και χωρίς κανένα υπονοούμενο απάντηση;

Μία γνώμη απλώς...από έναν φερόμενο γνώστη της λειτουργίας του διαφανούς Συλλόγου;

Επίσης, ποια δημόσια πρόσωπα ανήκουν στους Lions , σύλλογος που φέρεται ότι είχε και αυτός μία ατυχή (;) επιλογή στην γείτονα χώρα;


Ευχαριστώ.

Συλλέκτης Άχρηστων Πληροφοριών και Πραγμάτων.