16/12/16

Η σαπίλα του καθεστώτος των διεφθαρμένων και αλληλέγγυων των Αθηνών

Ευτυχώς που η Γερμανία είναι Κράτος, και έτσι μάθαμε τι κάνει το αλληλέγγυο παρακράτος των ΜΚΟ και των διεφθαρμένων στο Ελλαδιστάν.
Επιβεβαιώθηκε, ότι ο «ανήλικος» και ασυνόδευτος Αφγανός που είχε επιτεθεί εναντίον μιας 20χρονης στα Μουράγια στην Κέρκυρα το 2013, είναι ο ίδιος «ανήλικος» που στις 16 Οκτωβρίου ε,ε, επιτέθηκε στο Φράιμπουργκ και σκότωσε την «άτυχη» Γερμανίδα «αλληλέγγυα» και ακτιβίστρα φοιτήτρια, Maria Ladenburger, κόρη υψηλόβαθμου νομικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό.
Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ μίλησε για «πολύ δυσάρεστη εξέλιξη» και για σοβαρές παραλείψεις των (διεφθαρμένων) ελληνικών αρχών.

Ο Χουσείν Κ, που είχε καταθέσει με την βοήθεια των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων αίτημα ασύλου στην Ελλάδα, ως ασυνόδευτος ανήλικος τον Ιανουάριο του 2013, συνελήφθη το 2013 , και με την υποστήριξη των αλληλέγγυων και των ΜΚΟ δικάστηκε από δικαστήριο ανηλίκων και κρατήθηκε σε φυλακή Ανηλίκων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία. Τιμωρήθηκε με 10 χρόνια κάθειρξης ενώ εκκρεμούσε η εκδίκαση της έφεσής του.
Η τότε δικηγόρος του «ανήλικου», Μαρία - Ελένη Ν., λέει τώρα πως ο δράστης είχε ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για να αποδείξει πως ήταν όντως ανήλικος, και πρόσθεσε μιλώντας σε τηλεοπτικη εκπομπή: «εγώ σε κάθε περίπτωση τον αντιμετώπισα πρωτίστως ως ανήλικο, δηλαδή ως παιδί. Δεύτερον παρουσιάστηκε συντετριμμένος. Ήταν και από τις πρώτες του δηλώσεις, ότι εάν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω δεν θα επιχειρούσε την επίθεση αυτή στην φοιτήτρια και μάλιστα είχε αναφέρει ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο θα λάμβανε χώρα εναντίον των αδελφών του, γιατί έχει κι αυτός αδελφές. Μπορώ να πω ότι γενικά ήταν ένα πρόσωπο ουδέτερο. Δεν είχε ούτε αμηχανία, ήταν ένα παιδί», και διευκρίνισε πως παρέμεινε στη φυλακή όσο προέβλεπε ο νόμος και υπερασπίστηκε την ελληνική Δικαιοσύνη, λέγοντας πως «αντιπροσώπευσε πλήρως, σε όλα της τα στάδια το κράτος Δικαίου».Τ
ο διεφθαρμένο Κράτος Δικαίου.

Ποιος πλήρωσε την κ. Μαρία - Ελένη Ν.για τις υπηρεσίες της και πόσους ακόμα πελάτες από αυτό τον χώρο έχει υπερασπιστεί παραμένει άγνωστο. Προσωπικό δεδομενο. Και δεν ξέρουμε ποιοι ήσαν οι λειτουργοί του Κράτους Δικαίου, που προστάτευσαν τα ανθρώπινα δικαιώματα του «παιδιού».

Όπως ομολογεί το ελληνικό «Υπουργείο προστασίας των εγκληματιών», ο πελάτης της κ. Μαρίας - Ελένης Ν.  παρακολούθησε το σχολείο της φυλακής και δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ είχε ευεργετικό υπολογισμό ποινής καθώς συμπλήρωσε 581 ημέρες εργασίας. Αφού εξέτισε τα 2/5 της ποινής του, ο ανήλικος Χουσείν αποφυλακίστηκε στις 30 Οκτωβρίου 2015, με εισαγγελική διάταξη, υπό τον όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα κάθε μήνα.
Και μετά πήγε στη Γερμανία.

Το Υπουργείο περίθαλψης των εγκληματιών σημειώνει πάντως ότι «η υφ’ όρον απόλυση είναι πάγιος θεσμός του ποινικού δικαίου στην Ευρώπη και προβλέπει την πρόωρη αποφυλάκιση για τους καταδίκους με πρόσκαιρη κάθειρξη, δηλαδή με τα 3/5. Η διάταξη για την απόλυση των κρατουμένων με τα 2/5 του ν. 4322/2015, σε περίπτωση κάθειρξης έως 10 χρόνια, ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια, με κάποιες εξαιρέσεις. Ωστόσο και χωρίς αυτές τις διατάξεις ο κρατούμενος θα αποφυλακιζόταν λίγους μήνες αργότερα. Σ’ όλη την Ευρώπη ο εγκλεισμός των ανηλίκων χρησιμοποιείται ως έσχατο μέσο και στην αντιμετώπισή τους επικρατεί η επιείκεια αντί της αυστηρότητας».
Επιμένουν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας ότι το παιδί ήταν «ανήλικο».
Αλλά και εκτός από αυτό, τη ληστεία στου «Υφαντή» την έκανε σεσημασμένος αρχιληστής που ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξή άνω των τριάντα ετών κατάφερε τελικά στο Εφετείο, με τους κατάλληλους παραστάτες και με εύπιστους δικαστές να ρίξει την ποινή στα δέκα χρόνια και να αποφυλακιστεί με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδού το κύκλωμα. Έγκλημα, αφορολόγητο χρήμα, διαφθορά, νομικοί, πολιτικοί, δικαστές , ΜΚΟ, ανθρώπινα δικαιώματα και προσωπικά πάθη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΗ
ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ
ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ
ΕΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΑΔΙΚΙΑ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι αυτα που λες 12:13; Τι ειναι οι οργανικες πυλες;