27/10/18

Δημοσκόπηση από το Πρώτο Ψέμα. Ε, και τι θέλετε; Να είναι αληθινή;

Χαράς Ευαγγέλια στη Συναγωγή, το ΝΑΤΟ, και τους «Θεσμούς». Το Πρώτο Ψέμα βρήκε ότι οι Κούλης Χαβαναγκίλα & Co και οι Αλιέκσι Χαβαναγκίλα & Co, έχουν μαζί 51,2%. (χωρίς τους 250000 λαθροψηφοφόρους). 
Το Κούλι 31, 2% και το Αλιέκσι Τσιπρέσκου 20% Δίνουν και στην Φωφάρα τη 
διπλοσυνταξιούχα 7,1%. 
Έτσι τους είπαν οι χρηματοδότες και η Βασιλίσσης Σοφίας 91. 
Από τους «Μακεδονοκλάστες» δεν έμεινε κανείς . Μόνο στο Κουστούμπα και τη ΚΚΕ λίμιτεδ δίνουν  6,2%.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ηφαιστειο της Σαντορινης θα σκασει ξανα

Ανώνυμος είπε...

Βράσε ὄρυζα ποὺ εἶπε καὶ ὁ δοιοικητὴς στοὺς στρατιῶτες τους.

Ἡ κατάσταση στὴν Ἑλλάδα δὲν διορθώνεται μὲ τίποτα.

Ἀθέατοι καὶ πάλι ἀθέατοι μέχρι νὰ σβήσῃ ὁ ἤλιος.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια οτι MOSSADενιοι ντυμενοι αραβες δηλωνοντας οπαδοι του Τραμπ, πηγαν να.....προσευχηθουν σε συναγωγη στο Πιτσμπουργκ της Πενσυλβανια;

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση όπως είπε κι ο προηγούμενος δεν διορθώνεται! Αυτοι(Κουλι και cipra) συνεχίζουν το δουλεμα στον ελληνικό λαό(γ)ο στιφαδο!! Οι φόροι συνεχιζουν κανονικά, ο ΕΝΦΙΑ διπλασιάστηκε (!!!) σε αρκετους συμπολίτες μας, η...Σια λεει κανονικα το δελτίο της κάθε βραδυ και χαιρεται τη ζωη της και ο λα(γ)ος στιφαδο τα έχει γράψει κανονικά αντί να βγει στους δρόμους!!! Εχεις καμια προταση,κ.Χατζαρα;

soulis είπε...

Μια ματια καθημερινα στο σαιτ της εφημεριδας για μερικες μερες αρκει για να καταλαβει καποιος τι ρολο παιζει το Πρωτο Θεμα.
Πανω πανω βαζει καποιες ειδησεις και θεματα της επικαιροτητας ενοχλητικα για τον Συριζα .
Εχει και καθε τοσο καποιο αρθρο του Θεμου που χλευαζει τον Τσιπρα και το συριζοκομμουνισταριο για ξεκαρφωμα αλλα μεχρι εκει.
Απο κει και περα το σαιτ ειναι γεματο καθημερινα με ολα τα εμετικα αρθρα και ειδηασεις φιλτραρισμενες απο το χαμαιτυπειο του ΑΠΕ τα οποια κανουν κοπυ πειστ και αλλα δικα τους ολα στην ιδια κατευθυνση.
Κατα του Ομπαν κατα του Σαλβινι κατα της Λεπεν κατα του Τραμπ κατα των "λαικιστων" και παει λεγοντας.
Μεχρι και σε υποθεσεις τυπου Ζακ η εφημεριδα εμεσα υιοθετει τις αποψεις των αριστερων των "αντιρατσιστων" στην παρουσιαση των θεματων.
Tουλαχιστον αφηνουν ακομη τα σχολια ενω σχεδον ολα τα αλλα ειδησεογραφικα σαιτ τα εχουν κοψει και καποια που τα διατηρουν οπως ο Σκαι πεφτει αγριο μπαν.
Ενω ο Ευαγγελατος π.χ ειδε οτι πρακτικα ολα τα σχολια στο βρωμοσαιτ του ηταν αρνητικα και του εκαναν ζημια στην αθλια φιλοκυβερνητικη προπαγανδα ξαφικα το καλοκαιρι τα καταργησε εντελως.