2/10/18

Η αρρώστια η πουστιά και η εξαγορά φαίνονται από μακριά

Το χρηματοδοτικό «πακέτο», του Συμμαχικού Τρίγωνου, ΗΠΑ, Βρετανία και Βερολίνο, για να αντιμετωπίσει «τη ρωσική απειλή» εχει ρίξει στην υπόθεση Ζάεφ, περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια , για ν αγοράσουν ψήφους, απόψεις, μέσα ενημέρωσης ιστοσελίδες αναλυτές, τηλεοράσεις κλπ. 
Χοντρικά τα 50 εκ πέσαμε στη Βόρεια, και μοιράστηκαν σε Σλάβους και Αλβανούς και 30 εκατομμύρια πέσανε σε Αλβανία και Κόσσοβο για την Αλβανική πλατφόρμα.
 Από τα ρέστα θα χρηματοδοτηθεί η εξαγορά των 11 ψήφων από το VMRO.
Το ερώτημα είναι, αν στην Ψωροκώσταινα η γραμμή χρηματοδότησης ήταν η ίδια ή διαφορετική; 
Οι οπαδοί και οι φίλοι για «πατριωτικούς» και «εθνικούς» λόγους της προδοτικής συμφωνίας των Ψαράδων έχουν πάρει και αυτοί το ρεγάλο τους. 
Και οι βουλευτές που είναι έτοιμοι να την ψηφίσουν στην Βουλή. 
Η αρρώστια η πουστιά και η εξαγορά φαίνονται από μακριά. 

4 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΕΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΟΠΩΣ Ο ΝΑΣΙΟΥΤΖΗΚ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ...Σαλουτε αφεντικο..

Ανώνυμος είπε...

σπυρο δες εδω και προωθησετο παντου σε παρακαλω σε καναν εισαγγελεα σε καναν δικηγορο στην αστυνομια κ.λ.π
τουρκαλβανος ομολογει δημοσιως στο γιουτουμπ οτι εκανε ληστειες στην ελλαδα και οτι θελει να βιασει και να σφαξει νηπια και βρεφη του ελληνικου λαου!!!!!!

Llazi Bibo
Llazi Bibo
Πριν από 3 ώρες
nik εσείς μόνο να περνετε πίπες είσαστε και να τον πάρετε στο κολο σας...4 χρόνια εμένα σε αυτό το μπουρδελο κράτος και έχω μπει σε πολλά σπίτια για ληστεία αλλά μετανιώνο που δεν γαμισα τα παιδιά σας από τότε που ειταν μορα

avdargor είπε...

δεν εχει κ αδικο σε οσα λεει ο αλβανος παντως.....

avdargor είπε...

εγω χατζαρα δε λεω οτι το χρημα δε κινει.. κ βουνα... αλλα νομιζω οτι οπως κ ολοι σας βρισκεται μια ελληνιστικη μεσοαστικη θα ελεγα πλεον δικαιολογια...οτι απλα χρηματιζονται...ολοι κ γιαυτο τα κανου.
Δλδ κ ο Γεωργιαδης που εγινε Ραββινος πλεον απο.... ελληνιστης.. τα πηρε... δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο.....
ακομα δε θες να παραδεχτεις οτι ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ καταρχην κ δευτερο ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ το 70 % του ελλαδικου πλυθησμου, -γιατι πλεον ειναι ενας εσμος κ ουχι εθνος, αυτες τις τυπικοτητες τις λετε απλως για το τυπικον της πατριωτοεθνικιστικης ιδεολογιας- ειναι με ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ !
ελεος. δεξου το μωρε.
επισης το προβλημα του νου πολλων ειναι αλλος ενας κυριως!! λογος!! ξεκαθαρα πλεον.