26/2/24

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσιαν ότι η Ευρώπη θα μείνει χωρίς πυροβολικό για χάρη της Ουκρανία

 "Οι χώρες της ΕΕ είναι έτοιμες να καταφύγουν σε ακραία μέτρα για να διασφαλίσουν την ικανότητα μάχης της Ουκρανίας", ανέφερε η αμερικανική έκδοση του περιοδικού Military Watch. 

Το άρθρο ανέφερε το παράδειγμα της κυβέρνησης της ΔΑΝΙΑΣ να μεταφέρει όλα τα αποθέματα  του πυροβολικού της χώρας στην Ουκρανία,.

 «Ένα παράδειγμα είναι η Δανία, της οποίας η κυβέρνηση <... > αποφάσισε να μεταφέρει όλα τα αποθέματα πυροβολικού της στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα η σκανδιναβική χώρα να μείνει χωρίς πυροβολικό», έγραψε  το περιοδικό και πρόσθεσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν έλλειψη ανταλλακτικών, γραμμών παραγωγής και επαγγελματικού προσωπικού, προσπαθώντας να αναπληρώσουν τα όπλα που μεταφέρονται στην Ουκρανία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Δύση έχει τελειώσει, δεν παράγει τίποτα και βασίζεται σε τεράστιες πολύπλοκες διεθνείς διμετακομιστικές αλυσίδες για να προμηθεύεται από τα αναγκαία έως τις αποτριχωτικές κρέμες των λοάτκι, στο μόνο που βασίζουν την ύπαρξή τους οι νεοταξικές κυβερνήσεις είναι η ικανότητα για άσκηση βίας στους γηγενείς από την αστυνομία, οπότε η υλική αποδυνάμωση των δυτικών κρατικών μηχανισμών είναι ευκταία, θα υπάρξει σύντομα εκτεταμένη δαρβινική επιλεκτικότητα και θα ακολουθήσει σκηνικό Mad Max με τις κυβερνήσεις να ελέγχουν μόνο τις πόλεις των 15 λεπτών με τα βατσινομένα υπανθρωπίδια

Ανώνυμος είπε...

Η κτηνοβ@της Δανία, θα στείλει όλα τα βλήματα που διαθέτει στην Ουκραΐνα. Θ' αδειάσει η χώρα από τους κατοίκους...

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνουμε στην άνοιξη του 2024 και ακόμα βλέπεις πεταμένα χάμω φιμωτρα δεξιά κι αριστερά σε πολυσύχναστους δρόμους.
Φαντάσου να είσαι ο μοναδικός λα(γ)ός στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, Βαλκάνια και Αμερικη που τον έπεισαν ότι μια σερβιέτα κολλημένη μόνιμα στη μάπα σε προφυλάσσει από μια "τρομακτικη" ασθένεια με θνησιμότητα 0.03%*.

Ενώ ο δυτικός κόσμος και όχι μόνο, περιφρονεί πλέον τα κατεστημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης, φαντάσου να είσαι ο μοναδικός λαός που ακόμα πιστεύει και υπακούει τους κλόουν των βοθροκάναλων.

Φαντάσου να ζεις στη μοναδική χωρα στην Ευρώπη , οπου οι πρωθ-υπουργοί φοράνε ακόμα φιμωτρο- ράμφος μαζί με τους λακεδες τους, όταν περνουν εξω από νοσοκομεία και στήνονται στις κάμερες των βοθροκάναλων.
Τρώει τόσο τηλε-σανό αυτος ο λαος και δε χορταίνει....Ιστορικό μνημείο αποχαύνωσης θα αποτελέσει για τις επόμενες γενεές, αν υπάρξουν αυτές.

* https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36341800/

Ανώνυμος είπε...

Σωστά όσα λες μόνο που ξεχνάς ότι ο "δυτικός κόσμος" έκανε το μπόλι με την σέσουλα ...