25/2/24

. 25 Φεβρουαρίου 1833. Η προδοσία από τους Μασόνους της Στοάς της Επτανήσου ,και της Κόρης της στο Ναύπλιο, του ελληνικού Έθνους και του αίματος που χύθηκε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος

 


Στις 25 Φεβρουαρίου /9 Μαρτίου 1833, 19 ημέρες μετά την άφιξη τους στο Ναύπλιο, ο Μαξ Ρότσιλντ και οι Βαυαροί  «Αντιβασιλείς» μαζί με τους (εκσυγχρονιστές) Συνταγματικούς Μασόνους του Ναυπλίου και της Επτανήσου, (που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια),   απέλυσαν από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, τους εχθρούς τους. 

Τους Αγωνιστές  της Επανάστασης.

Με   Διάταγμα της Αντιβασιλείας, απολύθηκαν από το Στρατό , στις 25 Φεβρουαρίου /9 Μαρτίου 1833, οι «άτακτοι» , οι αγωνιστές που έχυσαν το αίμα για την επανάσταση , και τους οποίους προστάτευε ο Κυβερνήτης. 

Ο Μαξ Ρότσιλντ,  οι Βαυαροί  «Αντιβασιλείς και οι Μασόνοι του Ναυπλίου απέλυσαν τους «άτακτους» για να επέλθει δημοσιονομική εξυγίανση και  για,... «να μειωθούν τα έξοδα».

Αυτή. ήταν η Προδοσία του Ελληνικού αίματος από τους «Φιλελεύθερους» Μασόνους,  που βαφτίστηκε «Εκσυγχρονισμός» και «Μεταρρύθμιση» της Ελευθέρας Ελλάδος. 

Φυσικά, τα έξοδα του προϋπολογισμού αυξήθηκαν με τους (ευρωπαϊκούς) μισθούς των 3,500 Βαυαρών στρατιωτών που ήρθαν  μαζί με τον Όθωνα και τον Μαξ Ρότσιλντμ ως δύναμη κατοχής και δεν τους πλήρωναν πι δυνάμεις που τους επέβαλαν αλλά ο φτωχός ελληνικό λαός , ακριβώς όπως πλήρωνε  τα έξοδα του γερμανικού και του ιταλικού στρατού Κατοχής το 1941-44

Ο Μαξ Ρότσιλντ , οι Βαυαροί  «Αντιβασιλείς» μαζί με τους (εκσυγχρονιστές) Συνταγματικούς Μασόνους του Ναυπλίου, φόρτωσαν τον κρατικό «κορβανά»  και με τα έξοδα για τα «Κοράκια», τους Τυχοδιώκτες που κατέκλυσαν το Ναύπλιο.  

Με  ίδιο «μεταρρυθμιστικό» Διάταγμα που απολύθηκαν οι «καποδιστριακοί» Αγωνιστές, προβλέφτηκε η συγκρότηση  Τακτικού Στρατού, με τέσσερα Σώματα. Πεζικό, Ιππικό, Πυροβολικό και Μηχανικό.

Η πρώτη μεταρρύθμιση  που έκαναν οι Ρότσιλντ και η Στοά του Ναυπλίου , μόλις δυο ημέρες μετά την αποβίβαση του Όθωνα και του Μαξ ντε Ρότσιλντ που τον συνόδευε, στο Ναύπλιο, ήταν η κατάργηση και η απόσυρση στις 8 Φεβρουαρίου 1833.  του Ελληνικού Εθνικού Νομίσματος του Φοίνικα που είχε δημιουργήσει ο Εθνάρχης και θέσπισαν την (τραπεζική) δραχμή, που εξέδιδε ο Ρότσιλντ.  

Και 17 ημέρες μετά έριξαν στα τάρταρα τους πολεμιστές της Πατρίδος.

Η Στοά του Ναυπλίου, είναι Στοά του Αίματος. Ως Κόρη της Στοάς της Ζακύνθου, που ήταν Κόρη της «Μητέρας του Κόσμου» της  Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου, έφερε εις πέρας την  δολοφονία του Καποδίστρια. 

Η Στοά του Λονδίνου και οι Ρότσιλντ διέταξαν την εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια.

Οι μασόνοι της Επτανήσου  και του Ναυπλίου, γνωρίζουν και τιμούν (κρυφά)  τον «ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟ»  εκτελεστή του Ιωάννη Καποδίστρια που έλαβε την εντολή να «μπήξει το τεκτονικό ξίφος» στα σωθικά του Εθνάρχη,  επειδή  πίστευε στη Πατρίδα και στην Θεία Πρόνοια και όχι στην Στοά του Λονδίνου.

Οι μασόνοι της Επτανήσου  και του Ναυπλίου, γνωρίζουν και γιατί  προήγαγαν σε στρατηγό τον Πορτογάλο Επιλοχία Αλμέϊδα και πώς βρέθηκαν μετα την δολοφονία του Καποδίστρια ,   με 280.000 στρέμματα γης οι ξεβράκωτοι Σούτζοι, που τα έλαβαν «μπόνους».

Είναι καιρός πια να ομολογήσουν την αλήθεια.

 

Σπυρίδων Χατζάρας

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://argolikivivliothiki.gr/2009/01/19/masonic-lodge/