29/10/18

Ορισμένα σχόλια επί των σχολίων

Κάποιος «καλοθελητής» ,προσπαθεί να μου πει ότι ο μπάσταρδος του Γεωργίου δεν ήταν τενεκές της ανακτορικής καμαρίλας.
 Τα «επιτελικά» του σχέδια ομιλούν από μόνα τους. Πέραν από τενεκές υπήρξε και πράκτωρ της Μεγαλειοτάτης. Θα επανέλθω με σχόλια τις επόμενες ημέρες καθώς εξελίσσεται ο πόλεμος.

 Σε όσους λένε ότι δεν υπήρχαν Κομμουνιστές στο Μέτωπο, απαντώ ότι κάνουν τεράστιο λάθος. Το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν προκηρύξεις μας λεει ότι και υπήρξαν κομμουνιστές αλλά και ότι ήταν διασυνδεδεμένοι. Οι άγγλοι δεν είχαν τίποτα εναντίον των συντρόφων. Ο Παπάγος δεν δεχόταν τους απότακτους βενιζελικούς. Τα κουκουέδια τα δέχτηκε στο στρατό. 
Οι «σύντροφοι» μιλάνε και  για την επιστολή Ζαχαριάδη που τη διαπραγματεύτηκε με τον Μανιαδάκη, αλλά δεν μιλάνε για τα προκηρύξεις που έγραφε από τη Σωτηρία ο πράκτωρ Πλουμπίδης που ήταν ο καθοδηγητής του Κόμματος. 
Ο Πλουμπίδης, (δηλαδή ο Μπάλφουρ), κατήγγειλε την επιστολή , ως πλαστή. 

Για τον θαυμαστή του Πουστροθανάση τι να του απαντήσω. Τον καλώ να σκεφτεί τι συνέδεε τον Τάκη με τον Θανάση, και βνα μελετήσει καλύτερα για τους «Λέοντες» που ήσαν δύο. 

Με ανησυχεί η ευκολία που ορισμένοι ακολουθούν την αχασβηρικη προπαγάνδα. Οι Χάζαροι ήσαν Ταταρο-Μογγόλοι πολεμιστές. Δεν ήσαν Σημίτες. Οι λογιστές τους ήταν λευκοί , ινδοευρωπαίοι, «Καυκάσιοι», και ήταν Τατζίκ. Αυτοί έγιναν Εβραίοι. Το κόλπο μα τους Χάζαρους το λάνσαρε ο Εβραίος Αντριτς. Μια από τις πολλές ταυτότητες των «χαμαιλεόντων».

 ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: