16/12/16

Έχω χεσμένους τους εθνο-χλιμιτζουρες μαλακο-κανίβαλουςχω χεσμένους τους μαλακο-κανίβαλους

Μου έγραψε ένας μαλακο-κανίβαλος, «Χατζάρα ..δεν σε βάζει ο Μιχαλολιακου μέσα...ούτε θέση στο κοινοβούλιο στην πλάτη της ΧΑ θα πάρεις...στο έχω πει πολλές φορές...στρατευτούν στην ΧΑ σαν στρατιώτης χωρίς ερωτηματικά χωρίς Μακρυγιαννηδες...αν αξίζεις θα προχωρήσεις ....», και δεν διέγραψα το σχόλιο του, διότι έπρεπε να του απαντήσω.

-Σας έχω χεσμένους τους εθνο-χλιμιτζουρες μαλακο-κανίβαλους σα του λόγου σου! (φίλτατε)!

ΥΓ1. Και τη Στοά σας.
ΥΓ2. Και κυρίως τον Ρουφιανογιάννη σας, τον Ξάνθο σας και τον Πολυζωίδης σας.

ΥΓ3. Άι σιχτιρ πιά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πρωτοφανές να υπάρχει κόμμα που να σου ζητάει πλήρη υποταγή για να σε κάνει μέλος... Ανήκουστο...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

ΜιχαήλΠαλαιοπάνος
Γειά σου Χαντζάρα, έτσι μπράβο.
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Χρυση Αυγη: Οι Αλβανοι ειναι αδερφια μας!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/05/500000-6.html

http://borioipirotis.blogspot.gr/2012/05/1986.html
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ «ΝΙΚΟΛ ΜΠΕΝΕΚΗ» Ή ΜΠΕΝΑΚΗ (BEN = ΓΙΟΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ) Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ Ή ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ (= ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ).


ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΓΕΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ «ΕΞΑΠΛΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ» (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666), ΔΙΧΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ), ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.

Υ.Γ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" .... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΟΙ ..."ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ αυτό λέω Παλαιοπάνε. Στημένο πρέπει να ήταν το όλο σκηνικό... Οι νεοταξίτες γνώριζαν για το μνημόνιο του 2010 πριν καν αυτό ανακοινωθεί, οπότε είχαν όλο το χρόνο να δημιουργήσουν τις κατάλληλες βαλβίδες ασφαλείας για να διοχετεύσουν τη λαϊκή οργή...

Ανώνυμος είπε...

Παλαιοπάνος

Οι συρραφες αντιχρυσαυγήτισμου απο ραδιοφωνικους σταθμους,αρθρων συστημικων εφημεριδων,τηλεοπτικων πρωϊναδικων συζητησεων απο πολιτικαντιδες μαΐντανους χαμηλης νοημοσυνης,άναρθρων κραυγων βολευτων "συνταγματικου τοξου" στο κυνοβουλιο,
με ολίγον απο Στοά+εβραιοι (μηπως και δεσει το γλυκο,αλλα μπα!)

