19/12/16

Αποσοροσποίηση

Μέχρι και στα Σκόπια ξυπνήσανε!

Τώρα που στα «Κεντρικά» κέρδισαν οι «άλλοι», ο Νίκολα ο Φιλελέ, ξύπνησε και είπε στους δικούς του, ότι έτσι και ξαναγίνει πρωθυπουργός η νέα κυβέρνηση του VMRO-DPMNE θα λάβει μέτρα για την «από-Σοροποίηση», και ότι θα επιβληθεί η νομιμότητα στη δράση των ΜΚΟ και των οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από τον δισεκατομμυριούχο και γενικά από το εξωτερικό λαο ότι θα σταματήσει η φοροδιαφυγή της «Κοινωνίας των Πολιτών».

ΥΓ.Να δω εδώ πότε θα το κάνουμε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κομμουνιστικό PKK σκοτώνει μόνο ένστολους και όχι πολίτες, στο βαθμό που είναι δυνατό. Γι αυτό είναι άκυρες οι γενικεύσεις για τους κομμουνιστές, ότι δεν είναι άνθρωποι και τέτοια. Ο κομμουνισμός είναι θρησκεία, και ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Εσύ που δίνεις βήμα σε θρήσκους θαυμαστές του αγρίου Κωνσταντίνου, του εβραίου πράκτορα Σαούλ, και των μοναχών του Αλάριχου που ποιος ξέρει πόσα κομποσκοίνια μέτρησαν τις μέρες που εξολόθρευαν Έλληνες της προηγούμενης θρησκείας ελέγχου, να το σκεφτείς πριν ρίξεις την πρώτη πέτρα σε κομμουνιστή.

Θύματα εβραίων είναι και οι κομμουνιστές. Όπως οι δικοί σου που σταυροκοπιούνται και ζητάνε κρεμάλες και τον ουρανοκατέβατο ηγέτη που θα τους ξαναφέρει πίσω στο θεοκρατικό μεσαίωνα, και έχουν και ονομασία για την εβραϊκή αρρώστιά τους, τη λένε Παράδοση.

Στον αγύριστο, η Ελλάς θα προχωρήσει. Η πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας είναι πριν ξημερώσει. Τα σκοτάδια της αμαθείας διαλύονται, οι παπάτζες ξεβρακώνονται, το σύστημα αρχίζει τώρα να πανικοβάλλεται και βάζει τα τσιράκια του να μιλάνε για fake news και προσπαθούν να απαγορεύσουν συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες ως δήθεν ρωσική προπαγάνδα. Αλλά είναι αργά για λογοκρισία. Ας πρόσεχαν αυτοί που άφησαν ελεύθερο το ίντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

σκοπια σκοπια φερτε τηλεσκοπια να κανουμε και ματι!!

ο προεδρος των ματακηδων

Ανώνυμος είπε...

έχεις δει ποτέ κανένα κείμενο αναρχο-κομμουνιστικού χώρου να μιλάει για τον Σόρος;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι βρωμάει σε αυτή την ιστορία με το Ρώσο πρέσβη Χατζάρα... Έχεις δει εσύ ποτέ πρέσβη να κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια; Και στα πλάνα δεν φαίνεται να υπήρχε ούτε ένας Τούρκος αστυνομικός! Μόνον ο δολοφόνος... Και τη μάνα και την αδελφή του γιατί τις συλλάβανε; Ύποπτα πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΤΟΣΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΤΑΡΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΩΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ.ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΩ ΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΛΟΓΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ...ΑΓΟΡΑΣ



ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΩΝ



ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ (ΠΡΩΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)

27 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΡΑΙΩΝ !


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...




ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ


Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΚΙΣ , ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!


EΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΦΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

http://www.ggk.gov.gr/?page_id=138



ΔΑΝΙΕΛ ΕΣΔΡΑ


ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,Ο ΙΟΜ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΠΙ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ ΕΠΙ 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

ο Κυριάκος Χρυσός πήγε στην Μπίλντερμπεργκ