19/10/18

Να πως πληρώναμε με τον ΕΝΦΙΑ, το «πρωκτογενές» πλεόνασμα και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τους ρουφιάνους των ΗΠΑ στα Σκόπια

Ο Τραμπ έκοψε τα λεφτά της Cia και της USAID που κατέληγαν στο ίδρυμα, το οποίο πλήρωνε τους «δημοκρατικούς» διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης στα Σκόπια, οπότε τα παιδιά έμμειναν απλήρωτα. 
Ο Ανθύπατος Τζες, εδωσε την λίστα με τους απλήρωτους στον Ανθύπατο των Αθηνών Τζέφρυ, και εκείνος την ενεχυρίασε στον σύντροφο Κοτζιά που ανελαβε να τους πληρώνει με τα λεφτά του ελληνικού λαού. 
Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο.
 Στις βαριές κατηγορίες εναντίον του Κοτζιά πρωταγωνιστούν φιλοσυριζαϊκές εφημερίδες . 
Λένε ότι «μοίραζε λεφτά σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους», ότι «πήρε 50 εκατομμύρια από τον Σόρος» και άλλα ενώ ο Κοτζιάς απειλέι με την επιστολή παραίτησης του. 
Και όλα αυτά, ενώ η «Τυφλή» παραμένει τηλεθεατής, και δεν ζητά την επιστολή [παράιτησης, και τα πρακτικά του υπουργικού Συμβουλείου για να τα μελετήσει και να διαπιστώσει εάν προκύπτουν αποχρώσεις ενδείξεις για την άσκηση ποινικών διώξεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα!
Η τυφλη, ασχολειται με το αν ο πουστης σκοτωθηκε εν υπηρεσια και οχι ρατσιστικα.
Εχει χρονο ν' ασχοληθει με τα μικροπραγματα που αναφερεις;

Ανώνυμος είπε...

Kακώς συζητάμε με αυτό τον τρόπο για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών διότι συχνά αυτά χρησιμοποιούνται για την άσκηση εξωτερικής πολιτικής» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Ένα ακόμη μαρξιστικό 'φρούτο' της εποχής μας ευρωκομμουνιστής απευθύνεται στο κοινό του .

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...