16/11/12

Επισπεύδονται οι πολιτικές εξελίξεις

Επάνοδος έκπληξη του Κωνσταντίνου (του Νωθρού)


του Σπύρου Χατζάρα
Ο κυρ Αντώνης, επειδή θέλει να είναι υπουργός και να μην τον παριστάνει, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα. Ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοΐδης που γουστάρουν να παριστάνουν τον υπουργό ετοιμάζονται να ορκιστούν αντιπρόεδρος και υπουργοί στη νεα κυβέρνηση μαριονεττών ,«για να σώσουν» την χώρα και το πράσινο τομάρι τους. Οι γαλάζιοι υποψήφιοι, άμα δεν πάρουν κουστούμι Μερσεντές και οδηγό, θα αρχίσουν να λένε ΟΧΙ, όπως ο Πανίκας, που ανέλαβε Μακεδονάρχης.
Ο ανασχηματισμός θα γίνει αυτή την εβδομάδα και οι εξελίξεις, με αφετηρία την Τρίτη, θα είναι ραγδαίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Αυτή η κυβέρνηση θα την βγάλει μέχρι τα Χριστούγεννα κουτσά στραβά, αφού με πρωτοβουλία της Κομισιόν, αποτράπηκε η επανάληψη του χειμώνα του 1941 και άνοιξε ο δρόμος για την πώληση με πίστωση, προϊόντων και πρώτων υλών σε ελληνικές επιχειρήσεις από τις ευρωπαϊκές, αφού θα καλύπτονται για ενδεχόμενες απώλειες, με Εθνικές Κρατικές εγγυήσεις. Η πρώτη χώρα που εγγυήθηκε ότι δεν θα λείψει ο καπνιστός σολομός από το σούπερ μάρκετ του Κορυδαλλού είναι η Γαλλία. Μετά την πρωτοχρονιά, θα μπουν σε εφαρμογή τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην Κεντροδεξιά Πολυκατοικία, με την επιστροφή του Κωνσταντίνου του Νωθρού, που ξεκουράστηκε ,και μετά από πιέσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό. θα επανέλθει, ως σωτήρας για να δικαιωθεί ηθικά και πολιτικά και για ενώσει την διαλυμένη οικογένεια της αστικής παράταξης και να αποτρέψει την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη εξουσία. Οι Καραμανλήδες εμφανίζονται πάντα στην κρίσιμη στιγμή, κατόπιν ... προσκλήσεως της πατρίδας!
Ο Καραμανλής δεν θα ασχοληθεί με την «Κεντροδεξιά Πολυκατοικία» επισήμως , όσο εξακολουθεί να υπάρχει ο «κουρασμένος Σαμαράς» στην ηγεσία του κόμματος. Μόλις ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες, ο Αντωνάκης θα φύγει και θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος που θα μαζέψει πίσω και τον Πάνο και τον Πανίκα, και τον «Πατριωτικό παρεμβατισμό», θα φωνάξει και τα «πράσινα ορφανά», για να ζητήσει από τον ελληνικό λαό την εντολή για να τον «σώσει», όπως θέλησε να κάνει το 2009 αλλά οι έλληνες δεν τον άκουσαν.
Με όπλα την τιμιότητα και τον πατριωτισμό του θα υποσχεθεί καθημερινή σκληρή δουλειά και θα φτιάξει ένα «αποτελεσματικό επιτελείο» χωρίς τον αντ αυτού Ρουσόπουλο. Από αυτό το σενάριο χαμένοι βγαίνουν οι μητσοτάκηδες που προωθούσαν λύση Αβραάμ, που ζήταγε τη στήριξη του ιουδαϊκού λόμπυ.
Εάν δεν υπάρξουν «απρόοπτα», το αμερικανικό σενάριο προβλέπει εκλογές το φθινόπωρο. Μετά τα μπάνια του λαού. Όμως αν υπάρξουν «έκτακτα γεγονότα» από αυτούς που θέλουν να προλάβουν τον Καραμανλή, οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, με πιθανή ρεπετισιόν τον Σεπτέμβρη.
ΥΓ. Άντε, καλές κάλπες και καλή ψήφο, μπαγάσηδες. Και να ευχηθούμε στον Κωνσταντίνο σιδεροκέφαλος και να χαίρεται τα δίδυμα.

2 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Λες??? Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα είναι πιθανά.
Και ο "θείος" του εξάλλου, γύρισε μετά από 11 χρόνια "πικρής" εξορίας στην ξενιτειά, στο απομονωμένο και άθλιο Παρίσι, με τα 1.000 δολλάρια τον μήνα που του έστελνε η χούντα, για να μην πουν τσιγκούνη τον Παπαδόπουλο!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...