26/2/24

Πέθανε σήμερα ο Χαγκανοεβραίος χρηματιστής και επιχειρηματίας Ιάκωβος Ρότσιλντ . Ηταν 87 ετών

Σύμφωνα με δήλωση του Ιδρυματος Ρότσιλντ , ο « επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και πολιτιστικός ηγέτης Λόρδος Ρόστιλντ», «θα λείψει πολύ από την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και πολλούς φίλους».
 Ο Ιάκωβος ξεκίνησε την καριέρα του στην οικογενειακή τράπεζα το 1963, μετά την οποία έγινε ένας από τους ιδρυτές του Ομίλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. 
Το 2002, ο Λόρδος τιμήθηκε με το Τάγμα της Αξίας από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β '.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγία μέρα σήμερα. Πάω για σουβλάκια. Στην υγεία μας Έλληνες

ΥΠΕΡΙΩΝ είπε...

Βααλ σχωρέστον

Ανώνυμος είπε...

Στην υγειά σας ραγιάδες που θέλετε διορισμό στο δημόσιο και καλοπέραση!! Είστε εσείς άξιοι να έχετε ανεξάρτητο κράτος; Ο Μέγας Καποδίστριας σάς έφτιαξε κράτος και εσείς το ρίξατε στον χαβαλε. Για να κρατηθεί ένα κράτος πραγματικά ελεύθερο και ανεξάρτητο χρειάζεται λαό με.... κοτσια και αξία!! Όχι λαό του χαβαλε και της καλοπέρασης!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πάς για σουβλάκια βρε ραγιά; Στην χώρα υπάρχουν 40.000 Έλληνες άστεγοι, τρία εκατομμύρια φτωχοί, ενάμισυ εκατομμύρια άνεργοι εξαιτίας των κωλοκυβερνησεων που ψήφιζες τόσα χρόνια κι εσύ θα πας ρε για σουβλάκια; Γι'αυτό σου έφτιαξε κράτος ο Μέγας Καποδίστριας;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πεθανε.
Ψοφησε!

Λακης είπε...

Το ερπετό γυρίζει από κει που βγήκε,από τις πύλες της Κασπίας που σφράγισε ο Μέγας των Μέγιστων στρατιώτης Βασιλιάς φιλόσοφος Στρατηγός πανεπιστημονας ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Κλάμα ο Δένδιας… Τραβάει τις κοτσίδες του…