16/12/16

Άχτουγκ-Καπούτ

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε του λαθρομετανάστες στη μοίρα τους», είπε η Δωροθεα αγκαζέ με τον αλληλέγγυο Αξελ, που έστειλε τον Χουσείν στο Φράιμπουργκ, και βίασε και σκότωσε την ακτιβίστρια.
Έτσι απάντησε σε όσους φωνάζουν  για τους λαθραίους.  
Το «δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα στη μοίρα της» αφορούσε τους λαθραίους και μόνο.
Για τα λοιπά, οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στο… Βερολίνο .
«Μεγάλης σημασίας το Κυπριακό»,  και το… ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Κοινη απειλή για τον εβραίο και την εβραία , «οι ακραίες ακροδεξιές ρατσιστικές φωνές στην Ευρώπη».

ΥΓ. Α ρε χουσείν που τους  χρειάζεται.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ας τα βλεπουν οι μαλακες που τους επιλεγουν για κυβερνησεις.

δεν θελουν να τελειωσουν την λαθρομεταναστευση γιαυτο και προβλημα εχουν με την ακροδεξια και οχι με τους λαθραιους που ειναι το προβλημα.
κανουν αντιμεταθεση του γιατι δεν θεωρουν προβλημα την λαθρομετναστευση αλλα επιλογη συνειδητη.

για αυτο θα αλλαξουν πολιτικη με το ζορι και τον φοβο του ναζισμου κλπ που πρεπει να θεριεψει μεχρι να λυγισουν και να υποταχθουν στο δικαιο και το σωστο που θελει ο λαος.

οσο λοιπον δεν τελειωνουν με αυτους τοσο πρεπει να θεριεψει ο φασισμος η ακροδεξια μεχρι να τους παρει την εξουσια με εκλογες η να αναγκαστουν να αλλαξουν πολιτικη και να το κοψουν μαχαιρι το λαθροτσιρκο πριν χασουν τον ελεγχο

αν κινδυνευσουν να γκρεμιστουν τι θα κανουν,θα υποταχθουν στα θελω του κοσμου

το διλημα ειναι η θα σταματησετε την λαθρομεταναστευση τωρα η θα χασετε την εξουσια συντομα.

ο κοσμος εχει την δυναμη να τους αναγκασει να το κοψουν,αναγκα και θεοι πειθονται.

αρκει να μην λαμβανει υποψη τα γαβγισματα τους για τον ρατσισμο και τον φασισμο.

αυτα τους πονανε αυτα θα λαβουν σαν απαντηση οσο επιμενους να φερνους λαθραιους στις χωρες εποικους.

αυτοι θα αλλαξουν πολιτικη θελουν δεν θελουν και θα σταματησουν την λαθρομεταναστευση και οχι ο λαος θα προσαρμοστει σε αυτη .





το ζητημα με τους λαθραιους λυνεται με καθολικη αναστολη για μια π.χ 3τια καθε εξετασης αιτηματος ασυλου σε οποιον εισερχεται με ανορθοδοξο τροπο στη χωρα και στην ευρωπη
μπηκες διχως βιζα και διαβατηριο στη χωρα απελαυνεσαι αμεσα ΤΩΡΑ

ουτε μα ουτε μου ουτε δικηγοροι ουτε πουστικοι νομοι και ταχαμου ανθρωπιστικες τριχες ,τελος.



κανενα ασυλο σε κανεναν ,καμια εξεταση και καταθεση αιτηματος δεν θα λαμβανεται υποψιν ουτε θα καθυστερει την αμεση απελαση του εισβολεα ,ειτε προσφυγα ειτε λαθραιου .

κανενα εργαλειο δηλαδη στα χερια της μαφιας των δικηγορων- αναρχικων για να εμποδιζουν την απελαση σε χρονο dt


το προβλημα ειναι καθαρα νομικο δηλαδη πολιτικο,οχι τεχνικο

ολοι οι αλλοδαποι μπορουν να εκδιωκονται αμεσα αρκει να λυθουν τα χερια του κρατους που σκοπιμα με νομους εχουν δεθει .

