29/2/24

Για 15η ημέρα η «Σύμπραξη με τον Μητσοτάκη και το Ομοφυλοφιλικό Τόξο» δεν σύρει τον Μητσοτάκη σε αναπληρωματικές εκλογές για να δώσει την δυνατότατα στον απλό πολίτη να εφράσει τον αποδοκιμασία του για τη ομοφυλοφιλική μεταρρύθμιση Μητσοτάκη Ομοφυλόφιλων. Η Αμερικανική Πρεσβεία επιβράβευσε τον Φελλόπουλο για την στάση του και τον έβαλε πίσω από τον ηγέτη των Αριστερών Ομοφυλόφιλων με 7,4% και με ποσοστά που ανεβαίνουν! (Διαρκώς!)

 

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση της ΜRB για το OPEN ο νυν πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης ήρθε με διαφορά πρώτος με 28,9% ενώ δεύτερος είναι ο Ομοφυλόφιλος Στέφανος Κασσελάκης από την Γκόλντμαν Ζαξ που ψήφισε τον μεταρρυθμιστικό Νόμο «της Πφουστιάς και της Προόδου» με 7,7%.
 Στη Τρίτη θέση ο Κυριάκος Βελόπουλος με 7,4%. 
Στην πρόθεση ψήφου των πελατών της η δημοσκόπηση της MRB κατέγραψε: Η ΝΔ 29%,, ΠΑΣΟΚ 11% και ο ΣΥΡΙΖΑ 10.1%. Δηλαδή Ομοφυλοφιλικό και ΕυρωατλαντικόΤόξο 50%. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν: Ελληνική Λύση: 7,8% ΚΚΕ: 7%. Η Ελληνική Λύση ειναι λίγο πάνω από το 7,4% του κ. Φελλόπουλου διότι θα ψηφίσουν για την αποκατάστησ των παιδιών της κυρίας Κρητικού στις Βρυξέλλες και άτομα που δεν θεωρούν τον κ. Φελλόπουλο ωςκαταλληλότερο για Πρωθυπουργό.
Τον Φαρισαίο, την Κόρη μαζί με τον Μπίμπιλα , και τον Στιγγά που δεν τους χρειάζονται πλέον τους στέλνουν «στο πυρ το εξώτερον».
   Νίκη: 2,5%, Πλεύση: 2,3% , Σπαρτιάτες: 2%

Με την αναγωγή των ψήφων η Νέα Δημοκρατία εχει το ποσοσστό των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών με 37,2, το ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 13%, η «Ελληνική Λύση» τέταρτη με 10% και το ΚΚΕ πέμπτο με 9%.

Σταθερός βραχνάς για τα  νοικοκυριά των πελατών της MRB και του OPEN είναι η ακρίβεια. 

Δεν είναι η Κερδοσκοπία, ούτε ο Πόλεμος, ούτε η Μονοπωλιακή Αγορά. 

Αλλά η Ακρίβεια. Αορίστως. 

 Από τους ερωτηθέντες, το 53,5% απάντησε πως "η ακρίβεια" είναι το μεγάλο πρόβλημα . Η Υγεία , δηλαδή, (Νοσοκομεία Περίθαλψη, φάρμακα) , ο Τομέας που  ανέλαβε ο Γεωργιάδης,  ήρθε δεύτερος με 31,3%. Η δημοσκοπική άνοδος της Υγείας  ως πρόβλημα δεν συνδέεται με τους συνταξιούχους αλλά με τον Μεγάλο Αριθμό των εμβολιασμένων που έρχοντα σε επαφή ως ασθενείς πλέον με τα Νοσοκομεία , τους γιαρούς και χρειαζονται φάρμακα.

 Για να καταλάβετε το δείγμα της MRB, οι μισοί (!) από τους ερωτηθέντες δήλωσαν απαισιόδοξοι για το ότι θα βγει κάτι από την επιτροπή επιτροπή που ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών το 24,8% δήλωσαν, «μάλλον απαισιόδοξοι και το 12,4%  δήλωσαν «Μάλλον αισιόδοξοι» .

Για την ακρίβεια, η κυβέρνση πήρε μέτρα για να πέσπυν οι τιμές, και ετοιμάζει αρνάκι -πας για το Πάσχα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξελαρυγγιάστηκε σήμερα ο δημαγωγός (Φελλός) της κακιάς ώρας στο κοινοβούλιο .Με τον πύρινο λόγο του ανάγκασε τον Μητσοτάκη να ...ξύσει τ' @ρסδ¡@ του.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας κυρ Σπυρο, εδω στις προσφατες εκλογες δεν μπορεσαμε οι αμπολιαστοι -2μιση μυρια κοσμος- να ψηφισουμε μονοκουκι και να βγαλουμε κυβερνηση.