15/1/11

Το πράσινο κράτος δέρνει τους Έλληνες

Στην υπηρεσία των ταγμάτων του Σόρος οι δυνάμεις του αλογομούρη ΠΡΟΠΟ

Άγρια επίθεση της Αστυνομίας σε πολίτες στον Άγιο Παντελήμονας


Άγριο ξύλο στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα στην Αθήνα. Δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με άνδρες της Ασφάλειας επιτίθενται κατά των κατοίκων της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι, σύσσωμοι και κάθε ηλικίας (γριές, γέροι, παιδιά) χτυπιούνται στήθος με στήθος με τους άνδρες των ΜΑΤ…
Πώς ξεκίνησε;
Σήμερα νωρίς το απόγευμα, κι ενώ συνεχιζόταν η προγραμματισμένη εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο κέντρο της πλατείας και άρχισε ένα μοναδικό σκηνικό βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις!!!
Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να επιτίθενται σε εκείνους τους αστυνομικούς που αναίτια κινήθηκαν εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών.

Διαβάστε, διαδώστε το άμεσα...
http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_2252.html



Δύο συλλήψεις για επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα
Η Αστυνομία προχώρησε και σε 13 προσαγωγές.
Δύο συλλήψεις και 13 προσαγωγές, κυρίως μελών ακροδεξιών οργανώσεων, έγιναν το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στην οδό Αχαρνών.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωθέντες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, περίπου 300 άτομα, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό με ξύλα και άλλα αντικείμενα για να επιτεθούν στα άτομα που πραγματοποιούσαν αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.

Η πορεία, που είχε ξεκινήσει από τα Προπύλαια είχε φτάσει στο σημείο που είχαν παραταχθεί οι αστυνομικές δυνάμεις όταν οι συγκεντρωθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με σκοπό να περάσουν για να τους επιτεθούν.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων ακόμα και μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και απομάκρυνε τους συγκεντρωθέντες, ενώ ο εισαγγελέας που ήταν παρών ζήτησε από τους επικεφαλής του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου να μην προχωρήσουν προς την πλατεία, όπου είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν συναυλία, για λόγους δημόσιας τάξης.

Οι συμμετέχοντες στην αντιρατσιστική πορεία δέχτηκαν τις οδηγίες και γύρισαν μέχρι την Ομόνοια όπου και διαλύθηκαν.

Τα επεισόδια έληξαν αργά το απόγευμα και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

http://www.kathimerini.gr/
με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολοκληρώθηκαν οι αντιρατσιστικές πορείες

Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα και μέλη της «Χρυσής Αυγής» συγκεντρώθηκαν στην Αχαρνών για να διαδηλώσουν κατά των μεταναστών. Ομαλά η πορεία στη Θεσσαλονίκη.
Με την συμμετοχή εκπροσώπων από την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και συλλόγων καθηγητών (ΕΛΜΕ) από τα γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας, ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι από τα Προπύλαια η προγραμματισμένη αντιρατσιστική πορεία.

Το κεντρικό μήνυμα όσων ακούστηκαν στην εκδήλωση που προηγήθηκε της πορείας ήταν ότι η εφαρμοσθείσα οικονομική και κοινωνική πολιτική είναι αυτή που μετατρέπει τις γειτονιές σε γκέτο, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων, κ. Πέτρου Κωνσταντίνου, ότι «επιδίωξη μας είναι η αλληλεγγύη του λαού, διότι δικά μας είναι τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι δρόμοι και οι πλατείες της Αθήνας. Αίτημά μας είναι να κλείσουν τα γραφεία των φασιστικών οργανώσεων».

Αμέσως μετά ξεκίνησε η πορεία που ακολούθησε την διαδρομή Πανεπιστημίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Μάρνη και Αχαρνών. Ωστόσο, όταν οι διαδηλωτές έφθασαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Δεριγνύ, αντίκρισαν παρατεταγμένα λεωφορεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που εμπόδιζαν την πρόσβασή τους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Από την άλλη πλευρά της Αχαρνών ήταν συγκεντρωμένα περίπου 300 άτομα, κυρίως κάτοικοι περιοχών του κέντρου ενώ εντός της πλατείας ήταν παραταγμένα άτομα που έφεραν διακριτικά της «Χρυσής Αυγής» και φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών. Οι συγκεντρωμένοι της αντιρατσιστικής συγκέντρωσης, από την πλευρά τους, απαντούσαν «ποτέ ξανά φασισμός, έξω οι φασίστες από τις γειτονιές».