οποιος εισερχεται στην χωρα παρανομα συλλαμβανεται,δεν εχει κανενα εργαλειο νομικο αναστολης της απελασης του, εντος 48 ωρων

αν τεχνικα θελει πιο πολυ χρονο μαντρωνονται σε καραντινα ειτε σε ξερονησια ειτε σε απομονωμενα εδαφη ωστε να μην ξεφυγουν μεχρι να διωχθουν απο την επικρατεια και δεν τους παρεχεται καμμια επικοινωνια ουτε διευκολυνση ωστε να υποφερουν και να λυγιζουν ψυχολογικα.

η εγκατασταση τους μεχρι σημερα σε ανοιχτα κεντρα με ολα δωρεαν που δεν τα χει κανενας ελλην,διπλα σε αστικα κεντρα και κατοικημενες περιοχες γινεται για να διευκολυνει την σταδιακη αφομοιωση και ενταξη τους στις τοπικες κοινοτητες

ενω το ζητημα ειναι η καραντινα και η απελαση τους αμεσα ως μολυσματικη νοσος για την κοινωνια.

ειναι κοινωνικη πανουκλα οι συγκεκριμενοι αλλοδαποι,ειναι τα χειροτερα καθιζηματα καθε τρικοσμικης κοινωνιας ειναι το αλας του κακου η πληγη του φαραω.

τελιωνει ετσι ολο το καλαμπουρι ,που σκοπιμα εχει στηθει με την κοροιδια με τα ασυλα και κουραφεξαλα

το προβλημα της λαθρομεταναστευσης ειναι νομικο ,το δικαιο που υπαρχει την δημιουργει και με μια αλλαγη νομου και επομενως πολιτικης αμεσης απελασης και καραντινας και οχι υποδοχης για εγκατασταση οπως μεχρι τωρα, θα τελειωσει οριστικα σε λιγους μηνες καθολικης εφαρμογης.

απλα δεν θελουν να το τελειωσουν γιατι εχουν αλλους σκοπους οι τυποι και κρυβονται πισω απο νομους ασυλου που διαιωνιζουν το κακο του σχεδιασμενου εποικισμου.


δεν θελουν να σταματησουν την λαθρομετναστευση αλλα να διαιωνιζουν τον παρανομο εποικισμο ενισχυοντας τους αστικους θυλακες του και τα προγεφυρωματα στα νησια.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος δεν εχει εγκυρο βιομετρικο διαβατηριο με ορθα στοιχεια και βιζα με αυστηρα κριτηρια χορηγησης δεν γινεται δεκτος στη χωρα.

διπλωματης η αλλος συνεργος που χορηγει χαριστικα και με μιζες βιζες σε τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες που δεν πληρουν αυστηρα κριτηρια επιλογης μονον των ποιοτικων αλλοδαπων που μπορουν να προσφερουν στην χωρα και οχι να παρασιτουν και εγκληματουν, θα εκδιωκεται απο το σωμα ,θα φυλακιζεται και θα δημευεται η περιουσια του ,σε βαριες περιπτωσεις θα αφαιρειται η ιθαγενεια και θα εξοστρακιζεται δια βιου απο την χωρα

Βιζα δεν δινεται σε λαθρομεταναστες,δηλαδη σε ατομα φτωχα διχως σκοπο νομιμης εργασιας στη χωρα καθορισμενης απο πριν με δηλωση του εργοδοτη προσκαλουντα που θα ειναι για τον νομο υπευθυνος καθε ζημιας η διχως σκοπο να σπουδασουν να κανουν τουρισμο η για υγεια.


Κανεις λαθρομεταναστης η προσφυγας δεν λαβανει ποτε την ελλαδικη ιθαγενεια.

Η μαζικη παραχωρηση της αποτελει εγκλημα πολεμου και καθε αξιωματουχος συνεργος σε αυτη θα διωκεται ως τετοιος και ως κατοχικη δυναμη.

Οποιος μπαινει παρανομα στη χωρα διχως βιζα ,απελαυνεται αμεσα διχως καμια χρονοτριβη,αποτελει εχθρικη δυναμη .