Η ιδια τσιχλα,μασημενη χρονια τωρα,αλλα η κοινωνια που στην αρχη,πριν 3-4 χρονια ισως την προσεχε και της εδινε καποια βαση,
τωρα οχι μονο αδιαφορει πληρως αλλα υπερθεματιζει κιολας
( "οι αλλοι ειναι πιο φασιστες", " να κρεμασουν τους κλεφτες στο Συνταγμα", " προδοτες αλητες πολιτικοι", "αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι"," οποιος ψηφησε Μνημονια να ψοφησει", "να βγαλουν τον στολο να βουλιαξει τις βαρκες των λαθρο", " καλυτερα ναζί παρα τεμενος στο Βοτανικο " και αλλα τετοια ειναι ενα απειροελαχιστο δειγμα το τι συμβαινει καθημερινα στο διαδυκτιο ).
Αυτη η κακης ποιοτητος προπαγανδα που γινεται πανω σε μια κοινωνια κουρασμενη απο αμαρτωλο συστημα του 74',δεν προκαλει πλεον τιποτα παραπανω απο την ειρωνία και την χλέυη των ακουόντων αυτην (οποιος χρησημοποιει καθημερινα τα λεωφορεια ή τον ηλεκτρικο οπως εγω,η ταση του κοσμου προς την ακρα δεξια ειναι φανερη,ετσι οπως εκφραζεται για τους "συνταγματικους").
Επομενως η προσπαθεια σας ειναι επι ματαίω! Η κατασταση-το ειπα και χθες-εχει παρει τον δρομο της.Και οποιος δεν το καταλαβαινει,αντε! αλλη μια φορα να το ξαναπω:
Βελοπουλος, Πλευρης, Φαήλος, Μπαλτακοι ,Εθνικα Μετωπα και λοιποι ειναι μικροι παιχτες.Εχουν παρελθον και ειναι ανιατα τηλεοπτικα εκτεθειμενοι.Δεν εχουν ερεισματα στη νεολαία,ουτε λαϊκο προφιλ.Ειναι σαρξ εκ σαρκος του λαομισητου και βρωμερου συστηματος το οποιο τους περιθαλπτει μονο και μονο μηπως αποτελεσουν αναχωμα στη επελαση της Χρυσης Αυγης.Αυτο εχει γινει αντιληπτο σχεδον απο την πλειοψηφια των αποφασισμενων να ψηφισουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την Χρυση Αυγη-δεν μιλαμε για το σταθερο 7%.Οποιος κυκλοφορει εξω,ή συζηταει με πολυ κοσμο- αγνωστους ή μη-και δεν βρισκεται συνεχεια κλεισμενος στους τεσσερις τοιχους του δωματιου/γραφειου,το νοιωθει,δεν χρειαζεται μυαλο.Και αν τους πειτε η Χ.Α.ειναι ναζιστικη θα σου πουν " ας ειναι".Αλλα αν τους πειτε η Χ.Α ειναι...σιωνιστικη ή περι Στοας θα σας κοιταξουν λοξα ωσαν νομιζουν οτι τους λες για την στοα Αρσακείου!

ΟΠΟΤΕ

Τζαμπα κοπος !Τον λαο δεν τον νοιαζουν οι στοες και οι σπηλιες.Τον ενδιαφερει αυτο που βλεπει μπροστα του.Και βλεπει ενα Εθνικιστικο Κινημα γεματο νιατα,ενεργεια,παιδιων της διπλανης πορτας,που μιλαει την ιδια λαϊκη γλωσσα με τον μεσο Ελληνα,ο οποιος αισθανεται καταδιωκομενος απο το αναλγητο διεφθαρμενο πολιτικο συστημα,οπως καταδιωκομενη ειναι η Χρυση Αυγη.
Και ταυτιζεται μαζι της.

Ολα τα αλλα ειναι
με αλλα λογια ν'αγαπιομαστε

Ανώνυμος είπε...

αιντας
οταν πεθανω
θαφτε με σε μια στοα μοναχο
και διπλα την ποδιτσα μου παρηγορια μου ναχω
βαλτε μου 20 καναβουριες να κανουν καναβουρια
για να 'ρχονται οι δεξιοι να γινονται μαστουρια

Ανώνυμος είπε...

Λαυρακια βγαζουν οι διασταυρωσειs για τα εικονικα τιμολογια!
politika-gr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6886.html
Εφοδοs του ΣΔΟΕ στον ΛΑΟΣ-Ψαχνουν 1.8 εκατομυρια που εχουν''εξαφανισθει''!
politika-gr.blogspot.gr/2013/09/18.html
Υποθεση Καρατζαφερη:Η μυστικη συναντηση και ο...τραπεζιτηs...
parapolitika.gr/article/127446/ypothesi-karatzaferi-i-mystiki-sy...
Καρατζαφερηs για Εβραιουs-YouTube
ΛΑΟΣ και Χανουκα-YouTube
Ο ΘΕΟΣ και ο.....ΑΛΛΑΧ του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ixnos.blogspot.gr/2009/01/blog-post_6322.html
Οργανισμοs Χειραγωγησηs Ενημερωσηs Τυπου Ορθοδοξου Συναγερμου(Ο.Χ.Ε.Τ.Ο.Σ.)
το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs που το εχεσε το πτηνον

Ανώνυμος είπε...

οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα , τον τρων οι κοτες! αντε χέστους που κάθεσαι και ξοδεύεσαι με τους καφρους. μη δινεις σημασια. εγω δεν ασχολουμαι πια μαζι τους. ας κάνουν ο,τι θέλουν. αρκετά θέματα έχουμε τώρα, δεν θα ασχολούμαστε και με τους παρακμιακούς. να πουμε την αλήθεια, λούμπεν στοιχεια είναι και παρακμιακοί. κι αν ποτέ φάνηκε κανένας αξιολογους ανθρωπος σιγα σιγά τον έκαναν πέρα. δε θέλουν προσωπικότητες οι άνθρωποι. θέλουν αυτό το στυλάκι της κακομοιριάς που έχουν συνηθίσει. ας μη το κουράζουμε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Δεκ 16, 04:41:00 μ.μ.

https://athens.indymedia.org/post/1493941/

*Μade in György Schwartz*


https://is.gd/CwCa4y

avdargor είπε...

1) Εξαπατούσε ιερείς από τη φυλακή ο «δράκος της Ξάνθης»
Είχε βιάσει και κάψει ζωντανή μια 34χρονη κοπέλα τα Χριστούγεννα του 2012

2)Δηλώσεις
Γεωργιάδης: Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα από Βρυξέλλες
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διευκρίνισε ότι απλώς μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στην βελγική πρωτεύουσα για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
*τηλεφωνει για να παρει εντολες τι θα κανει......

3) Αναρχικοί έκαψαν περίπτερο πακιστανού στο Πολυτεχνείο
*εχουν κακκαλα οι ανρχοαριστεροι,ασχετα αν σκουζουν καποια εθνικια κ αν εχουν τις πλατες του καθεστωτος. Η αντιθετη πλευρα καταριεται τον Ρουπακια... ειδατε ποτε αναρχικοαριστερους να εχουν καταραστει αυτους που καψαν στη Μαρφιν? ΠΟΤΕ!!

κ καποιοι τρεφου νακομα ελπιδες οτι ΘΑ... φαμε κ τους τουρκους στο πολεμο,ΘΑ... ΘΑ... ρε,που ζειτε. μα,αυτα βλεπω κ μου πανε τα νευρα. Ξυπνατε.


Χρειαζεται ΚΑΘΟΛΙΚη αντισταση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ αμς κ οχι τουπε.... κ κλαψουρισματα οπως του μεγαλου αυτονομου εθνικιου παραπανω σχολιαστη.

Ανώνυμος είπε...

Προβληματιζει την Νεα Δημοκρατια το κομμα Μπαλτακου-Καρατζαφερη;Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs ειλικρινα οχι!Λεω ομωs το εξηs καποτε στην ζωη ολα τελειωνουν και ο πολιτικοs κυκλοs του Γ.Καρατζαφερη εχει τελειωσει!!!...καλο ειναι οταν τελειωνει κατι να μην προσπαθειs με το ζορι να το κραταs γιατι τοτε πεφτειs!Nα σαs φερω ενα παραδειγμα λιγο ακραιο για να γινει λιγο αντιληπτο ο Μαικ Τζορνταν ηταν ο καλυτεροs μπασκεμπωλισταs ολων των εποχων δεν υπηρχε καλυτεροs στο απωγειο τηs δοξηs του αποχωρησε και εφυγε!!!!!!Μετα απο μερικα χρονια αποφασισε να ξαναγυρισει ηταν αξιοθρηνητοs!
ο μπουμπουκοs χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο Μπαλτακοs...δημαρχοs!ksipnistere.com/2016/12/blog-post_2080.html
Y.Γ τετοιο κλασιμο τετοια ροχαλα βρε τζινα στον αξιοθρηνητο καταδικασμενο σαβανοτσεπη βαψωμαλλια στην παλιορομπα;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...