31/1/11

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ CIA. ΗΡΩΙΝΗ ΧΑΣΙΣΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΜΑΦΙΑΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΑΛΒΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΜΑΦΙΑ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ. ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11


Η τουρκική μαφία πίσω από τις ορδές των λαθρομεταναστών

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ

**Εύχομαι κάποτε Ελληνες Δημοσιογράφοι και Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να πούν καθαρά πως μέρος της Τουρκικής Μαφίας αποτελεί και ο Τουρκικός Στρατός. (...Οι αξιωματικοί είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και πολύ ακριβοί. Συνεργαζόμαστε με τους υπαξιωματικούς και το κατώτερο προσωπικό. Εκείνοι μας ενημερώνουν ποιος και που κάνει βάρδια και που είναι οι έφοδοι.’...)

Aφελή θεωρούν κύκλοι της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, που γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα στην Τουρκία, την τοποθέτηση φράχτη για να σταματήσει το κύμα των λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας. Διότι, όπως τονίζουν, τη διακίνηση των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα την έχει αναλάβει η τουρκική μαφία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έναν... κλάδο που της αποδίδει πάνω από 1 δισ. δολάρια τον χρόνο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού περιοδικού «Aksyon», η τουρκική μαφία μπήκε στο παιχνίδι της διακίνησης λαθρομεταναστών το 1999 και μέχρι το 2005 ο τζίρος είχε φτάσει τα 7 δισ. δολάρια. Τώρα με τη δραματική αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, ο τζίρος θα έχει πολλαπλασιαστεί.

To δημοσίευμα παρέθετε και ένα τιμολόγιο μεταφοράς που είχε οριστεί από την τουρκική μαφία, σύμφωνα με το οποίο για χερσαία μεταφορά ζητούσαν από 2.500 έως 5.000 δολάρια, ενώ για μεταφορά μέσω θαλάσσης από 4.000 έως 6.000 δολάρια.

Σύμφωνα εξάλλου με μια παλαιότερη ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη του αμερικανού δημοσιογράφου Roger Cohen (αρθρογραφεί για τις εφημερίδες «New York Times» και «International Herald Tribune»), από το 2000 η Κωνσταντινούπολη είχε γίνει το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους περίμεναν τις απαραίτητες διαδικασίες από την τουρκική μαφία για να περάσουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει η ανταπόκριση, στην Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί μια τεράστια βιομηχανία παραγωγής πλαστών διαβατηρίων που αποδίδει τεράστια κέρδη στους ιδιοκτήτες της. Τα διαβατήρια πωλούνται σε πολύ υψηλές τιμές και είναι περιζήτητα στους λαθρομετανάστες γιατί θεωρούν ότι με αυτά θα μπορέσουν να φύγουν και να σωθούν. Εκείνη την εποχή, όπως ανέφερε το άρθρο, ένα διαβατήριο Δανίας στοίχιζε μέχρι και 9.000 δολάρια, ενώ αν κάποιος το επιθυμούσε, υπήρχε ακόμη και διαβατήριο Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο έκανε μέχρι και 14.000 χδολάρια.

Σημειωτέον ότι η απόκτηση ενός πλαστού διαβατηρίου δεν σήμαινε ότι ο κάτοχός του έλυνε αυτομάτως το πρόβλημά του και μπορούσε να μετακινηθεί στη χώρα αυτή από την Τουρκία. Σε πολλές περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες που πλήρωναν πανάκριβα γι' αυτά τα διαβατήρια στην προσπάθειά τους να φύγουν, είχαν οικτρή τύχη.

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Κούρδοι, Ιρακινοί, κάτοικοι χωρών της Ινδικής χερσονήσου, Αφγανοί, Τυνήσιοι, Παλαιστίνιοι, ενώ συχνά υπήρχαν και από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει επίσης ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη», «εκτός από τους τούρκους μαφιόζους που διακινούσαν μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών κερδίζοντας τεράστια ποσά, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχαν αρχίσει να δραστηριοποιούνται και αραβικής καταγωγής μαφιόζοι, κυρίως Τυνήσιοι και Μαροκινοί, οι οποίοι επίσης είχαν ανοίξει κέντρα στην Κωνσταντινούπολη για τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς τη Δυτική Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης χρησίμευσαν ως τόπος συγκέντρωσης χιλιάδων λαθρομεταναστών από την τουρκική μαφία.

