30/12/16

Η θεωρία του Κράτους. (Δικαίου;)

Σε ορισμένους έφταιγε κάποτε ο (γερμανικός) Λαός και έβαλαν την (ειδική) αστυνομία να τον κυνηγάει. Σε άλλους έφταιγε ο (ρωσικός) Λαός και έβαλαν τους κομισάριους του Κόκκινου λαού να τον καταδιώκουν. Σε άλλους, έφταιγε ο (ελληνικός) Λαός και έβαλαν την πολιτοφυλακή της ΟΠΛΑ να τον σφάξει.

Η "εξουσία", είτε ως Κυνοβουλευτική, είτε ως Δικτατορία, (του Προλεταριάτου), έχει αυτόματα πολλά άλυτα  ως τώρα ζητήματα αυτοάμυνας αλλά και οικοδόμησης κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών.

Και όποιος νομίζει, ότι κατέχει τις απαντήσεις στα ζητήματα, της Επανάστασης και της ΑντΕπανάστασης, της (λαϊκής) Εξουσίας, των Συμμαχιών, (εσωτερικών και Διεθνών), στο ζήτημα της καταστολής και της υπεράσπισης των εθνικών και λαϊκών κατακτήσεων, με όρους εθνο-φυλετικούς, είναι πολύ απλά, πολύ βλάκας . Είναι δηλαδή ένα ζώον (δίποδο) κανονικό. 
Και αφού ανήκει εις την αγέλη των Ζώων, δεν είναι φυσικά  άνθρωπος.

ΥΓ. Γκέγκε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σκιπταρικό γκεγκε τι μας το πετάς κάθε τόσο γέροντα. Μερικοί άρχισαν να το λένε κι αυτοί στα μπλογκ τους αφού το διάβασαν εδώ, κι ας μην είναι αρβανίτες. Οι κακές παρέες.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε Έλληνα,ς ούτε σκιπιτάρης καταλαβαίνει τι θες να πεις... Άρχισες να γράφεις σαν τον Eucharist...

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...