14/12/16

Ο Καιρός Γαρ Εγγύς

Νίκη σημαίνει σχηματίζω κυβέρνηση



Ο φανατισμός του «ασυμβίβαστου» δεν είναι καθόλου καλός δάσκαλος στην πολιτική. 
Σήμερα η Πατρίδα είναι στα χέρια των Εμπόρων των Εθνών και στις κάλπες που θα στήσουν έχουν έτοιμη τη Νέα Βάρδια: Φιλελέ Οβριόπουλος. Κούλης γαρ.
Και ο Καιρός εγγύς.

Το ζήτημα στην Κάλπη είναι πάντα η πλειοψηφία, που δεν βρίσκεται ούτε στους εγωισμούς ούτε στο φανατισμό τους ασυμβίβαστου.
Ο μακαρίτης Λάκης Καραλής το περιέγραψε το 1968. «Στη Βουλή κρατάγαμε είκοσι καρέκλες κι είχαμε και αρχηγό. Επιτυχία! Κι όλος ο λαός ήταν μαζί μας! Αυτό ήταν γνωστό! Όμως, εμείς δεν ξέραμε. Ο Μαρξ δεν το ‘γραψε. Ο Μαρξ δεν το ‘πε, άμα δεν έχεις μυαλό τι να κάνεις. Δεν το ‘πε…»
Το ζήτημα δεν είναι ο μεσσιανισμός του ΚΚΕ στην επουράνιο μαρξιστική βασιλεία. Ούτε Κάποτε. Ούτε αύριο. Αλλά, Εδώ και Τώρα.
Και αυτό σημαίνει πολυσυλλεκτικά λαϊκά κινήματα που απαντούν στις ανάγκες των Πολλών.

Η Θεωρεία των Σταδίων είναι "προδοτική" και εξυπηρετεί τους εχθρούς της πατρίδας και του λαού.
Νίκη δεν σημαίνει ούτε το, «μπήκαμε στη Βουλή», ούτε το, «είμαστε τρίτο κόμμα», ούτε το «γίναμε αντιπολίτευση». Νίκη σημαίνει σχηματίζω κυβέρνηση και νομοθετώ και από την επαύριον των εκλογών αλλάζω το μέλλον του τόπου και τη ζωή των πολιτών.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Μέχρι και στη Βουλγαρία το κατάλαβαν , και οι διάφοροι «πατριωτικοί» και «πατριδοκάπηλοι» σχηματισμοί, (συμπεριλαμβανόμενων και των φίλων της Χρυσής Αυγής στη Βουλγαρία), υποστήριξαν έναν υποψήφιο πρόεδρο και πήραν ξαφνικά 15%. Από το πουθενά.

21 σχόλια:

avdargor είπε...

τι σχεση εχει η Βολγα-ρια με την Ελλαδα?
ουδεμια.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΗ η οιαδηποτε 'συνεργασια' με πατριδοκαπηλους,κυρολεκτικα δεξιους πιστευω.
Το εθνοσοσιαλιστικο κινημα,πρεπει να εφορμηση σαν κυματισμος οπως ειναι τωρα,ατοφιο,χωρις υπολλειματα.
Μην αισθανομενο 'ενοχες" για το τι ΕΙΝΑΙ,σε ενα προτεκτορατο στη κυριολεξια υπο αποσυντιθεση.
Ολα τα αλλα... ενθεν και ενθεν δε τα καταλαβαινω ομολογω..... στην Ψαροκωσταινα ζουμε........ οιαδηποτε συνεργασια = προδοσια εσχατη για εμενα.
Ισοδυναμει με υποδορια συμπλευση με το τρισκαταρατο-σατανικο δημοκρατικο τοξο.
Ας πανε ας πουμε κ αλλοι φυλακα κ το συζηταγαμε.
Ελπιζω να μη πεσΟΥΝ σε τετοιΕς ακανθοδες οδους οι Ηγητορες της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

αν γίνει αυτό στην Ελλάδα, θα πάρει ποσοστό 3% και αν, διότι ο ένας δεν θα ψηφίσει επειδή είναι και η Χρυσή Αυγή μέσα, ο άλλος δεν θα ψηφίσει διότι είναι και ο Φαήλος μέσα και λοιπά και τελικά θα δεις Σύριζα ΝΔ να παίρνουν τρελλά ποσοστά.

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίνε οι Ρώσοι.

https://tinyurl.com/jmuyldt

Ανώνυμος είπε...

