7/10/18

Συγκλονιστικό: Βόμβα μεγατόνων από τα Σκόπια για τους πράκτορες που υπηρετούν ως «Πατριώτες»

Ο Αντιπρόεδρος της «Ενωμένης Μακεδονίας», (που σημαίνει Βαρντάρσκα, Αιγκέισκα και Πιρίνσκα, μαζί), που πρωταγωνίστησε στο Μπουκοτάζ, αποχώρησε από το Κόμμα, επειδή το καθοδηγούσαν η Cia και η αμερικανική Πρεσβεία 


Ο Αντιπρόεδρος Κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» («Иднината на Македонија» αντί για «Обединета Македонија», που θα ηταν ...«αλυτρωτικό»), Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, αποκάλυψε ότι το «υποτιθέμενο πατριωτικό κόμμα», « ιδρύθηκε, και χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ».

 Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ είπε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα στη «Μακεδονία» – μικρά και μεγάλα, «είναι μαριονέτες και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών» και τόνισε οτι και η SDSM, και το VMRO-DPMNE, και το DUI δημιουργήθηκαν από ξένες μυστικές υπηρεσίες, και πρόσθεσε ότι «δεν είναι φυσιολογικό σε μια Ορθόδοξη χώρα όλα τα πολιτικά κόμματα να πουλάνε την ψυχή τους στη Δύση και το ΝΑΤΟ», και ούτε ένα πολιτικό Κόμμα να μην υποστηρίζει τις φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία. 

Ο Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, είπε ότι επειδή σκεπτόταν με αυτό τον τρόπο δέχθηκε να είναι Αντιπρόεδρος του Κόμματος«Ενωμένη Μακεδονία» και έγραψε και ένα μέρος του Προγράμματος του . «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», είπε, «καταλήξαμε είμαστε οι φορείς της ρωσικής επιρροής» και ανοίξαμε 62 περιφερειακά γραφεία. Τον Απρίλιο πήγαμε στη Μόσχα». Τότε άρχισα να ανησυχώ για την ταχεία ανάπτυξή μας και το γεγονός ότι κανένας από τα Μεσα Ενημέρωσης της SDSM , από τα φερέφωνα της CIA , από τη Voice of America, η την Ντώυτσε Βέλλε DW δεν έγραφε τίποτα αρνητικό για εμάς». 

Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, ανακάλυψε ότι 
η ιδέα της δημιουργίας ενός «φιλο-ρωσικού» κόμματος στη ρεπούμπλικα της Βόρειας ήταν 100% του Κλιμακείου στα Σκόπια, και οργανώθηκε και καθοδηγήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ ενώ ο Ζάεφ ήταν 
ο ενδιάμεσος, που έκανε τις επαφές με τον πρόεδρο Γιάνκο Μπάτσεφ. 

«Ο μοναδικός σκοπός τους και στόχος τους ήταν να εμφανίσουν μια ρωσική επιρροή στη χώρα, έναν,  «ρωσικό δάκτυλο, και ως εκ τούτου να αυξήσουν την πίεση από τη Δύση για να μπει η χώρα στο ΝΑΤΟ». 

«Τώρα βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μπάτσεφ και ο Ζάεφ είναι σε συνεχή επικοινωνία», κατέληξε ο Μίσοφ

Για το λόγο αυτό η «Φωνη της Αμερικης», (VOA) εξηγούσε στην κάθε Λίτσα και Λάρα που μεταφράζει τη «γραμμή». 

«Janko Bacev who heads United Macedonia party with links to Russia’s dominant United Russia says NATO membership will bring nothing good to Macedonia».

 Το αφήνω αμετάφραστο φια να το απολαύσετε. 

ΥΓ. Αντιλαμβάνεστε, τωρα, πόσοι «αδιάλλακτοι» και «πατριώτες», και θαυμαστές του Ρουφιανογιάννη, παίρνουν γραμμή απευθείας από τον «συναγωνιστή» Τζέφρυ στη Βασιλίσσης Σοφίας;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ,ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίσοφ είναι γνήσιος βλάχος =Μίσιος, που το όνομά του εκβουλγαρίστηκε.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να εχει σχέση με τον "αριστερό" συγγραφέα Χρονη Μισιο;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί και αυτός που πριν τα έπαιρνε από τον Σαλόνικα τοκοφλύφο και τώρα το παίζει φίλο Ρώσος με κανάλι και κόμμα από που λες ότι τα παίρνει τώρα.

Ανώνυμος είπε...

τα παιρνω τα παιρνεις και παιζουμε τενις

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Σπύρο, αναρωτιέμαι ως συνάδελφος και ως blogger, πως ένός ψυχασθενή όπως είναι ο Σπυρόπουλος, αναρτάς τα σχόλιά του.
Ο "άνθρωπος" είναι σκέτη σχιζοφρένεια...

Επιπλέον, θα έπρεπε να γνωρίζεις, πως ως bloggers έχουμε ποινική ευθύνη για τα σχόλια που αναρτάμε.

Αυτό το ψυχασθενές υποκείμενο, με βομβαρδίζει καθημερινά με σχόλια και mail τα οποία φυσικά δεν αναρτώ, κάνοντας μου συνεχές και bullying.

Αν μου την δώσει καμιά μέρα, θα πάω στον εισαγγελέα, και θα τον κλείσω στο φρενοκομείο, μπας και ησυχάσουμε όσοι δεχόμαστε την ψυχασθένειά του.

Έχω ήδη κινηθεί νομικά κατά "συναδέλφων" bloggers που έχουν φιλοξενήσει σχόλιά του.
Σε παρακαλώ δημόσια, να μην με φέρεις σε δύσκολη θέση.

Απαιτώ την διαγραφή των παρανοϊκών σχολιασμών του και να μην ξαναναρτηθεί σχόλιό του που με αφορά.

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν βλεπω κατι γραμμενο εναντιον σας κα Σουφλη.
Εσεις που το ειδατε; Μηπως μπορειτε να μας βοηθησετε;


Σ,Κ,

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

@12.07, Δηλαδή Σ.Κ., δηλαδή ΠΣχΦ ή ΠΣ@Φ, ή Πατρίκιε Στετσώνη, ή Νένα Μακρή ή... ή... ή... φαντομά του διαδικτύου, δεν πας να δεις αν έρχομαι;;;
Ρε χρυσαυγήτη της κακιάς ώρας, είναι δυνατόν να γράφω σχόλιο, χωρίς να υπάρχει λόγος;;;
Ρε, όλη την ωρα, δεν έχεις με τι άλλο ν' ασχοληθείς, κι εσύ, όπως ο έτερος ψυχοπαθής ο Σπύρος Σπυρόπουλος και γράφεις στα blogs ολούθε κι ενοχλείς τον κόσμο;;;

Ρε ψυχασθένεια, έτσι κι αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά μαζί σου, με τα δεκάδες σχόλια που μου στέλνεις καθημερινά εδώ και οκτώ χρόνια, γεμάτα ψυχασθένεια, θα σε κλάψει η μάνα σου... χαμένε... που μου το παίζεις και "ευγενικός"... άη σιχτίρ.

Υ.Γ. Ο κ. Χατζάρας διέγραψε τα σχόλια και πολύ καλά έκανε.
Άντε, γιατί μαζευτήκατε πολλοί ψυχασθενείς και καλλίτερα να πάτε εσείς στο διάολο, παρά να μας τρελλάνετε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Αχ, Τσιάνο, θα τρελαθώ Τσιάνο
με τους τσολιάδες ποιος μου είπε να τα βάνω!

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του - Σοφία Βέμπο
https://www.youtube.com/watch?v=H3wsCLJ5ePc
https://youtu.be/H3wsCLJ5ePc

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ποπαρα;
Τις δικες σου εμμονες και ψυχασθενειες τις εχεις κοιταξει;Που οποιος τολμησει στο μπλοκ σου να αρθρωσει διαφορετικη γνωμη απο την δικη σου τον προσβαλεις-μειωνεις η τον αποκαλεις ψυχασθενη;
Εκτος απο τη δημοσιογραφο που αυτοχρηστηκες(καλα στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι) παριστανεις και την ψυχιατρο;
Γραφεις συνεχεια μαλ@κιες που δεν στεκουν και νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι κουτορνιθι οπως αυτοι που σχολιαζουν στο μπλοκ σου;
Το αλλο το κουλο;Που θα πας και στον εισαγγελεα!!!!Δεν ειναι κακο, μηπως κλεισει μεσα εσενα την ιδια απο της μπαρουφες που πετας ασχετη.
Γιατι εαν δεν"πετουσες"πετρες,θα γνωριζες οτι για να κλεισεις σε φρενοκομειο εναν ανθρωπο χρειαζονται 2 γνωματευσεις ψυχιατρων και μετα εισαγγελικη και να εχεις πρωτου βαθμου συγγενεια αλλα τέτοιο τουβλο εισαι.Ασχετη σε ολα και θα σωσεις και την Ελλαδα με τον "πατριωτισμό"σου!Επι Πασοκ καλα περνουσες και συ!!!Τωρα θα σωσεις την Ελλαδα με την ενημερωση που δηθεν πουλας.
Παραποιεις τα παντα,διαστρευλωνεις τα γεγονοτα,την πραγματικοτητα,θεωρεις τους παντες μασονους(εσυ;εχεις καμμια σχεση με την στοα Δελφων);
Και ασε τον Χατζαρα ησυχο και μην του κανεις υποδειξεις γιατι αυτος τουλαχιστων μπορει να σεβεται τα πατελονια του και να μην στην λεει αλλα εγω δεν θα σεβαστω τα δικα μου.
Οσο για τον Πατρικιο,οσοι εχουν διαβασει στο μπλοκ σου τα σχολια του,καθε αλλο παρα ψυχασθενης δεν δειχνει.Σε αντιθεση με τις δικες σου απαντησεις,που φανερωνουν ακραδαντα,το χονδρο προβλημα που εχεις στον εγκεφαλο και σε οποιον δεν συμφωνει μαζι σου και δεν συμμεριζεται τις παρλαπιπες που αναρτας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...