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της κίνησης ενάντια στο φασισμό και την ρατσιστική απειλή κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, «η πρόθεση μας ήταν να διαδηλώσουμε μαζικά και ειρηνικά». Ο σκηνοθέτης κ. Σκόρας, εκ μέρους της πρωτοβουλίας καλλιτεχνών σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή οι καλλιτέχνες έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες υπογραφές με βασικό αίτημα να διαλυθεί το σκοτάδι του παρακράτους που έχει σπείρει το φόβο στους κατοίκους της περιοχής». Όπως σημείωσε ο κ. Σκόρας, «ο φόβος έχει κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό στους κατοίκους, ώστε μάρτυρες σε προπηλακισμούς και καταστροφές καταστημάτων δεν δέχονται να καταθέσουν επωνύμως». Τέλος, εκπρόσωπος του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ δήλωσε ότι οι καθηγητές καταγγέλλουν την κυβέρνηση «που μας εμποδίζει να δώσουμε ένα μήνυμα φιλίας και ενότητας».

Παρόντες ήταν και μέλη των συγκροτημάτων, οι οποίοι επρόκειτο σήμερα το απόγευμα να δώσουν συναυλία στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα. Η συναυλία ωστόσο ματαιώθηκε καθώς κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του κέντρου και ομάδες ατόμων που προαναφέρουμε παραπάνω, είχαν συγκεντρωθεί από τις 7 το πρωί πάνω στην πλατεία, καθιστώντας αδύνατη την τοποθέτηση της εξέδρας και της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να αναγκάσουν τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Θεσσαλονίκη

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη μέλη αντιρατσιστικών πρωτοβουλιών και πολιτικών και κοινωνικών κινήσεων, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μετανάστες.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις τρεις το μεσημέρι στην Καμάρα και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Βενιζέλου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της νομιμοποίησης των μεταναστών και της παροχής ασύλου στους πρόσφυγες και ενάντια στα «γκέτο», τα κέντρα υποδοχής και στο φράχτη αποτροπής της λαθρομετανάστευσης, που σχεδιάζεται στο χερσαίο τμήμα των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Συνθήματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και υπέρ της νομιμοποίησης των μεταναστών και του ασύλου φώναξαν στις γλώσσες τους και στα γαλλικά, μετανάστες, που ήταν στην κορυφή της πορείας.

Η πορεία κατέληξε στις πέντε το απόγευμα έξω από το κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης. Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΥΓ.Από το κυβερνητικό ρεπορτάζ , προκύπτει, ποιός ειναι το πράσινο παρακράτος , για πιόν δουλεύει η αστυνομία, και ποιοί ειναι οι
<< συνεργάτες>> της εορταστικής χορογραφίας.





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκ του ανταποκριτού μας Μάκη Φρικασέ από το Γήπεδο Λεβαντίνης.

"θαυμάσια αντεπίθεση εκδήλωσαν φίλοι εξ' ανάγκης λόγω πείνας ή στέρησης αν θέλετε της Κεντροευρωπαϊκής Ομάδας με κιθάρες , βιολιά και κλαρίνα , αναγκάζοντας την Νεοϋορκέζικη ομάδας να προβεί σε σκληρά τάκλιν προκειμένου να την αναχαιτίσει. Η ανεξήγητη αντεπίθεση αυτή ακολουθεί την ανεξήγητη πρόσφατη επιθετική ενέργεια της Νεοϋρκέζικης Ομάδας όπως να μαρκάρει 5 μέλη των αντιπάλων της - φερόμενων όμως ως φίλων της μέχρι τούδε.

Αμηχανία επικρατεί εις το φιλοθεάμον κοινό το οποίο έχει δύο μάτια μάλλον...

Στο όλον συμβάν εμπλέχθησαν και μέλη του Θιάσου "Λουλουδιασμένη Νυρεμβέργη" και ο σύλλογος "Τσιγαριασμένη Σάρκα" καθώς και πολίτες που βοήθησαν την αναχαίτιση βρίζοντας τους πρόσκαιρους συμπαίκτες τους.