Οι λαθρομετανάστες αυτοί στοιβάζονταν από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, για να προωθηθούν προς τα δυτικά. Γνωστές συνοικίες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ακτή της Κωνσταντινούπολης, όπως το Bakirkoy, Gazi Osmanpasa, Egup, Bayrampasa, Bagcilar, ακόμα και κεντρικότερες όπως Beyoglou, SiSli, και Fatih, συχνά γίνονται το επίκεντρο επιχειρήσεων της τουρκικής Ασφάλειας, η οποία υποτίθεται πως προσπαθεί να βάλει κάποια τάξη στο φαινόμενο της συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, φυσικά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αλλά και στη Σμύρνη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ελληνικά νησιά, η εικόνα ήταν η ίδια και χειρότερη.

Όλη αυτή η επιχείρηση λειτουργεί σαν ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ''εργαλεία'' εξισλαμισμού της Ελλάδας. Ολόκληρες στρατιές συχνά απελπισμένων μουσουλμάνων δημιουργούν μια απειλητική σκιά πάνω από τη χώρα μας αλλά και πάνω απ' όλη την Ευρώπη».

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το πρόσφατο δημοσίευμα του «Π», που ανέφερε ακριβώς ότι οι ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας συνιστούν πολλαπλή απειλή για την ελληνική κοινωνία και το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και σ' αυτήν του τη διάσταση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΙΑΜΕΠ


ΕΛ-ΛΗΝΟΦΩΝΟΝ

Ι-ΔΡΥΜΑ

ΑΜ-ΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ

Ε-ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ

Π-ΟΛΙΤΙΚΗΣ



ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ "ΑΒΛΑΒΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΝ"

"ΒΑΡΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΒΑΡΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ "

"ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΜΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ"

"ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ- ΚΑΚΟΠΙΣΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΕΙΔΩΛΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΥΠΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ..."

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΙΑΜΕΠ


ΕΛ-ΛΗΝΟΦΩΝΟΝ

Ι-ΔΡΥΜΑ

ΑΜ-ΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ

Ε-ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ

Π-ΟΛΙΤΙΚΗΣ



ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ "ΑΒΛΑΒΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΝ"

"ΒΑΡΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΒΑΡΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ "

"ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΜΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ"

"ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ- ΚΑΚΟΠΙΣΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΕΙΔΩΛΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΥΠΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ..."

Ανώνυμος είπε...

Το "Δελτίο των 11" και ως τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και ως παρουσία στο Διαδίκτυο στον τομέα της Πληροφόρησης, διδάσκει το πως αποκτά κανείς τον Σεβασμό.
Η κατάκτηση του σεβασμού όμως δεν προϋποθέτει και το Αλάθητο.
Το παρήγορο είναι πως οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας, αντιλαμβάνονται την διαφορά.
Ταυτόχρονα μου θυμίζουν εκείνο το αστείο που λέει πως αν δεις έναν Εβραίο τραπεζίτη να πέφτει απο το τελευταίο πάτωμα ενός ουρανοξύστη, τότε πέσε και εσύ μαζί του !
Σίγουρα κάποιο Κέρδος θα υπάρχει !!


Ένας συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντίνος Κόλμερ για το μνημόνιο στις Θερμοπύλες π.σ

http://www.youtube.com/watch?v=G8KCgfXZJMg

http://www.thermopilai.org/content/pragmatopoietheke-e-omilia-tou-konstantinou-kolmer-ston-sullogo-thermopules-me-thema

Ανώνυμος είπε...

Συγκέντρωση μεταναστών για χορήγηση ασύλου


Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα επιτροπές Αφγανών, Ιρανών και Παλαιστινίων προσφύγων απεργών πείνας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αίτημα να ανοίξουν επί τόπου οι επιτροπές ασύλου.


Οι απεργοί πείνας, πολιτικοί πρόσφυγες, είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μπροστά στην πόρτα του υπουργείου, προκειμένου όλοι τους σήμερα να καταθέσουν αιτήσεις για χορήγηση πολιτικού ασύλου.


http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/sygkentrwsh-metanastwn-gia-chorhghsh-asyloy

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

http://4.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/TUbJO3O5rjI/AAAAAAAAVco/EA_jGGtmBo8/s1600/%25CF%258910.JPG

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_6295.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.nytimes.com/2011/02/01/world/europe/01greece.html?_r=1&partner=rss&emc=rss