1/11/13

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ΟΠΛΑ του φον Αντωνάκη- ΕΚΜ είναι ΕΔΩ

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ


Πριν από λίγο έγινε επίθεση με Καλάσνικοφ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου . Δυο ατομα που εκινούντο με μηχανή , σταμάτησαν έξω από τα γραφεία ,κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τρεις νέους έλληνες.

Από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκροί οι δύο, 20 και 23 χρονών και ο τρίτος βαριά τραυματισμένος διακομίζεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΕΔΩ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ;;;;
ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

οι εαμοβουλγαροι φονιαδες σοβιετ τυρανοι, του λαομισητου κατοχικου καθετσωτος του 74 εκαναν αυτο που ξερουν να κανει παντα. να σκοτωνει ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!

οχι αμεσα αντιποινα.... κρατηστε το ιερο λυσσσασμενο μισος σας για αργοτερα οταν γινουμε δυνατοι να ξεκαθαρισουμε καθε τι αριστεριστικο απο την ιερη αυτη χωρα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
3 σχόλια

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...