14/11/17

Έφερε τα μέσα έξω ο Μπάρουχ

Όταν το 1967 ο Στυλιανός δήλωσε στις 13 Νοεμβρίου, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικτατορία, αλλά, πειθαρχημένη ελευθερία, όλοι οι αριστεροί, δημοκρατικοί και προοδευτικοί, γελούσαν.
Χθες, ο Γιάνης Μπαρουχ(άκης), στη Λάρισα είπε ότι, «σε μια Ευρώπη που αποδομείται η λύση για την Ελλάδα είναι μια εποικοδομητική ανυπακοή», αλλά κανείς αριστερός, δημοκρατικός και προοδευτικός, δεν έβαλε τα γέλια, αν και, «η πειθαρχημένη ελευθερία» με την «εποικοδομητική ανυπακοή», είναι εξαδέλφες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μικροί μεγάλοι γίνανε
μαυραγορίτες όλοι
κι αφήσαν όλο τον ντουνιά
με δίχως πορτοφόλι

Ακόμα κι οι γυναίκες τους
τη μαύρη κυνηγάνε
τσάντες τσουβάλια κουβαλούν
κανέναν δε ψηφάνε

Πρωί και βράδυ τρέχουνε
στους δρόμους σαν κοράκια
πελάτες ψάχνουν για να βρουν
να γδάρουνε κορμάκια

Πουλήσαμε τα σπίτια μας
και τα υπάρχοντα μας
για δυο ελιές κι ένα ψωμί
να φάνε τα παιδιά μας"

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο πιο εύληπτα και λιγότερο συνθηματικα τα γραφτά σου, υπάρχουν και αρχάριοι στο σάιτ και στα πολιτικά-απο καιρό ήθελα να στο πω.Επισης το κομμουνι με την άρση βέτο εισαγγελέα στις αποφυλακίσεις μετά απ αυτά που γίνανε πρόσφατα τι θέλει να πει;Ότι θα μας γαμησει τους ιθαγενείς;
Απαντώ:Ναι.Αρα να γίνει μεγάλο θέμα!!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Οπως ΕΞ-ΑΔΕΛΦΙΑ ειναι ο γνωμων και ο διαβητης του μπαρουχ με το μυστρι του παττακου..

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα καλά το γραφει ο κύριος.Επικινδυνο το κομμουνι-να πολεμηθει

Ανώνυμος είπε...

Μαρξιστης δεν δηλώνει? Ο πρώην υπουργός?. Δεν χρειάζεται να είσαι ποδιτσας φτάνει το Μαρξιστης, είναι πάσαπορτι μέγιστο.

17 Ιανουαρίου 1821. Ο Θεόδωρος Βλαδιμηρέσκου σύμφωνα με το σχέδιο Καποδίστρια μπήκε στο Βουκουρέστι και δημοσίευσε τις «απαιτήσεις του λαού»

Οι απαιτήσεις του Ρουμανικού λαού ήταν ένα συνταγματικό έγγραφο 30 σημείων που συνέταξε ο Βλαδιμηρέσκου στα οποία τονιζόταν ότι ο στόχος της...