11/11/17

Οι 100% λάθος

Ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, «η οποία είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σε πείσμα της λάσπης, των αποκλεισμών και των απαγορεύσεων!», κ. Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος , με άρθρο του, έριξε το σύνθημα, «όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας» και τόνισε ότι είναι «αυτοί που παριστάνουν τους “πατριώτες είναι εχθροί της Εθνικής Ιδέας».

Συνεπώς, επειδή ο κ. Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Ράπερ, θα πρέπει να την αναλάβω και εγώ, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα είμαι εχθρός της «Εθνικής Ιδέας».

Ο κ. Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή όμως, μας λέγει ότι,
η Στοά του Λονδίνου, δηλαδή η μητέρα του Άλιστερ, είναι η «Εθνική Ιδέα».
Διότι ,στο πακέτο του «100%» περιλαμβάνονται και οι «εθνικού ήρωες» Παλυζωίδης, Μακρυγιάννης. Ξάνθος, και άλλα τέτοια καθάρματα στην υπηρεσία της αγγλοκρατίας , που εξυμνεί, από την ιστοσελίδα του.

Επομένως δεν είμαι 100% μαζί του, διότι κάνει 100% λάθος.

Η δική μας Εθνική Ιδέα, των Ελλήνων, είναι εντελώς διαφορετική από την «ιδέα» των μασόνων, που παριστάνουν τους «πατριώτες», και των πρακτόρων της Αγγλίας και των ΗΠΑ.

Κανείς εθνικόφρων, άλλωστε, δεν μπορεί και δεν θέλει  να είναι πράκτορας άλλης δύναμης, όπως οι «εθνικοί ήρωες» της Χρυσής Αυγής , Παλυζωίδης, Μακρυγιάννης & Co.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Ως γνωστόν, στο δελτίο των 11 έγραψα: «Ναι! Οι Γερμανοί εκτέλεσαν 200 στην Καισαριανή. Ποιους όμως εκτέλεσαν; Εκτέλεσαν 200 κομμουνιστές. Οπότε μάλλον καλά κάνανε. 200 λιγότεροι μαχαιροβγάλτες τον Δεκέμβρη.
Νομίζω ότι πρέπει να τιμούμε αυτή την καθόλα φιλελληνική πράξη των Γερμανών. (http://deltio11.blogspot.gr/2017/10/200.html) .
Ο κ. Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τι φρονεί περί τούτου;

ΥΓ2. Ενς μαλάκς μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Δν μπαινεις στα ψηφοδελτια της ΧΑ Χατζαρα , οτι και να κανεις. Ελπιζω να παιρνεις καλο μισθο απο τους Αχασβηρους...χαχαχα».
Απαντώ τουρκιστί. «Αει, σιχτίρ»!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας»
Τι μου θυμίζει;; τι μου θυμίζει;;
Τον ηλίθιο Μπούς το νεότερο !!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο σέ παρακαλώ, στείλε στή χρυσαυγή το θυρεό τής μητέρας στοάς
μέ τους τραγοπόδαρους, γιατί έχουν μπερδέψει τόν δικό μας τόν Πάνα
με τόν Μπέθ

Ανώνυμος είπε...

Ο "Στόκος" χαίρεται για τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις στα Τρίκαλα...
http://www.stoxos.gr/2017/11/blog-post_937.html
Και επιτέλους ΝΑΙ πατσαβούρια...!!!
Καθίστε με τους ρουφιάνους που μιλάνε για "τοπικό νόμισμα", "τοπική κυβέρνηση", Κολλημένους με τον πούστη τον "Ρουφιανογιάννη"!
Βρήκατε κάτι να κάνετε αντιπολίτευση στην ΧΑ!
Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι για να κράξετε τους δωσίλογους της ΝΔ...;;;
ΟΥΣΤ...!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ.... ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ".

Ανώνυμος είπε...

08:07
Της πλακας εισαι...γιατι ουτε που τολμας να πεις τι υποστηριζεις ή τι εναλλακτικη προταση εχεις....γιατι θα γελασει μαζι σου και το πεκινουα της γειτονισας μου...
Το ""αποβλακωμενες προβατινες" σου το επιστρεφω,αλλωστε εσυ μοιαζεις περισσοτερο με τετοια...οσο για τα σκουπιδια φυσικα και θα ξεβρωμισει η Ελλας,ειδικα γιαυτο να μην ανησυχεις καθολου...μα καθολου....!