26/10/18

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,7 Ρίχτερ στο Ιόνιο αναστάτωσε τη Δυτική Ελλάδα. Η Κρατική Τηλεόραση που απεργεί ακόμη κοιμάται. Που είσαι Κώστα Χούντα; Αναμένεται Τσουνάμι.

Αυτή την ώρα γίνονται μετασεισμοί, του κύριου σεισμός που σημειώθηκε στις 01:54 , 41 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου σε βάθος 10 χιλιομέτρων και έγινε αισθητός ακόμα και στην Καλαμάτα και στην Αθήνα και στην Ιταλία. Χαρακτηριστικό του σεισμού ήταν η μεγάλη διάρκεια. Στη Ζάκυνθο την Κεφαλονιά την Ιθάκη και την Πάτρα, ο κόσμος έχει βγει τους δρόμους. Έχει κοπεί το ρεύμα. Το Αριστερό Κράτος κοιμάται. Τα σεισμολογικά ινστιτούτα από το εξωτερικό μέτρησαν τον σεισμό σε 6.8 Ρίχτερ. Τι σεισμολογικό είπε τελικά ότι ήταν 6.6 Ρίχτερ.Πριν 15 λεπτά σημειώθηκε σεισμός 5,2 Ρίχτερ με επίκεντρο στην ίδια περιοχή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασε δραμα με τον σεισμο.
Οπως κοιμωμουν μουρθανε οι σοβαδες στο κεφαλι με το ταρακουνημα. Ευτυχως.
Αλλα τετοιο πουναι (το κεφαλι) καλα να παθω.





Περηφανος γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

τα HAARPs παλι δουλεψανε στο καργα εεε?
μπαα λες να??

Ανώνυμος είπε...

Που βρίσκεται ο Κωστας Χουντας; Πριν απο 10-15 χρόνια έκανε εκπομπή στο High TV,μετα χαθηκε!! Εξαιρετικός δημοσιογράφος!! Είχε αρκετες φορές καλεσμενο στην τότε εκπομπή του τον οικονομολογο Κωνσταντίνο Κολμερ!! Ενιοτε φιλοξενούσε και τις απόψεις του καθηγητή (στο Αμερικα) Ανδρέα Αθηναίο!! Ο τελευταιος έλεγε και ανελυε πολλα αλλα επι εποχης Γιωργακη Παπανδρεου το Ίδρυμα Ελληνισμού που ειχε ιδρυσει ο κ.Αθηναιος ελαβε επιχορηγηση 30.000 ευρω ως ΜΚΟ απο τον Τζέφρυ!!! Τα γνωριζεις αυτα Χατζαρα; Μετα την επιχορήγηση ο καθηγητης Αθηναιος "χαθηκε" απι το High TV και μάλλον γυρθσε στην "ασφάλεια" του Αμέρικα!!!

Ανώνυμος είπε...

Περηφανε γιουφτε απο 6μιλια Κορινθιας, με εκπλησεις.
Για ποιους σοβαδες μιλας αφου μενεις σε τσαντηρι;
Εχουν και τα τσαντηρια σοβαδες;