Κανενα αιτημα ασυλου δεν ειναι παραδεκτο ουτε επιτρεπεται να κατατεθει απο υπηκοους τριτου κοσμου διχως εγκυρη βιζα με αυστηρους ορους χορηγουμενη.

Ολο το νομικο πλαισιο της ευρωπαικης ενωσης που δεσμευει τις χωρες μελη σημερα και που επιτρεπει την εισοδο και παραμονη λαθρομεταναστων στην χωρα με νομικα τρυκ ,ειτε αναστελεται αν ειναι προσφυγικο ασυλο με ετησια επανεξεταση της καταστασης και ανανεωση εφοσον δεν εχει σταματησει η καταστρατηγηση του απο λαθρομεταναστες

ειτε καταργειται απολυτα και διχως εξαιρεσεις η τρυκ σε οτι αλλο προβλεπει για διευκολυνση νομιμοποιησης παρανομης εισοδου

Τυχον διεθνεις κανονες συμβασεων αντιθετοι καταγγελονται και παυουν να ισχυουν πλεον και να δεσμευουν.


Αναδρομικες νομιμοποιησεις απροσδιοριστου η μαζικου αριθμου λαθρομεταναστων η προσφυγων (αληθινων η μασκαρεμενων σε τετοιους)

απαγορευεται ,δεν εχει ισχυει και δεν δεσμευει καμια μελλοντικη κυβερνηση ,ως εγκλημα πολεμου και εθνικη γενοκτονια με μαλακη χρηση ισχυος,ενω διατηρουνται ακεραια τα δικαιωματα της για μελλοντικη αφαιρεση ιθαγενειων που παρανομα και εγκληματικα παραχωρηθηκαν καθως και το δικαιωμα μαζικης απελασης τους ως αποκαταστασης του εγκληματος του εποικισμου που εφαρμοστηκε.


Ρητρα καθολικης απαγορευσης μαζικων νομιμιμοποιησεων λαθρομεταναστων και προσφυγων να περιληφθει στο συνταγμα και να προβλεφθουν κακουργηματκου χαρακτηρα κυρωσεις διχως αναστολη και ειδικους νομους μειωσης ποινης για τους πρωταιτιους εποικισμου και μαζικων νομιμοποιησεων κρατικους λειτουργους και αξιωματουχους.

Οι μαζικες νομιμοποιησεις λαθρομεταναστων αποτελουν εποικισμο,ειναι σιωπηρη εθνοκαθαρση και γενοκτονια τοπικων κοινοτητων.


Καθε ατομο που εισερχεται παρανομα στη χωρα και οχι οπως οι πολιτισμενοι ανθρωποι που ειναι ευπροσδεκτοι, θα θεωρειται εχθρος εν δυναμει εγκληματιας παρασιτο και τρομοκρατης μεχρι αποδειξης του αντιθετου.

Οι αντιδημοκρατικοι αντιρατσιστικοι νομοι που σκοπο εχουν να προστατευσουν τους εγκληματιες πολεμου λαθρομεταναστες εποικους και τους εγχωριους συνεργους και προστατες τους,καταργουνται ως κατοχικο δικαιο ξενου εχθρου.

Τα καταπατημενα απο αυτους τους καταπιεστικους νομους δικαιωματα των αυτοχθονων αποκαθιστανται.


οσοι συμπρατουν σε νομιμοποιησεις λαθρομεταναστων η παρακωλυουν την αμεση απελαση τους θα υφιστανται ποινικες πειθαρχικες και επαγγελματικες η οικονομικες κυρωσεις με ενδεχομενη απωλεια της ιθαγενειας και εκτοπισμο δια βιου απο την χωρα σε βαριες παραβασεις.


Η μαζικη λαθρομεταναστευση ειναι γενοκτονια των αυτοχθονων και των δικαιωματων τους που συρρικνωνονται με υποβαθμιση της ποιοτητας ζωης τους και καταπιεση απο το κατοχικο καθεστως που δημιουργει αυτη,ειναι εποικισμος,εγκλημα κατα του πολιτισμου και της ανθρωποτητας.


Ανώνυμος είπε...

αχτουνκγ καποτες!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...