26/10/18

Τα μυστικά του Αριστερού Βάλτου. Το ταξείδι του Ροζ εξάδελφου ήταν η αιτία του καβγά με τον σύντροφο Κοτζιά και ο Χανος έκανε την καραμπόλα

Η κρίση στην Αριστερή Κοινοπραξία ξεκίνησε όταν ο εξάδελφος του Αλιέκσι Γιώργος Τσίπρας, αν και γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία χωρίς να ρωτήσει κανέναν και συνόδευσε «κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα» στην Τρίπολη της Λιβύης. 

Ο εξάδελφος του Αλιέκσι και ο επιχειρηματίας είχαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών της Λιβύης. Ο εξάδελφος , όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δεν ενημέρωσε τον προϊστάμενο του, υπουργό.

 Σε μία συνάντηση αργότερα ο Λίβυος ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Κοτζιά για τη συνάντηση που είχε με τον εξάδελφο Γιώργο , θεωρώντας ότι ήταν εν γνώση της ε[επίσκεψης και της «δουλειάς» . Έξαλλος ο σύντροφος υπουργός ζήτησε συνάντηση με τον Αλιέκσι στον οποίο επέδωσε τελεσίγραφο: «Ή διώχνεις τον εξάδελφο ή το ταξίδι που έκανε στη Λιβύη ήταν εν γνώση σου».

 Ο Αλιέκσι που ήξερε , φοβήθηκε το σκάνδαλο ,και θυσίασε τον εξάδελφο που λίγες ημέρες αργότερα τον αποκατέστησε ως ειδικό σύμβουλο στο Μαξίμου. Και μετά ο Χάνος θυμήθηκε τον Σόρος. 

Τι συμφώνησαν στη Λιβύη ο Επιχειρηματίας και ο Αριστεράς εξάδελφός ; 

Ιδού τα  μυστικά του Αριστερού Βάλτου και της Κοινοπραξίας που έχει 
« σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα της νέας εποχής», και που χτίζει κοινωνικές συμμαχίες, με τον κόσμο της εργασίας, και τα φτωχά λαϊκά στρώματα ταξιδεύοντας για «δουλειές» στη Λιβύη.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

Επικό σαρδάμ σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανώνυμος είπε...

Σαρδαμ???????????????? Νομιζεις...

-Γλωττα λανθανουσα τ’ αληθη λεγει- μαϊ φρεντ



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας