29/10/18

«Je suis Konstandinos Katsifas»

«Je suis Konstandinos Katsifas»

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσιμουδιά η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Άρα η αριστερά ασπαζεται τον αλβανικό εθνικισμό όπως παλαιότερα ασπαζόταν τον βουλγαρικό, τον σκοπιανικό, τον γιουγκοσλαβικό και φυσικά τον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ μέχρι να επιτεθεί ο Χίτλερ στην σοβιετία.

Ανώνυμος είπε...

έχω μια αδελφούλα, κουκλίτσα αληθινή
την λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ ...

μήπως να ξαναθυμηθούμε το στιχάκι αυτό !

Ανώνυμος είπε...

Δεν προβλεπεται από τον κανονισμό της βουλής ενός λεπτού σιγη για τον Κατσίφα, μόνο για τον Φύσσα.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι αριστεροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες πανηγυριζουν για τη δολοφονια του παιδιου μας απο τους τουρκαλμπαν προλεταριους τους
θαρθει η ωρα σας μπολσεβικοι μαζι με τους τουρκαλμπαν σας τους μπουλγκαρομακεντοσνκι σας και τους τουρκους ταξικους αδερφους σας......

avdargor είπε...

Κ ΜΕΙς πανυγηρισαμε με αυτην του Φυσσα κ τΗς ζΑΚΙ.... ΑΠΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε συχνοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Η υπουργός πολιτισμου Μυρσίνη Ζορμπά ηταν στους Βουλιαρατες λίγο πριν τη δολοφονια του παιδιου!!! Ειναι σύζυγος του Αντωνη Λιακου; Θα μας θυμισετε τι εστί Λιάκος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ασχολούμαι πλεόν με αυτά τα περιστατικά. Θα μπορούσε αυτήν την στιγμή να είναι ο ελληνικός στρατός στα Τίρανα και να έχει λυθεί η διένεξη οριστικά αφού θα συνορεύουμε πλέον με Μαυροβούνιο, Σερβία και Βουλγαρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νεος Αυξεντιου .
Ο Ελλαδιτης Αυξεντίου .
Αιωνια η Μνημη .
Ο Θεος μαζι μας

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί είναι σιγουρότατα ορκισμένοι εχθροί μας, όπως είναι και οι Τούρκοι, και οι Σκοπιανοί, και οι Βούλγαροι και λειτουργούν υπέρ των εθνικών τους συμφερόντων.

Οι κύριοι υπεύθυνοι της χθεσινής δολοφονίας δεν είναι άλλοι από τους «Έλληνες» προδότες, αυτούς που μας κυβερνούν και τους υπόλοιπους που παριστάνουν την «αντιπολίτευση»!

Διότι, η εντολή της δολοφονίας του Ήρωα Κατσίφα, δεν θα δινόταν ΠΟΤΕ αν οι Αλβανοί φοβόντουσαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν από μία τέτοια ενέργεια. Γνώριζαν όμως πολύ καλά, πως οι κυβερνώντες την χώρα -στην οποία κατοικοεδρεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ομοεθνείς τους και με το συνάλλαγμα που στέλνουν την κρατούν οικονομικά ζωντανή- πέραν από κάποιες χλιαρές ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, δεν πρόκειται να προβούν σε πράξεις αντιποίνων, όπως θα προέβαινε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της περιοχής!

Ίσα-ίσα, κάποιοι στην Αθήνα χάρηκαν κι όλας, που απηλλάγησαν από έναν θερμό πατριώτη, τον οποίο σίγουρα θα εύρισκαν μπροστά τους στην επικείμενη προδοσία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού!

Οι πραγματικοί δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκονται ΕΝΤΟΣ των συνόρων! Το αίμα του ΗΡΩΑ να πέσει σ’ αυτούς και στα παιδιά τους!

Ανώνυμος είπε...

Αλβανική πρόκληση με τις πλάτες της Τουρκίας (βλ. κατάπτυστη συμπεριφορά Ράμα). Έχει φτάσει στο μέγιστο το θράσος των Αλβανών, αλλά και η ανυποληψία της Ελλάδας με αυτή την κυβέρνηση

avdargor είπε...

κανεις λαθος. σε φταιει η κυβερνηση,την κυβερνηση κ η κυβερνηση ειναι αυτοι που την ψηφιζουν,θες δε θες να το δεχτεις....το 1,5 εκατομυρριο ελληνων ειναι. γκεγκε? ναι η΄οχι? κταλαβαινεις ρε μαλακ τι λεω?

avdargor είπε...

εμμονικα αρνηστε να δειτε τη πραγματικοτητα.
ενα 75 % των 'ελληνων' ειναι ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ.
Η Ελλαδα ειναι απο τις ποιο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ χωρες αυτη τη στιγμη!!
ΑΡΝΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗς ΝΑ παραδεχτητε οτι υπευθυνοι για αυτο ειναι ΟΛΟ το μεταπολιτευτικο καθεστως πολιτικων τασεων αλλα κ ο στρατος με την αστυνομια συλληβδην τις οποιες για ενα περιεργο λογο...τα θαυμαζετε ως οργανισμους.... ενω ειναι απο τους ποιο προδοτικους παραγοντες.
ειστε ενας λαος.. που... δυσανασχετει στο δημοσιο λογο για το οτι οι διαιτητες!!!..στους ποδοσφαιρικους αγωνες ΔΕΝ ειναι Ελληνες...(καργα ρατσιστικο!!!) αλλα...οι κορες των Ελληνων ειναι συλληβδην με αραπηδες.. πως να το πω με παραδειγματα δλδ ποιο καθαρα? για την πλεμπα κ απολυτη κατα 75 % συμφωνα με τεκμηρια στατιστικης ειναι ΦΟΡΤΣΑΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ αλλα κ οχι μονο...
ο χατζαρας μετα αναρωτιεται,ακομα...γιατι δεν ανεβαζε τα ποσοστα της η Χ.Α. ......... κ απο τις γυναικες ειδικα,οι οποιες διαβασς σε 50 πολεις...θα πανε να θυλασουν δημοσιως...................... κ δυσανασχετει που του λεω οτι κατα 75 % ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ κ αυτων που ειναι αποχη λευκο κ δε ξερω τι σκατα, ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ!!!

avdargor είπε...

Διαβασα οτι ριξαν μολωτοφ σε ενα λεφορειακο πρακτορειο... ωραια,αφου κωλωνετε ρε να ριξετε σε ενα λεωφορειο...για προφανης λογους, γιατι δε πατε σε ενα καφενει τους που ολοι θα ειναι αρρενες,ρε κ να ριξετε 10! ? ραγιαδες.