25/2/24

Ψεύτες, Προδότες, Φαρισαίοι και Υποκριτές, τα Μπατριωτικά και Αριστέρα εξαπτέρυγα της Ξενοκρατίας, της Φαυλοκτατίας, της Κλεπτοοκρατίας και της Πουστροκρατίας .11 ημέρες μετά την ψήφιση του ΚωλοΝΟΜΟΥ Φελόπουλος, Στιγγάς και Φαρισαίος Νατσιός, αρνούνστι να σύρουν τον Εφιαλτάκη τον Νόμο του και το Ομοφυλοφιλικό Τόξο, σε αναπληρωματική εκλογή Δημοψήφισμα

 

H γνωμοδότηση του συνταγματολόγου Μποτόπουλου, την οποία ζήτησε και έλαβε το Κίνημα21 απεκάλυψε αυτό που κρύβουν επι χρόνια όλα τα διεφθαρμένα και ΥΠΟΤΕΛΗ κόμματα  από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. 

Τα Κόμματα που τσίριζαν στους δρόμους και στην Βουλή ,για τα Μνημόνια μπορούσαν να είχαν εμποδίσει την ψήφιση τους και να προκαλέσουν αναπληρωματικές «εκλογές- δημοψήφισμα» για να τα κρίνει  ο Λαός. 

Τα Κόμματα που τσίριζαν στους δρόμους και στην Βουλή  για την Προδοσία της Μακεδονίας και την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων των  Πρεσπών, μπορούσαν να είχαν εμποδίσει την ψήφιση της  και να προκαλέσουν αναπληρωματικές «εκλογές- δημοψήφισμα» για να την κρίνει  ο Λαός.   

Το ίδιο με τις «Ταυτότητες», και τώρα το νομοσχέδιο της Ντροπής. Την Προδοσία της Οικογένειας και την παράδοση των Παιδιών στους Ανώμαλους. 

Τα Κόμματα που τσίριζαν στους δρόμους έξω από την Βουλή και έβγαζαν «δεκάρικους» μέσα στην Βουλή , ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, διότι συμμετέχουν σε μια άτυπη διαδικασία διαβούλευσης με τους «Άνωθεν», Υψηλά Ισταμένους,  από την οποία αντλούν ατομικά και οικογενειακά οφέλη.

 Συναλλάσονται και αμείβονται....

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Είναι ΕΜΠΟΡΟΙ. Αγοράζουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και την Πουλάνε στους ΑΝΩΘΕΝ.

Διαβάστε την γνωμοδότηση Μποτόπουλου  και θαυμάστε την σιωπή των κομμάτων Φελόπουλου, Στιγγά και Φαρισαίου Νατσιού , οι οποίοι στηρίζουν ξεκάθαρα την ΝΔ και τους Μητσοτακένσκι  και συντηρούν στην εξουσία.

11 ημέρες μετά την ψήφιση του ΚωλοΝΟΜΟΥ Φελόπουλος, Στιγγάς και Φαρισαίος Νατσιός, αρνούνται να σύρουν τον Εφιαλτάκη, τον Νόμο του και το Ομοφυλοφιλικό Τόξο, σε αναπληρωματική εκλογή Δημοψήφισμα!!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν έχει διάθεση να κάνει θυσίες Σπύρο. Και χωρίς θυσία, παρά μόνον καλοπέραση, δεν αλλάζει ο ήλιος πορεία. Θα κοπεί το έξωθεν μπαξίσι και θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Άσε να δούμε και πώς θα καθαρίσουν τώρα με τα Τέμπη, γιατί θα γελάσαει και το παρδαλό κατσίκι. Η Εύα τα κάλυψε λόγω Κατάρ, αυτοί να δω πώς θα τα κουκουλώσουν.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...