22/2/24

Τερμα το φθηνό φις εντ τσιπς για την Αλβιώνα , Ο Βλαδίμηρος του απαγόρευσε να ψαρεύουν στην θάλασσα του Μπαρέντς.


 

 

Μόνο το 2023, χάρη στην αλιευτική συμφωνία του Χρούτσεφ το 1956 με τη βρετανική κυβέρνηση, οι Βρετανοί αλίευσαν 566 χιλιάδες τόνους γάδου και μπακαλιάρου  στη Θάλασσα του Μπάρεντς και σε απάντηση επέβαλαν 2 χιλιάδες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας  Βιάτσεσλαβ Βαλόντιν και σημείωσε  ότι η καταγγελία της συμφωνία συνήφθη κατά τη διάρκεια της σοβιετικής περιόδου και ίσχυε για 68 χρόνια, είναι μια σπάνια περίπτωση στη ρωσική πρακτική. 

 Ο πρόεδρος Πούτιν πρότεινε να τερματιστεί η σύμβαση και οι βουλευτές υποστήριξαν ομόφωνα την πρόταση του Ρώσου ηγέτη.  «Η Πολιτική είναι πράξεις και αποφάσεις» είπε ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας  Με τον Γκορμπατσόφ, χάσαμε  τη χώρα μας  και με τον Πούτιν, την κερδίσαμε ξανά. Η Κριμαία επέστρεψε στη Ρωσία. Προστατεύσαμε τους αδελφούς μας στο Ντονμπάς και τη Νοβοροσίγια και σήμερα επιστρέψαμε τους φυσικούς μας πόρους», τόνισε ο Βαλόντιν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκ@λιασε τις λούγκρες Βλαδίμηρε!

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει και η αλιεία των Ιταλών σε όλο το Αιγαίο, δικαίωμα που τους παραχώρησε ο εβραιομασόνος Δένδιας!

Ανώνυμος είπε...

Χώρα μας είναι η μεγαλειώδης Σοβιετική Ένωση

Η 8η Μαΐου στην Ιστορία

8η Μαΐου είναι η 129η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 237 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 589 .  Ο Βησιγότθος Βασιλιάς της Ισπανίας Ρεκα...