18/10/18

Συζητούν Φαήλος –Βελόπουλος

Οι «επαφές» και ο διάλογος βρίσκεται στο επίπεδο του ραντεβού σε καφενείο στο κέντρο των Αθηνών. 
Την προοπτική συνεργασίας επιβεβαίωσε ο Φαήλος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. 
Ο αντιπρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», Παναγιώτης Δούμας, στο ραδιόφωνο του «Ελεύθερου Κόσμου» είπε πως «γίνονται συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη και για την όποια απόφαση πρέπει να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος για να αποφανθούν». 
Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ληγμένα προϊόντα και οι δύο. Για τον κάδο.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Οι... "μεγάλοι σωτήρες" του έθνους μας...
Ο Φαήλος, που δεν έβγαλε άχνα, όταν ο Σαμαράς ψήφιζε το δεύτερο Μνημόνιο με τον Βενιζέλο, και ο Βελόπουλος, που ψήφισε το Πρώτο Μνημόνιο!!!!!!!!!!!!
Ο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ!

Δυστυχώς, αυτος ο λαός, είναι για τα σκουπίδια... Ικανό τον έχω, να τους στείλει στη Βουλή.
Παίζει να συμπράξουν και με τον Δημήτρη Καμμένο και με τον Καρατζαφύρερ... που ο μεν πρώτο ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο και την ιθαγένεια, ενώ ο δεύτερος το Πρώτο, και μας έφερε και τον Παπαδήμο...

Μα την αλήθεια, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...

Ο μπελόπουλος θέλει να βάλουν όλοι οι αγρότες τα κτήματα τους σε ένα μεγάλο κολχόζ , συνεταιρισμό , τον λέει ανώνυμη εταιρεία για να μην τον καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι , για να γίνονται σύγχρονες καλλιέργειες και να γίνονται και οικονομίες κλίμακος.

Μιλάμε για μεγάλο κρυφοκομμουνιστή που θέλει και αυτός να αρπάξει τις περιουσίες των αγροτών. Αυτές τις ατομικές μας ιδιοκτησίες έχουν στο μάτι όλοι τους.

Και ένα ρε έξυπνε μπελοπουλε πέσει έξω η ανώνυμη εταιρεία που θα έχει πάρει και δάνεια από τις τράπεζες;;;;;;;;

ΠΑΜΕ όλοι μαζί...
Ρε εάν δεν ήταν κομμουνιστής θα του έδιναν βήμα στην σταλινοκρατούμενη Ελλάδα μας;
Καλά ο φαήλος δεν τον ακούει που καθημερινά μπελάζει δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά , είμαστε μόνον πατριώτες Ελληνες;
Πατριώτες ονομάζονταν όσοι ασπάζονταν τις αρχές της Γαλλικής "επανάστασης", δηλαδή οι κομμουνιστές!!!
Φαήλε τα ξέρεις αλλά εάν ήσουν και εσύ πραγματικός δεξιός ΔΕΝ θα ήσουν στην μαοϊκή κομμουνιστική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του μαο τσε τουγκ.

Κύριε Χατζάρα γιατί δεν γράφετε τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΙΑ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιό παράθυρο; Της κουζίνας;

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

@ Παρ Οκτ 19, 08:29:00 μ.μ.
Κάτω από το σχόλιό σου, να υπογράφεις με κάποιο από τα χιλιάδες ονόματα που χρησιμοποιείς σαν φαντομάς του διαδικτύου που είσαι... άλλοτε ως Πατρίκιος Στετσώνης Σαρωνίδα, άλλοτε ως ΠΣχΦ, ή ΠΣ@Φ,ή Μελλιόπη Αγαπήδου, ή 6μίλια Κορινθίας, ή αυτό που σου έχουν δώσει κάποια καλά κορίτσια: σταφιδογιδογάμης...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπύρο πατάτες είναι και αυτοί... Είναι η δεξιά πτέρυγα της νουδουλας του ξωτικού. Μπας και πάρουν από τους "χρυσά καθίσανε στα αυγά" τους ένα 5% και κάνουν συγκυβέρνηση. Της Ροταρυ τα εννιάμερα "ΙΑΝΌΣ"

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει το σταφιδογιδογάμης; Πρώτη φορά το ακούω αυτό...

Δημητρης Κ. είπε...

Μια παρατηρηση ανεξαρτητα απ τα ατομα του αρθρου.
Βλεπω μια πληρη συγχιση αποψεων στα σχολια.Απουσια κεντρικης ιδεας.Δεν βγαζω νοημα κανενα.Μπερδεμα ανομοιων πραγματων ατακτως βαλμενων.Ενα κομφουζιο. Γιατι ?? Που βοηθα αυτο ? Βοηθα καπου η περναει η ωρα ?