Μέσα από το συμβάν και τους καπνούς εμφανίστηκε η μορφή της κας Μπεκατώρου που με χαμένο βλέμμα και σκισμένη τουαλέτα - εμφανώς αδυνατισμλενη - μονολογούσε "έχω μπερδευτεί....λίγο νερό"

Ανώνυμος είπε...

Καραφλός κάτοικος της περιοχής θρηνεί για την Δημοκρατία εν τω μέσω καπνών.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/dakrigona-kai-epeisodia-ston-agio-panteleimona

Έχει χαθεί η μπάλα...τελικά θα γινόταν - αντιρατσιστική συναυλία απάντηση στην εκδήλωση - καραφλών και μη πολιτών της περιοχής, ή απλώς η γιαγιούλα με την όντως πετυχημένη ατάκα - και σωστή σαν άποψη - περί Μαξίμου και αντιεξουσιαστών απλώς ζαλίστηκε και δεν ξέρει τι λέει...;

Γιατί την παραλείπουμε ως είδηση;
Για τον ίδιο λόγο που παραλείπει τη άλλη μισή είδηση που μιλά μόνο για Χρυσαυγίτες το link που παραθέτω;

Φουκαρά Ελληνικέ Λαέ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.jpost.com/NationalNews/Article.aspx?id=203732

Θαυμάσιο ξεμαρκάρισμα του αριστερού ακραίου Soros της κοκκινης ομάδος ο οποίος απειλεί ένα από α σεντερ μπακ της γαλάζιος ομάδος.

Καταπληκτική ενέργεια...ομολογουμένως

Θα μπορέσει το σέντερ μπακ να αντιμετωπίσει αυτήν την δαντελένια ενέργεια;...

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και η καταστροφική του επίδραση
Posted by Κωνσταντίνος Άρθρα, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, Ροή 11:30 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και η καταστροφική του επίδραση
Posted by Κωνσταντίνος Άρθρα, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, Ροή 11:30 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ" . ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ..ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου και η καταστροφική του επίδραση
Posted by Κωνσταντίνος Άρθρα, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, Ροή 11:30 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

OXI ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ (ΑΝΤΙ)ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΝΤΕΘΝΙΣΜΟ-ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Αλλοδαποί εξαγριωμένοι πετάνε πέτρες και βρίζουν τους οδηγούς γιατί βγάζουν λίγα λεφτά στα φανάρια

Συνέβη και αυτό! Αλλοδαποί νόμιμοι παρακαλώ προφανώς με τις διαδικασίες εξπρές της κυβέρνησης και των ΜΚΟ, πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης και έβριζαν σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων που τους δίνουν λίγα χρήματα στα φανάρια.

Δεν φτάνει που ήρθαν παράνομοι, που περιθάλπονται τζάμπα εις βάρος των Ελλήνων, που τους αφήνει το κράτος να πουλάνε ότι θέλουν και όπου θέλουν χωρίς να πληρώνουν φόρους, που ταΐζονται τσάμπα στα συσσίτια... τώρα προπηλακίζουν τον Έλληνα που δεν τους δίνει λεφτά πλέον στα φανάρια, απειλώντας ότι θα μας σπάσουν τα αυτοκίνητα!

Ετοιμαστείτε από ότι φαίνεται εκτός από μαφία των νυχτερινών μαγαζιών, του τζόγου και της πορνείας, να έχουμε σε λίγο καιρό και μαφία των...αυτοκινητόδρομων. Αν πληρώνεις κάτι θα περνάς αλλιώς θα σου σπάμε το αυτοκίνητο παρακάτω! Διαβάστε:

"Συνέβη και αυτό! Οικονομικοί μετανάστες πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και έβριζαν σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων και τις πενταροδεκάρες που τους δίνουν στα φανάρια.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες οπότε και αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι νεαροί μετανάστες πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα με κίνδυνο να προκληθούν ζημιές.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και πράγματι αστυνομικοί εντόπισαν τους νεαρούς, εκ των οποίων μάλιστα ένας κρατούσε μία πέτρα στο χέρι.

Τους προσήγαγαν στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νόμιμοι στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν θυμωμένοι και γιατί πετούσαν πέτρες, οι νεαροί μετανάστες «ξέσπασαν».

Οι αστυνομικοί έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν τους άκουσαν να διαμαρτύρονται για το λιγοστό «μεροκάματο» που βγάζουν από τα φανάρια.

«Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δουλεύουμε όλη μέρα στα φανάρια, σας καθαρίζουμε τα τζάμια και τελικά δεν μαζεύουμε ούτε πέντε ευρώ την ημέρα. Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τι θα φάμε;» φώναζαν εξοργισμένοι. «Θα φύγουμε. Εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε».

Το θέμα είναι εμείς πως θα ζήσουμε με όλους εσάς!

http://www.thermopilai.org/content/allodapoi-
exagriomenoi-petane-petres-kai-brizoun-tous
-odegous-giati-bgazoun-liga-lephta-sta

Ανώνυμος είπε...

Η κόκκινη ομάς ευρίσκεται μάλλον σε μία κατάσταση εκνευρισμού....

μπορούμε διακρίνουμε

....την λογομαχία του αστεριού της ομάδος Tağip Ulama με τον φορ της γαλάζιας ομάδας Χάθηκα Στομπλέ....μία λογομαχία που θύμιζε παράπονο χανούμισσας σε σουλτάνο....

όπως επίσης...

...τις απειλές του κρυφού φορ της Αλέκα Δουλεύτε ντε Κονομάω προς τους παίκτες της γαλάζιας ομάδας.

"Καθίστε φρόνιμα γιατί θα σας το φορέσουμε" ακούστηκε να λέει.

Επιτέλους το άθλημα γίνεται ανδρικό.

Ενθουσιασμός στις κερκίδες του Σταδίου της Λεβαντίνης.

Ανώνυμος είπε...

Η ερυθρά ομάς ευρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης....

Ο παλαίμαχος παίκτης της British Lougra μπήκε και αυτό στον χορό των απειλών προς τους αντιπάλους...πάντα όμως με την ευγένεια που τον διακρίνει....

http://greeknation.blogspot.com/2011/01/financial-times_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/AWnF+(Ε


Όλοι μας θυμόμαστε τις έξοχες ενέργειές του σε εκείνον τον αξέχαστο τελικό του Ιούλη του 1974 στο ίδιο ιστορικό γήπεδο. Τότε, σε στενή συνεργασία με το άλλο παλαίμαχο παίκτη της κόκκινης ομάδας Μπέκρα Αρκούδα, εξάδερφο της Αλέκας Δουλεύτε Ντε Σασκοροϊδεύθω , είχαν συμβάλλει στον θρίαμβο της Κόκκινης ομάδας.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε , οι δύο παλαίμαχοι παίκτες μετά από πολύχρονη σχέση ήρθαν εν γάμω κοινωνία , σε μία υπέροχη τελετή που έγινε στην Εκκλησία Αρκτικού Κύκλου. Στην τελετή αυτή δεν παρευρέθει η εξαδέρφη Αλέκα , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην εταιρεία Περισσός.ΑΕ Εργολαβίες Αγώνων

Στο παιχνίδι μας τώρα.....

Ανώνυμος είπε...

ωωωω....πρέπει να έχει τραυματιστεί... δεν διακρίνω από εδώ....πρέπει να έχει τραυματιστεί.....

reeknation.blogspot.com/2011/01/t-nabucco.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+

o Empty Nabuccco..... δεν βλέπω να συνεχίζει...

αναμενόμενο....όπως παλαιότερα λέγαμε...δεν έχει ουσία αυτό ο παίχτης , άδειος ήταν πάντα, αντίθετα ο εξάδερφός τους από το Τουρκμενστάν ήταν πάντα γεμάτος....

Ανώνυμος είπε...

....αποδοκιμασίες στο μεγάλο αστέρι της Γαλάζιος Ομάδος Ισαάκ Τσιφουτστάϊν ...... βλέπετε διαδίδεται ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αντίπαλο ομάδα.

Αλήθεια ;....ψέμα.;...θα δείξει.....

Θα πρέπει άμεσα και πειστικά να καθαρίσει την θέση του, έστω και αν είναι ψέμα....αλλιώς η σπίθα θα γίνει πυρκαγιά...και το ματς θα καταλήξει σε μία ξεκαρδιστική τραγωδία και για τον ίδιο (κυρίως) και για την ομάδα του και ασφαλώς για το άθλημα...


Τι ματς!....δεν είναι όνειρο....είναι ονείρωξη...αγαπητοί φίλοι....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...