29/12/16

Λαός και… Κολωνάκι -2

Το πιο ισχυρό όπλο της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας στην Ευρώπη, είναι η «δημοκρατία» των Περιούσιων, όπου τα Κεφάλαια , οι Λαθραίοι η πρεέα  και οι "Τζιχαντιαστές", κινούνται ελεύθερα και οι Τραπεζίτες είναι Ελεύθεροι από τον φόβο της (Λαϊκής) Δημοκρατίας .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανοήσεως κάποιων εννοιών, ουσιαστικά θεωρείς "δημοκρατία" οποιαδήποτε πλειοψηφική κατάσταση που φέρνει το αποτέλεσμα που θεωρείς εσύ καλό, ενώ "δημοκρατία" είναι απλά το αποτέλεσμα μιας πλειοψηφίας.

τώρα για να μην πετάξεις την δημοκρατία στα σκουπίδια αρχίζεις και κατηγορείς τα ΜΜΕ και όποιον άλλον σου έχει κάτσει στραβά στο μάτι, ότι λέει ψέμματα και παραπλανεί τον λαό.

όμως η ουσία είναι ότι ο λαός έπρεπε να έχει το λιγότερο μια διάθεση να ψαχτεί και να αμφισβητήσει, δηλαδή όταν επί 7 χρόνια τον πηδάνε και του λένε "του χρόνου περνάει η κρίση" και συνεχίζει να το πιστεύει κάθε φορά που του το ξαναλένε τότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο λαός αυτός είναι επικίνδυνος και το τελευταίο που χρειάζεται είναι "δημοκρατία".

αυτός είναι ο λόγος που η αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία έδινε δικαίωμα πολιτικής έκφρασης μόνο σε άντρες που μπορούσαν να πολεμήσουν και είχαν περιουσία και η πλειοψηφία του λαού ήταν ΔΟΥΛΟΙ.

παρ'όλα αυτά η αρχαία δημοκρατία κατέστρεψε τον αρχαίο κόσμο και το πράγμα ήρθε στην θέση του όταν ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ εγκατέστησε ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανοήσεως κάποιων εννοιών"

Πως επιτρέπεις τέτοια σχόλια ρε Χατζάρα; Που είναι ο κόφτης;

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Δεκ 29, 01:47:00 μ.μ.

Ποσο μαλακας μπορεις να γινεις χωρις την βοηθεια αλλων;
Ο Χατζαρας μιλησε για "δημοκρατια των περιουσιων" και οχι για δημοκρατια σχετο.

Γκαβουλιακας εισαι ρε; που δε δεν ξερεις τι πα να πει δημοκρατια των περιουσιων;
Η ελληνοφωνος σαγιαν;

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Δεκ 29, 04:38:00 μ.μ.

η "δημοκρατία των περιουσίων" είναι αποτέλεσμα των επιλογών της "λαϊκής δημοκρατίας", η Ελλάδα κοντέυει να εξαφανιστεί εντελώς και ο λαός συνεχίζει να περιμένει την ανάπτυξη που όπου νά'ναι έρχεται και ψηφίζει Κούληδες, Τσιπραίους και Λεβέντηδες περιμένοντας παράλληλα τους διορισμους από τον Βενιζέλο. Ο λαός αυτός είναι επικίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

" Ο λαός αυτός είναι επικίνδυνος."

Και με αυτά που γράφεις Χρυσαυγίτη, περιμένεις να πάρετε ποτέ εξουσία;

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Δεκ 29, 06:55:00 μ.μ.

"δημοκρατια" μια ευφευρεση των οβριων οπως, "κομμουνισμος", "ισοτητα" "ανθρωπινα δικαιωματα" και αλλα στολιδια, για να εφαρμοσουν τα Πρωτοκολλα τους.
ΠΟΤΕ και ΠΟΥ υπηρξε δημοκρατια στον κοσμο;
Να σου απαντησω εγω: ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ακου τον μουσουλμανο που το επιβεβαιωνει.
https://www.youtube.com/watch?v=36c1PTAya2U


ΥΓ
Ο λαος αυτος δεν ειναι επικινδυνος, ειναι μαλακας.