3/10/18

Προσφορά. Τρία βιβλία του Σπύρου Χατζάρα με 30 ευρώ





- Το «ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ». Το πλέον σημαντικό προεπαναστατικό ελληνικό πολιτικό κείμενο του 19ου Αιώνα, στο «Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη». 

-Το «Εβραϊκό Ζήτημα», για να καταλάβετε τους αφομοιωμένους απάτριδες Αχασβήρους , Αλιέκσι και Κούλι. Τα ανήψια του θείου Σόρος και του Χα Σεμ Ρότσιλντ συνδέσμων.

 -«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», τι έγινε πραγματικά στον Μελιγαλά το «Μαύρο Σεπτέμβρη» του 1944. Ο Μελιγαλάς δεν αλώθηκε. Παραδόθηκε, μετά από τις εγγυήσεις των εγγλέζων στρατιωτικών.

«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»,  «Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη», Το «Εβραϊκό Ζήτημα»,
τρία βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας.

Τιμή 30 ευρώ  μαζί με τα ταχυδρομικά . 

Παραγγελίες 
στο deltio11@gmail.com

και στο 6944 279798 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κε Χατζαρα "σορυ" αλλα ο φιλελε/κομμουνιστης Ψαριανος ανατρεπει ολο σου το συγγραφικο εργο.
Ιδου τι δηλωσε:

«Οι επαναστάσεις ξεκίνησαν τον προηγούμενο αιώνα από τους Φιλικούς και απέτυχαν. Η επανάσταση του ’21 – που λένε για την εθνική ανεξαρτησία και ταράζομαι – είναι ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο. Μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος.
Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Ως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος . Και ήρθε η τρόικα του Ναυαρίνου για δικά της συμφέροντα και έφτιαξε αυτό το κρατίδιο. Βρήκε τον καλύτερο κυβερνήτη Έλληνα και τον έφερε να κυβερνήσει. Τον Καποδίστρια. Κι εμείς τον καθαρίσαμε σε ενάμιση χρόνο. Κι από τότε αλωνίζουμε. Παίρνουμε δάνεια και τα τρώμε. Και μας φταίνε για όλα οι κερατάδες οι ξένοι. Για τον εμφύλιο έφταιγαν οι ξένοι, για το κυπριακό, για τη Χούντα, για τη μικρασιατική καταστροφή. Για όλα τα δεινά έφταιγαν οι ξένοι. Και αυτά τα έλεγαν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και πουλάνε ακόμα το παραμύθι.
Κι όσο αυτό τρώγεται από σανοφάγους θα έχουμε τέτοια κυβέρνηση που έδιωξε τους κερατάδες τους ξένους».


Κι ο αλλος θα μου πεις, ειπε οτι ο Κολοκοτρωνης ειχε γκομενο......

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...