30/11/17

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη έξω σπίτι μέλους του Ιερού Λόχου

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έγινε τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά όπου μένει άτομο που σχετίζεται με την οργάνωση Ιερός Λόχος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


εδω ενα καταπληκτικο κειμενο που εξηγει πως φτασαμε ως εδω
Από το 1974 έχει επιβληθεί στην Ελλάδα η λεγόμενη μεταπολιτευτική δημοκρατία, που στην πραγματικότητα είναι ένα καθεστώς πραγμάτων, προμελετημένων και προαποφασισμένων, ασκούμενων με πάσα ακρίβεια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η θέση της λεγόμενης αριστεράς ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας είναι από ύπουλη έως προδοτική και εκτείνεται σε πολλές διαστάσεις του κοινωνικοπολιτικού βίου. Το μονοπώλιο όμως της αριστερής υποκουλτούρας σε μέρη όπως τα πανεπιστήμια και η ανοχή εκ μέρους του υποτιθέμενου κράτους σε κάθε είδους τρομοκρατία που ασκούν τα καλόπαιδα της Εκάλης και των βορείων προαστίων που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί, δημιούργησε ένα κατεστημένο και μια σφηκοφωλιά ανθελληνισμού. Σε όλα αυτά βεβαίως συνέβαλε και η ύποπτη και βρώμικη στάση της υποτιθέμενης «δεξιάς» η οποία χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του πατριωτισμού, άνοιγε ταυτόχρονα την κερκόπορτα του έθνους στους μαρξιστές.

Δυστυχώς η Ελλάς αποτελεί την μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία ο κομμουνισμός υπάρχει και ασκεί τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Η αριστερή προπαγάνδα κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στους χώρους των «Τεχνών και των Γραμμάτων» και συνεπώς μέσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και στους χώρους όπου διαπαιδαγωγούνται οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας. Επειδή όμως η ιστορία αποτελεί πάντα πυξίδα και οδηγό για κάθε νοήμων και σκεπτόμενο άνθρωπο, ως εθνικιστές έχουμε ιερό καθήκον να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και κάθε σκοτεινό σημείο αυτής. Όταν λοιπόν τον Αύγουστο του 1949 έλαβε τέλος ο συμμοριτοπόλεμος με τη νίκη των Εθνικών δυνάμεων στο Γράμμο και στο Βίτσι κατατροπώνοντας τις κομμουνιστικές ομάδες, οι εναπομείναντες κομμουνιστές βρήκαν καταφύγιο στα όμορα κράτη της Αλβανίας και της Βουλγαρίας. Εκεί λοιπόν αφού αναδιοργανώθηκαν, έκαναν ένα σύμφωνο πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού και βάση του οποίου θα σταματούσαν οι βιαιότητες των κομμουνιστών εντός της Ελλάδος και ως αντιστάθμισμα θα δίνονταν υπό την κηδεμονία τους οι δομές της Παιδείας και του Πολιτισμού. Αυτό αποτελεί ένα εθνικό Έγκλημα για το οποίο φέρει απόλυτη ευθύνη η πατριδοκάπηλη δεξιά. Φτάσαμε έτσι στο τραγικό σημείο να εκδιώκεται οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό και η μαρξιστική προπαγάνδα να δηλητηριάζει τις ψυχές και τα μυαλά της νεολαίας διδάσκοντας ψέματα και αποκόπτοντας αυτές από τα Ιδεώδη του Έθνους και της Φυλής για τα οποία οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την εξασφάλιση της υπόστασης μας.

Εν ολίγοις, όσο η αστική καταναλωτική κοινωνία κοιμόταν με το όνειρο του ευδαιμονισμού, η μαρξιστική αριστερά έκανε ένα κανονικό παιδομάζωμα, καλλιεργώντας δήθεν ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές, οικουμενικές αξίες, οι οποίες στην πραγματικότητα στόχο έχουν να απομακρύνουν τους νέους από τις Παραδόσεις και την Ιστορία. Μέσα σε όλο αυτό το καταστροφικό συνονθύλευμα οι μόνοι που αντιδρούσαν ήταν οι εθνικιστές και γι’ αυτό πολεμήθηκαν από ένα ολόκληρο αντεθνικό σύστημα αποτελούμενο από κανάλια, δημοσιογράφους, πολιτικούς και δήθεν πνευματικούς ανθρώπους. Ήταν οι «κακοί» εθνικιστές που έλεγαν όχι στις κομματικές παρατάξεις μέσα στις σχολές και που προειδοποιούσαν για τον αφελληνισμό της Παιδείας. Η δικαίωση όμως έρχεται εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς ένα μέρος του λαού και της νεολαίας παραμένει εγκλωβισμένο στα ψεύτικα όνειρα της μαρξιστικής ουτοπίας.

Ανώνυμος είπε...

και στο κωλονακι εγιναν εκρηξεις και γεμισε ο τοπος ασπρη σκονη

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο ξεχασες μια επέτειο σήμερα.Τα ταγματα ασφαλειας κάνουν μεγάλο χουνέρι στα κουμούνια με ανεπάλληλες επιδρομές σε νοσοκομεία όπου εξοντώνουν 239 νομίζω βετεράνους του 40 που ηταν κουμουνια.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο θέλω να κάνεις μια έρευνα που αφορά το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν έχει καμία ελληνική σημαία:

Βρες αν υπάρχει το ΦΕΚ του 1968 που καθιέρωσε αυτό το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.

Βρες και τι καταγωγής είναι αυτός που σχεδίασε αυτό το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.

Πρέπει να ξέρουμε γι΄ αυτό το σήμα γιατί οι νεοταξίτες το θεωρούν και καλά ελληνική σημαία.

Τα λέω αυτά γιατί η ΕΠΟ δεν τολμά να βάλει αυτά στο επίσημο site της.

ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΤΙΝΑΚΗ

Η πρώτη συνάντηση με τον Κώστα ήταν το 1968 στην αίθουσα Καλλιγά της Νομικής σχολής του Αθήνησι Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η δημοσιογραφ...