26/12/16

Η φράξια Δαβίδ των Nationalisten

Οι Nationalisten αφρίζουν με το ακούν για τον Σήφη τον μουστάκια.
Ο «κακούργος» λένε που ψόφησε.
Και έχουν δίκιο οι  Nationalisten του Δαβίδ.
Λίγο το εχετε που σκότωσε ο κακούργος, τον Λεβ Μπρονστάιν, Οβσέι-Γκέρσον Αρόνοβιτς Ραντομισίσκι, γνωστός επίσης με το όνομα τον Χιρστς Απφελμπάουμ , τον Λεβ Μπορίσοβιτς Ρόζενφελντ τον Ντζερζίνσκι, τον Μεντζίνσκι, Γιάγκοντα, τον Γεζόφ, και όλα τα διαμάντια της Συναγωγής;
-Ακόμα πονάνε οι Nationalisten της φράξιας Δαβίδ, για τα αδέλφια τους που χάθηκαν!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραίοι και στη Χρυσή Αυγή; Καλά τόλεγα εγώ, δεν μου φαίνονταν για ελληνικές οι φάτσες τους...

Ανώνυμος είπε...

ο Σηφης ειχε προβει σε εκκαθαριση, εξον των πολιτικων του αντιπαλων, διαφορων εθνικοτητων, και Ελληνων και Εβραιων και αλλων. Ηταν δηλαδη ο ανθρωπος ενας κλασικος... εθνικοσοσιαλιστης ηγετης της εποχης του.
Τωρα το παραδοσιακο μισος της ελληνικης [ακρο]δεξιας στον Σηφη αναγεται στα χρονια του εμφυλιου και σε οσα επακολουθησαν εως και την πτωση της χουντας. Οι συγκεκριμενοι Nationalisten πονανε κυριως γιατι στερησε τη νικη στον Αδολφο, μεχρι εκει φτανουν, δλδ οσα βλεπει η πεθερα, ας μην εχουμε παραπανω απαιτησεις γιατι θα εμπλακουμε σε συνωμοσιολογιες που μπορει και δε μπορει να ισχυουν...(!)

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο ανδρεας παπανδρεου θα μας πεις τι καταγωγη ειχε;

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό νομίζω ότι η μητέρα του Ανδρέα, η Σοφία Μινέικο, ήταν Πολωνοεβραία. Τελευταία είδα κάτι δημοσιεύματα που αμφισβητούν και την ελληνικότητα των Παπανδρέου!