ο κυρ ΝΙΚΟΣ την υπογραφη του και τον ΜΠΟΥΤΖΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ!!!!!!!!!!!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

με εκλογες και κομματα δεν θα γινει ποτε τιποτα,η μαλλον θα γινει αλλα δεν θα ειναι προς οφελος των πολλων αλλα συγκεκριμενων φατριων.
Εδω χρειαζεται ενας ηγετης,ενας μονον οχι αλλοι,να εχει το σθενος να παιξει τα παντα ακομα και το κεφαλι του.
Ολα τα αλλα που λεμε ειναι μπουρδες για να περναει η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 07:18 τα ιδια λεω. Ενας και μονο ενας. Χωρις οικογενεια. Να τα παιξει όλα για όλα. Όλα τα υπολοιπα για κομματα και συνεργασιες ειναι για ηλιθιους. Και η κουτση Μαρια κομμα κανει. Ελεος πια. Ενας που θα παρη τα ηνια της χωρας και θα τα ξηλωσει όλα. Μπορει να εμφανιστη; Παντως όχι με δημοκρατικες διαδικασιες.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 07:18 τα ιδια λεω. Ενας και μονο ενας. Χωρις οικογενεια. Να τα παιξει όλα για όλα. Όλα τα υπολοιπα για κομματα και συνεργασιες ειναι για ηλιθιους. Και η κουτση Μαρια κομμα κανει. Ελεος πια. Ενας που θα παρη τα ηνια της χωρας και θα τα ξηλωσει όλα. Μπορει να εμφανιστη; Παντως όχι με δημοκρατικες διαδικασιες

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν τέτοιοι ηγέτες σήμερα... Όλοι είναι κλασομπανιέρες...

Ανώνυμος είπε...

Ο φθαρμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης
https://www.youtube.com/watch?v=J6aS0VrKyaY

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις να σε σώσει ο ουρανοκατέβατος ηγέτης. Τον ηγέτη ψάξε τον στον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

Τον θυμάται κανείς τον αριστούχο Εύελπι που τραγουδούσε το Μακεδονία ξακουστή σε παρέλαση και κατέληξε να φάει αυστηρά φυλάκιση; Σε κανένα ΛΥΠΕΘ θα τον έχουν βάλει τα μασόνια να μετράει φλάντζες και φίλτρα. Αν δεν τον έδιωξαν τελείως.

Αν όμως τους είχε δουλέψει λίγο μέχρι να βρεθεί σε θέση ισχύος και μετά τους την έφερνε, ίσως τώρα να τον είχαμε κυβερνήτη.

Ανώνυμος είπε...

στην Ελλάδα υπάρχει οτιδήποτε εκτός από εθνικισμός, αριστερο-κάτι, κεντρο-κάτι, δεξιο-κάτι, αριστερο-δεξιο-κάτι και λοιπά. δεν μπορείς να περιμένεις από άτομα που ψηφίζουν Κούλη Χρυσό και γκέυ νεολαίο Τσίπρα, να ενταχθούν σε "ευρύτερο εθνικιστικό μέτωπο", μάθανε στο σχολείο ότι ο εθνικισμός είναι κακό πράγμα, εξάλλου τα ενδιαφέροντά τους είναι άλλα, ακούς συχνά ότι περιμένουν να γυρίσουμε στο 2008, δηλαδή κάρτες, κατανάλωση και δάνεια.....

ποιος θα ψηφίσει ευρύτερο εθνικιστικό μέτωπο ;;;;

ο νεαρός γκέυ με το i-phone ;
η γκόμενα που ψωνίζει στην Ερμού ;
κάτι κοπριτόγεροι βολεμένοι συνταξιούχοι με 3 συντάξεις ;
οι δημόσιοι υπάλληλοι ;

είναι τελειμένη η φάση, ποτέ τέτοιες καταστάσεις δεν σώθηκαν με πλειοψηφίες και δημοκρατίες, αφού αδυνατεί να εμφανιστεί κάποιος με όπλα και να αναλάβει την διακυβέρνηση με ένα καλό επιτελείο τότε δεν υπάρχει σωτηρία....θα μείνουμε να φαντασιωνόμαστε ευρύτερα εθνικιστικά μέτωπα από πεινασμένους και εξαθλιωμένους που θα τους κινεί η κοιλιά και το κοινό συμφέρον, ακόμα σε ένα μάτσο αστέγους ο καθένας έχει το δικό τους σχέδιο στα μυαλό του για το πώς θα πιάσει την καλή.....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο χωρίς Δημοσιογραφικό προσωπικό με εθνική-πατριωτική συνείδηση κανένας σχηματισμός δεν θα προχωρήσει. Το κομμάτι Νέα-Δεξιά-πατριωτών ΝΔ-Χρυση Αυγή-ΛΑΟΣ-απογοητευμένων των άλλων κομμάτων δεν μπορεί να ενωθεί δίχως την αρωγή των συναδέλφων σου που είναι όλοι φυντάνια από Κόβες και Κιμπουτζ. Είναι περιττό να σου γράψω τις 'καταβολές' τους και που ξεκίνησαν όλοι τους, τα γνωρίζεις καλύτερα.

Το κομμάτι αυτό μπορούσε άνετα να φτάσει σε ένα 20% με ανοδική πορεία και δυναμική εάν προβάλλονταν κατάλληλα, και παράλληλα θα συρρίκνωνε την συριζο-Νδουλα ψευτο δεξιά.

Οι ερυθρές συνιστώσες των ομοφυλόφιλων και φιλότουρκων συριζαίων δεν είναι πα΄νω από 3%. Κατάφεραν όμως να επιβληθούν με την καθημερινή τους προβολή.

