21/2/24

, ΝέΑ επιτυχία των Ρώσων !Εξαλείφθηκε το προγεφύρωμα των Ουκρανών στην αριστερή Όχθη


 Στο χωριό Κρούνκι στην αριστερή Όχθη του Δνείπερου που το  κατείχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ξεδιπλώθηκε η ρωσική σημαία. Ο κυβερνήτης της Χερσώνος  Βλαντίμιρ Σάλντο  δημοσίευσε ένα βίντεο με τη ρωσική σημαία στο Κρούνκι  και  έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ότι η ρωσική σημαία κυματίζει χάρις  στους πεζοναύτες της 810ης ταξιαρχίας των Φρουρών μαζί με τα «αδέρφια-αλεξιπτωτιστές». 
 Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέϊ Σόϊγκου, δήλωσε ότι στους Ουκρανοούς μαχητές που  θα μπορούσαν να κρύβονται στο έδαφος του απελευθερωμένου χωριού Κρούνκι  προσφέρθηκε να παραδοθούν. 

Ο Πούτιν χαρακτήρισε απερίσκεπτες τις ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Κρούνκι.
  «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συμπεριφέρθηκαν απερίσκεπτα, στέλνοντας τις μονάδες τους σε ένα προγεφύρωμα στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Ο εχθρός πραγματοποιεί απολύτως απερίσκεπτες ενέργειες από στρατιωτική άποψη. Σκαρφάλωσαν και ανέβηκαν στην παγίδα.Όπως και να έχει, κρίνοντας από την πρακτική που βλέπουμε, αυτές οι απερίσκεπτες ενέργειες μπορεί να επαναληφθούν, γι 'αυτό σας ζητώ να το έχετε αυτό κατά νου», είπε ο αρχιστράτηγος στον Σόϊγκου, που συμφώνησε με τον Πούτιν και χαρακτήρισε τέτοια βήματα «μονόδρομο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Τουρκία δεν έχει κανένα κυριαρχικό δικαίωμα στα ελληνικά Ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Ο κατακτητής δεν γίνεται ιδιοκτήτης

Ο Μωάμεθ κατέλαβε την Βασιλεύουσα και διαδέχτηκε τον Αυτοκράτορα.  Οι Τούρκοι κατέλαβαν το έδαφος αλλά δεν έγιναν ούτε ιδιοκτήτες της  Ιστορ...