19/11/17

Οι πνιγμένοι της Μάντρας και τα ψέματα του Κόκκινου Alexis

Το Ψεύδος είναι επαναστατικό και για τους άτιμους ΣΥΡΙΖΟρουφιάνους για τους 19 νεκρούς της αδιαφορίας τους φταίνε η κλιματική αλλαγή που προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα Το έχω εξηγήσει αναλυτικά πολλές φορές και από το «δελτίο των 11», και στην «Κόκκινη Συμφωνία» και στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Οι «Κόκκινοι» είναι και άτιμοι και ψεύτες και δεν πιστεύουν στην αλήθεια .
Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει το καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Για τον ALEXIS, τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,τους μαρξιστές και τους επικοινωνιολόγους, καλό και αληθινό είναι ότι τους συμφέρει. Το Συμφέρον τους, είναι η μόνη «αλήθεια», τους.

Ο Αρχηγός της σπείρας , «μετά την αυτοψία» και , «την μακρά σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Ελευσίνα», δήλωσε «σοκαρισμένος» και για να απαλλάξει όλη τη Συμμορία από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη είπε: «Προφανώς, πρόκειται για ένα σπάνιο και ακραίο, καιρικό φαινόμενο». Ούτε σπάνιο, ούτε ακραίο.
Τόσο ακραίο που πλημμύρισε μόνο η Μάντρα.
Τοπικό φαινόμενο, που το περίμενε η ΕΜΥ , που είχε βγάλει και δελτίο, για έκτατα καιρικά φαινόμενα. 

Πριν από τον Πουσταλέξη, απέδωσαν τα όσα συνέβησαν στην Μάνδρα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, «στην κλιματική αλλαγή» οι συνεταίροι του ALEXIS, Μάκης Μπαλαούρας, και Χαρά Καφαντάρη.

Μετά τα γεγονότα της Μάνδρας, σήμερα, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί, η κυκλοφορία των οχημάτων στο 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στον κόμβο της Μάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Μάνδρα, στη διασταύρωση Μάνδρας - Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα, στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο σημείο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οπότε κάθε καλόπιστος μπορεί να ρωτήσει. Γιατί δεν διακόπηκε η κυκλοφορία στις 15 Νοεμβρίου, και πνίγηκαν οι οδηγοί των φορτηγών. Τι έκαναν οι πολλοί υπεύθυνοι χαραμοφάηδες της πολιτικής προστασίας και κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι κατέβαινε το νερό και δεν ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι;

Η αριστερή συμμορία, θέλει να βγάλει την μπάλα αράουτ για να κάνει καθυστέρηση. Φταίνε οι «άλλοι» και ποτέ εμείς. Και σα να μην έφταναν οι 20 νεκροί, οι ΣΥΡΙΖΟλωποδύτες μας κουνούν και το δάχτυλο κάνοντας πως αναζητούν ευθύνες, αλλά κάποτε στο μέλλον.
«Ενδελεχής σε βάθος έρευνα για τις κακοτεχνίες, τις αυθαιρεσίες, τη δράση των οικοδομικών συνεταιρισμών, τα μπαζώματα των ρεμάτων», και όλα εκείνα τα φαινόμενα , «που συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης χωροταξικής και ρυμοτομικής αναρχίας».

Η υπόθεση όμως όπως φαίνεται από τα σημερινά είναι πολύ πιο απλή.

Εάν οι "εντεταλμένοι", έβγαιναν στην βροχή και έκαναν τη δουλειά τους για την οποία πληρώνονται, θα είχαν ειδοποιηθεί οι κάτοικοι, θα ειχε διακοπεί
η κυκλοφορία, θα υπήρχαν υλικές καταστροφές χωρίς θανάτους.

Για τους θανάτους φταίει η αμέλεια και ο ωχαδερφισμός των κηφήνων του αριστερού Κράτους. Και φταίει όλη η αριστερή «ιεραρχία».
Μέχρι την Υπερ Νομάρχη, του Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό, που γνώριζαν τον κίνδυνο των πλημμυρών και ουδέν έπραξαν. 

Η παράλειψή τους να δώσουν εντολές προκάλεσε θανάτους πολιτών κατα συρροή και αυτό σημαίνει 2 κακουργήματα των άρθρων 268 περ. Β και Γ ΠΚ, που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και 306 παρ 2 περ. Β ΠΚ για τα οποία προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών, όπως έγραψε ο πρώην Εισαγγελέας και επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. κ. Σακκάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άγαλμα του Τσάρου Αλέξανδρου Γ´ εγκαινίασε ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην Κριμαία! Η στάση του αγάλματος είναι όλα τα λεφτά και στέλνει μηνύματα...

http://en.kremlin.ru/events/president/news/56125