29/12/16

Λαός και… Κολωνάκι (Χιώτης)

Φτώχεια και πλούτη δυστυχώς
ποτέ τους δεν ταιριάζουν…..

Ο ΕΚΟΥΜίτης υπουργός Οικονομίας Δημήτρης (Levy) Παπαδημητρίου και η (αριστερή) αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου-Levy, που μάχεται την ανεργία, για το εισόδημα του 2014 δήλωσαντα εξής:
Ο κ. Παπαδημητρίου είχε εισοδήματα 337.104 δολάρια ενώ η κυρία Αντωνοπούλου 161.326 δολάρια, σύνολο 498.430 δολάρια.
Από πώληση ακινήτου στις ΗΠΑ εισέπραξαν 1.800.000 δολάρια .
Είναι ιδιοκτήτες τεσσάρων ακινήτων.
Το χαρτοφυλάκιο τους μετοχών και αμοιβαίων ανέρχεται σε 241.051 δολάρια και 103.711 ευρώ.
Ο κ. Παπαδημητρίου-Levy έχει 2.450.000 δολάρια σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα.
Οι τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού του (αριστερού) ζεύγους, (HSBC, JpMorgan κ.α.) ανέρχονται σε 3.148.801 δολάρια και σε 22.575 ευρώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΟΙΔΟ ΡΩΜΙΕ


ΘΑΥΜΑ !

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΜΙΡΗ...



Η Κ Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ


Η εαομοβουλγάρα πρώην καθαρίστρια με έντονη διεθνοσοσιαλιστική συνδικαλιστική δράση έχει καταθέσεις σε τράπεζες του καπιταλιστικού Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναγράψει στη δήλωση περιουσιακής της κατάστασης για το 2014, ο μεγαλύτερος όγκος χρημάτων προέρχεται από δωρεές, που δεν μοίρασε στο σοσιαλισμό αλλα στις τράπεζες...

avdargor είπε...

δεν ειναι και παρα πολλα λεφτα παντως. Αντικειμενικα ετσι. Το οτι ειναι κουμουνια κ μονο τους καταδικαζει,για μενα τουλαχιστον. Αντικειμενικα δεν ειναι πολλα χρηματα για οσα ετη εχουν διανυσει νομιζω. Περαν αυτον,λαικισμος λιγο. Και μονο οτι ειναι κομουνιστες ιδεολογικα,θα τους καταδικαζα κ σε θανατο. Δε με ενδιαφερει 'ποσα βγαλαν'.

avdargor είπε...

* αλλα ελλειψη επιχειρηματων του "πατριωτικου χωρου", εχουμε εφευρει αυτο με τις καταθεσεις,για να πολεμησουμε ταχα...... τους αριστερους. Αστικες μαλακιουλες λεω εγω. Ουτε κανενα κουμουνι ποπολαρο μεταπεισαν αυτα απο τους να ψηφιζει ουτε τιποτα. Μηδεν εις το πηλικο. Οι Αριστεροι διαλυουν τηνΕλλαδα και οι ελληνες μπηπ.
ΔΕν υπαρχει παραγωγη εθνικιστικης ιδεοΛΟΓΙΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

θελετε να σας στειλω,τι επεσε στην αντιληψη μου προσφατα στο facebook?... Το προφιλ του δολοφονου αναρχοκομουνιστη ΘΕΟΦΙΛΟΥ της Παρου!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ!!!!! Πηγαιντε εκει να δειτε ποιοι ειναι το καρκινωμα που λεμε!! της Ελλαδος!! ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ....ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,που ονειρευονται καθε μερα τις Βαρκιζες,εκει θα δειτε κ ΠΛΗΘΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ",μετα θα αναρωτιεστε γιατι η υπογενητικοτηα,γιατι το ενα το αλλο... για πηγαιντε... κ ολοι αυτοι εκει,εχουν υπηκοοτητα και ταιζονται απο την Ελλαδα... και περιμενετε φως εσεις...χαχαχα ανυπαρκτοι,μιλαμε. Δειτε ποσο ανυπαρκτοι ειστε στα ματια τους.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100009773947170&fref=ts

Οτάσσιος Θεοφίλου

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά Eucarist; Δεν είναι πολλά χρήματα για μια καθαρίστρια; Αυτή με το βιτριόλι έκανε την τύχη της! Ρε μπας και είσαι Βούλγαρος;

aph_k είπε...

Ηρεμησε. Κι εγώ γυναίκα είμαι κ τον είχα κανει φίλο στο φεησμπουκ οταν πριν μερικά χρονια μας τα είχαν πρήξει οι σύντροφοι οτι ταχα μου άδικα τον έπιασαν κ ειναι ένας αθώος λογοτέχνης. Απο τότε κύλησε πολυ νερό στο αυλάκι και για να με βλέπεις να είμαι στο μπλογκ του Χατζαρα καταλαβαινεις προς τα που εχω παει.

Ανώνυμος είπε...

Παραπεμπεται ο Καρατζαφερηs για ανακριβεs ποθεν εσχεs!
ixnos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_195.html
τηs κατεριναs το χαζοχαρουμενο γεροντακι ποσεs συνταξειs παιρνει ο βαψωμαλλιαs πρωκτοs;εχει και την αναστολη....θα την γλυτωσει την μαλαπερδα παλι;ο καυμενοs ο ακηs τοσο καιρο τον περιμενει για μια παρτιδα ταβλι....το ονομα το εχει λετε να αποκτησει και την χαρη;;;;προεδρεεεεεε μποντυμπιλντερ ελα για την πιπαααααα βουλωσε!