23/11/17

Η υπόθεση Κώστα Τσαλικίδη

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο φάκελος της υπόθεσης υπόθεση Κώστα Τσαλικίδη Πρέπει να συνδυαστεί με τον «φάκελο Πυθία».
Αλλά θα πρέπι να ζητηθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διεξάγει έρευνα για το ρόλο της Cia και του Πράκτορα Γουίλιαμ Μπάζιλ, (Βασιλείου). Πολιτικά, θα πρέπει να ζητηθεί η ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τη Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και να βγει Κόκκινο Ένταλμα 
για τον Γουίλιαμ Μπάζιλ.
Το ζήτημα δεν είναι οι υποκλοπές αλλά η δολοφονία.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Τωεα δεν θελω νσ κανω τον Σερλοκ Χολμς γιατι μπορει να παρεξηγηθω οπως οταν εκανα καποια σχολια για την δολοφονια Κενεντι αλλα θα ηθελα να θυμησω κατι.
Πριν μερικα χρονια και μετα απο μια πολυ καλα οργανωμενη δολοφονια ενος παλαιστινιου απο την Μοσαντ σε ξενοδοχειο στο Ντουμπαι ισως θυμουνται καποιοι οτι η αστυνομια μετα ειχε βγαλει ενα βιντεο οπου ειψαν κανει το εξης εκπληκτικο.
Ειχαν καταφερει και μεσα απο εκατονταδες ωρες υλικου απο τις καμερες ασφαλειας και του ξενοδοχειου αλλα ακομη και απο αεροδρομια και ειχαν μονταρει ενα φιλμακι που εδειιχνε ολη την εξελιξη της επιχειρησης απο τοτε που ηρθαν οι δολοφονοι στην χωρα τι ακριβως εκαναν τους τσιλιαδορους ποτ καναν τους τουριστες τους δολοφονους που ητθαν που εφυγαν τα παντα.
Στην ολη επιχειρηση συμμετειχαν τουλαχιστον 20 ατομα αντρες και γυναικες μεταμφιεμενοι κλπ.
Λοιπον η ολη οργανωση της επιχειρησης εχει αρκετες ομοιοτητες με την δολοφονια Τσαλικιδη με λιγοτερα ατομα προφανως.
Εκει ειχαν νοικιασει δωματιο διπλα σε αυτο του παλαιστινιου εδω μπηκαν στο διαμερισμα που ειχαν δυο κοπελες που ελειπαν ομως για μερικες μερες και ειχαν βαλει μηχανηματα παρακολουθησης στο παταρι του θερμοσιφωνα για να ακουν τι λεει ο Τσαλικιδης στο διπλα διαμερισμα.
Στην περιπτωση του παλαιστινιου βλεπουμε και την τρομερη σκηνη που ερχεται καποια στιγμη στοο δωματιο και ειναι εκει μπροστα στο ασανσερ μια γυναικα και ενας αντρας μεταμφιεσμενοι σε τουριστες και δινουν το τελικο σημα οτι ο στοχος κατεφθασε.
Ελαχιστα λεπτα μετα καταφθανουν κανα στο κοντοχοντροι με δυο βαλιτσες με τα συνεργα καιι πανε προς το δωματιο .
Οι τσιλιαδοροι απεξω στον διαδρομο μηπως φανει κανεις πελατης κλπ .
Λιγα λεπτα μετα οι δολοφονοι φαινονται να αποχωρουν αταραχοι ντυμενοι τουριστες με τις ιδιες τσαντες στα χερια.
Εκει τον επνιξαν με μαξιλαρι ενω τον ειχαν βασανισει αρκετη ωρα με τειζερ.Δεν ειχαν χρησιμοποιησει πιστολι.
Στον Τσαλικιδη εγινε περιπου το ιδιο τον στραγγαλισαν πρωτα και μετα προσπαθησαν να το κανουν να φανει σαν αυτκτονια