16/11/17

Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπόλογοι στο Λαό και όχι στις Βρυξέλες

Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ., ήταν πτέραρχος, τα έβαλε με την λιτότητα και τα «βρόντησε», και μετά εκλέχτηκε από το λαό.
Και ως πτέραρχος λεει και μια κουβέντα παραπάνω.
Όπως χθες, που δήλωσε οτι "οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να απολογούνται στους πολίτες και όχι στις Βρυξέλλες, διότι οι κυβερνήσεις αντί να απολογούνται στο βουλγαρικό λαό, απολογούνται στις Βρυξέλες".
Ο κ. Ράντεφ, τα είπε με την ευκαιρία της έκθεσης της Κομισιόν για τη μεταρρύθμιση στο δικαστικό Σύστημα, και τόνισε ότι, οι Βούλγαροι δεν υπολογίζουν πλέον τις εκθέσεις αυτές, και το πιο σημαντικό είναι να πειστούν οι πολίτες ότι γίνεται πραγματική μάχη ενάντια στη διαφθορά και την αδικία που μαστίζουν την κοινωνία.
Ο Βούλγαρος στρατιώτης, είπε τα αυτονόητα, επειδή δεν είναι πολιτικός.
Αλλά δεν έχει καταλάβει ότι ενώ ο πτωχός πλην  τίμιος πολίτης αγωνίζεται με την πραγματική ιουδαϊκή αδικία και διαφθορά, το ιουδαϊκό Κράτος Δικαίου, χρησιμοποιεί το δικαστικό σύστημα για να επιβάλει τη δικτατορία του.

Και ο κ. Ράντεφ, ως τέως πτέραρχος μπορεί να  λεει και μια κουβέντα παραπάνω. Αλλά, όλοι οι άλλοι γύρω του, δίνουν εξετάσεις στα Ευρωπαϊκά Μητρικά Κόμματα, και ελπίζουν σε καλό βαθμό στον έλεγχο για να προκόψουν.

Το πολιτικό προσωπικό των Ευρω-κομμάτων, είτε στη Σόφια είτε στην Αθήνα είναι προϊόν διαπλοκής με το Τέταρτο Ράιχ και ότι αυτό συνεπάγεται.

Επομένως το ζήτημα δεν είναι να γίνουν οι πράκτορες πολιτικοί  αυτεξούσιοι,
αλλά ο αυτεξούσιος «χαζός λαγός», να μην συμπαρατάσσεται με τους τοπικούς πράκτορες των «Άνωθεν» και «Ύπερθεν», που παίζουν το ρόλο τους ως «ηθοποιοί» η μάλλον ως καμποτίνοι της κακιάς ώρας.
Και ως μανιάτισσες μοιρολογίστρες, βγηκαν για να κλάψουν στα βόθρο-κάναλα, τους πνιγμένους. Έκλαψε και ο Οβριόπουλος. Έκλαψε και ο αγνώστου μητρός KULIS , που πήγε να βραχεί για συμπαράσταση.

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο κατσουλας και ο τερυς τζουνιορ ,το βραδυ θα φανε κε χατζαρα;...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...