25/11/17

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πάταξη της φοροδιαφυγής,  Πάταξη της εισφοροδιαφυγής Μεταρρυθμίσεις, 
( δηλαδή ξεπούλημα κρατικής περιουσίας), Επενδύσεις ,(ουσιαστικά αν υπάρξει καμία εξαγορά, αυτό είναι μεταβίβαση και όχι επένδυση ).
Αυτά εξαγγέλλονται από τα διάφορα κόμματα εξουσίας μέχρι να ανέλθουν στην εξουσία.
Μετά , η αντιπολίτευση επαναλαμβάνει πάλι τα ίδια για να έλθει και αυτή πάλι στην εξουσία, εξαπατώντας τον Λαό κατά τον χειρότερο τρόπο.
Όλος αυτός ο συρφετός ποτέ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το παραμικρό, γιατί ;
Μα αφού κατευθύνονται από τους πάτρωνές σιωνιστές, απλά γνωστά πράγματα και χιλιοειπωμένα. 
Εξάλλου δεν έχουν και τίποτα άλλο να προτείνουν πλέον, αφού όλο το υπάρχον δεξιό-αριστερό πολιτικό-οικονομικό σύστημα έχει καταρρεύσει.
Απλά ή δεν το έχουν κατανοήσει ή ενσυνειδήτως εξαπατούν τους ψηφοφόρους τους. Μπορεί ως άτομα, ο κάθε ένας, να είναι αξιόλογα πρόσωπα π.χ. γιατροί, δικηγόροι, έμποροι, κ.λ.π. και κ.λ.π. αλλά μόλις πάρουν το χρίσμα του βουλευτή γίνονται πολιτικοί απατεώνες, γιατί μπαίνουν στην συμμορία πού λέγεται κόμμα (ότι διατάξει ο αρχηγός!!!
Πού οπωσδήποτε είναι μέλος της εβραιοσιωνιστηκής κακουργίας ή ο ίδιος κρυπτο-οβριός ).
Και αντί, αν είχαν ίχνος τσίπας να ξεκουμπιστούν και να φύγουν, να χαθούν, συνεχώς οι ίδιες και οι ίδιες μουτσούνες να λέγουν όλες αυτές τις μπούρδες. Ντροπή ρε ρεζίληδες.
Η λέξη βουλευτής έχει γίνει κακόφημη γι αυτό στο νέο πολιτικό σύστημα οι εκπρόσωποι του Λαού πρέπει να λέγονται Νομοθέτες.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που την είδες την δεξιά πολιτική ρε απίθανε τύπε που θέλεις και να μας πείς ότι φταίνε οι σιωνιστές.
Τους κομουνιστές που κυβερνούν από τον Β.Π.Π. και επειτα με ένα μικρό διάλλειμα εξαετίας δεν τους βλέπεις , τους ξένους βλέπεις!
Ε βέβαια τωρα που αποκλαύφθηκε η αριστερή απάτη ΠΑΜΕ να μπλέξουμε και την δεξιά πολιτική στους υπεύθυνους της καταστροφής μας.

Πείτε μας ρε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ένα δεξιό νομοσχέδιο που ψήφισαν τα τελευταία σαράντα χρόνια οι μπλε πράσινοι κοκκινοι κομμουνιστές;

Δεξιό που να τιμά τους αγώνες των συμμοριτών αρθορογράφε δεν θα βρείς για αυτό την προπαγάνδα σου - ίσως για παλλαϊκά μέτωπα , τα γνωστα σάπια κόλπα των κομμουνιστών- στα λαθρομετανάστικα ΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

17 Ιανουαρίου 1821. Ο Θεόδωρος Βλαδιμηρέσκου σύμφωνα με το σχέδιο Καποδίστρια μπήκε στο Βουκουρέστι και δημοσίευσε τις «απαιτήσεις του λαού»

Οι απαιτήσεις του Ρουμανικού λαού ήταν ένα συνταγματικό έγγραφο 30 σημείων που συνέταξε ο Βλαδιμηρέσκου στα οποία τονιζόταν ότι ο στόχος της...