3/11/13

Η ηθική αυτουργία της AJC για τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του εκτελεστικού διευθυντή της Αμέρικαν-Τζούις Κομίτι (AJC) κ. Ντέιβιντ Χάρις, το σχετικό ρεπορτάζ θα το βρείτε εδώ.... http://taxalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3642.html#more  
αποτελεί πλήρη ομολογία της ηθικής ευθύνης για το έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο. Το έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο καλύφθηκε ηθικά και πολιτικά από τις δηλώσεις AJC-Χαρις και Σαμαρά στην Νέα Υορκη.

Η δήλωση του Δαβίδ (Χάρις) είναι μια απελπισμένη προσπάθεια για απόσειση εκ των υστέρων των ευθυνών του ιδίου του κ. Χάρις , της οργανώσεως του αλλά και του κ. ΦΟΝ (πρωθυπουργού).
Οι συγγενείς των θυμάτων θα πρέπει να καταθέσουν αμέσως αγωγή κατά του Χάρις και του Σαμαρά σε αμερικανικό δικαστήριο και να τους ζητάνε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση και ψυχική οδύνη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε πανε πες τους το ρε σπυρο βαλε εναν δικο σου να τους επισκεφθει να το κανουμε οποσδηποτε
δεν θα το σκεφθουν μονοι τους καποιος δικος μας πρεπει να τους ενημερωσει

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο τοσο γ@μ@τοι ειναι αυτοι οι σεχτιαρηδες? Ουτε στο φονο του Σαββα βρηκαν ιχνη, ουτε στο φονο του Γκιολια βρηκαν ιχνη, ουτε τωρα θα βρουν ιχνη. Ειναι δε τοσο γ@μ@τοι που επιασαν στον υπνο ακομα ΚΑΙ τα τους φορητους ρουφιανους της υπηρεσιας που ενα μηνα τωρα μας ζαλισαν! Αραγε εκει στην χρυσαυγη θα καταλαβουν οτι Νο1 κινδυνος ΔΕΝ ειναι ο λαθροεποικος αλλα ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ κανει την ζωη ευκολη?

ΥΓ:Ο Παυλακας, ο Λιαπης και το λοιπο ''προοδευτικον'' εκκλησιασμα που βοσκει? 3 μερες περασαν....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, τα Ανθελληνο-Κάναλα κατηγορούν την Χ.Α. πως δεν προστάτεψε τα μέλη της!

Τους έπιασε τάχα ο πόνος για τα θύματα της Χ.Α.;
Όχι! Απλά, προσπαθούν να Φοβίσουν ακόμα περισσότερο τα μέλη της Χ.Α.

Το Μήνυμα είναι: "Μην πάτε στην Χ.Α. γιατί μπορεί να χάσετε τη ζωή σας!"

Πού είναι τα Όπλα της Χ.Α. για τα οποία την κατηγορούσαν τα Βοθρο-Κάναλα εδώ και 2 μήνες;

Aπορώ με κάποιους από τους γονείς των θυμάτων που δίνουν συνεντεύξεις στα Βοθρο-Κάναλα αντί να τα στείλουν στον αγύριστο!










Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα εγω ενα πραγμα ξερω, η ΠΑΣΟΚΑΡΑ εκανε παλι το θαυμα της ενεργοποιωντας τους παρακρατικους της μηχανισμους ακομα μια φορα (παλια μου τεχνη κοσκινο)με σκοπο να μαντρωσει τον φοβισμενο αστικο και μικροαστικο κοσμο στον χωρο του ''δημοκρατικου κεντρου'' και οχι δεξια ή αριστερα αυτου.

Ένα Στεφάνι στην Μνήμη των Προγόνων

  Οι Αριστεροδέξιοι Κλεφτολουμπινέ στον Δήμο Τριπόλεως και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου αποφάσισαν να τιμήσουν   την Μάχη του Βαλτεττίου....