Αυτά είναι γνώσεις δημοτικού και όποιος δεν τις εννοεί καλύτερα να μήν ασχολείται με τα πολιτικά πέραν του σχολιασμού ή του καφενείου (Δεν απαξιώνω τον σχολιασμό και τα καφενεία ) απλά η υψηλή τέχνη της πολιτικής είναι και η δυσκολότερη όλων.
Ευχαριστώ

avdargor είπε...

παντως κ το οτι συζηταμε,ελαφρως... οτι αυτος ο Σφαηλος,ειναι κ καλα 'εθνικιστης',ειναι για γελια,στη Ψωρ(λ)οκωσταινα....
εθνικισμος σημαινει που.χου. να αφησεις τους Αλβανους να πεινανε!!!
υπαρχουν ελληνες.... με καθάρια ψυχη να κανουν τετοιο πραγμα κ να το θεσουν ως πολιτικη εφαρμογη ιδεολογια κτλπ. ??? τη σημερον???
Συνελθετε καποιοι..... το 75% των Ελληνων,με τον ενα η'΄αλλο τροπο ΣΥΤΙΖΕΙ!! τους Αλβανους,εναν απο τους κυριους εχθρους του!!! τη στιγμη που η Αλβανια εινα ιτο δευτερο φτωχοτερο κρατος... φανταστητε να μη τστηριζοταν απο τους προδοτες Ελληνες....
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΘΙΣΗ!! με δαντελες ΔΕ γινεται απελευθερωση.
δε θα προχωρησω σε αναλυση περαιτερω,ο νοων νοειτο πιστευω απο καποιους.
Και καποιοι ονειρευονται μιλαμε... καμια απολυτως ελπιδα.
Αντε να παρουν τη Θρακη κ να κανουν το κρατιδιο της Κων\πολεως ,επειτα απο τη πολυδιασπαση σταδιακη της Τουρκιας,αντε να παρουν κ το νησι,αντε κ αντε.... μπας και.... αλλα και παλι...
Αλλα οτι ο σΦΑΗΛΟς,Ο Καρατζαφυρερ,ο Βελοπουλος ειναι εθνικιστες.... ενταξει ο Πλευρης ειναι. Θα μπορουσε να εφαρμοζε μια τετοια πολιτικη.
Καλα,για τη ΧΑ,ουτε λογος φυσικα,γιαυτο κ ψηφιζετε,μεχρι τωρα.
Οι αλλοι ειναι ΔΕΞΙΟΙ!!!!!!!
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!! ΕΛΕΟΣ.

avdargor είπε...

@Τετ Δεκ 14, 11:41:00 μ.μ.

πολυ σωστα τα λες φιλος. ΔΕΝ υπαρχει ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ επι το πλειστον,αυτο!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ εχουν ΕΝΟΗΣΕΙ τι ειναι εθνικισμος,ακομα κ οσοι αυτοπροσδιοριζονται μεσα τους ως πατριωτες. Οταν οι ελληνες επιχειρηαμτιες,δινουν ΕΡΓΑΣΙΕΣ κ ΤΑΙΖΟΥΝ Αλβανους,Πακιστανια ( * με ενα προσχημα-λαικο μυθο,οτι δε κανουν αλλοι.. τις δουλειες αυτες) ΕΙΝΑΙ Εθνικιστες???........ θα ψηφισουν αναλογως ποτε? ε,οχι.

avdargor είπε...

@Τετ Δεκ 14, 11:41:00 μ.μ.

* η γκομενα στην Ερμου,ψωνιζει κ απο τον Αραπη... πλανωδιο... ;)

Ανώνυμος είπε...

''ο νεαρός γκέυ με το i-phone ;
η γκόμενα που ψωνίζει στην Ερμού ;
κάτι κοπριτόγεροι βολεμένοι συνταξιούχοι με 3 συντάξεις ;
οι δημόσιοι υπάλληλοι ;''
Bull's eye! Ακριβως για να σωθει η πατριδα χρειαζεται να υποστει μια ''γερη'' καταστροφη,και οσοι απομεινουν να δημιουργησουν απο την αρχη κατι καινουριο χωρις την σαπιλα του παρελθοντος

Ανώνυμος είπε...

"Ο καιρός γαρ εγγύς"...
Μόνον ο Λιακόπουλος λείπει για να δέσει το γλυκό...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΙΣΧΥ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ),ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΗΣ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ Η ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΓΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.
ΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα ..δεν σε βάζει ο Μιχαλολιακου μέσα...ούτε θέση στο κοινοβούλιο στην πλάτη της ΧΑ θα πάρεις...στο εχω πει πολλές φορές...στρατευτούν στην ΧΑ σαν στρατιώτης χωρίς ερωτηματικά χωρίς Μακρυγιαννηδες...αν αξίζεις θα προχωρήσεις ....

Ανώνυμος είπε...

Περιστερωναs εγινε ο αρχηγοs!!!
greki-gr.blogspot.gr/2009/04/blog-post_5526.html
Και Σατανικα<<.ΚΟΛΠΑ.>>ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
ixnos.blogspot.gr/2009/04/blog-post_8582.html
Φεστιβαλ δονητων στο καναλι του Καρατζαφερη!YouTube
Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθοδοξου Συναγερμου(Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ.)