24/2/24

Τιμωρείστε τους! Ούτε μια ψήφο στα Κόμματα και τους Πωλητικούς που ψήφισαν ,ανέχτηκαν, βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιβολή για πρώτη φορά σε μία Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα, του «Νόμου των Σοδομιστών» και του «Κερατά Θεού».

 Με σπάνια επίδειξη κοινοβουλευτικής συναίνεσης, η  Ελλάδα, έγινε το πρώτο ορθόδοξο Χριστιανικό Έθνος  που νομιμοποιεί τον “γάμο” ανθρώπων του ίδιου φύλου.

Κλήρος και λαός ύψωσαν φωνή : “είναι έγλημα” ! Αλλά εις ώτα αρχόντων μη ακουόντων!

Το βράδυ της Πέμπτης 15/02/2024, το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου και την τεκνοθεσία (υιοθεσία) υπερψηφίστηκε με 176 ΝΑΙ , 76 ΟΧΙ,  και 2 ΠΑΡΩΝ, από τούς 254 παρόντες βουλευτές.

 Στους 176 πού ψήφισαν   "ΝΑΙ", θα προσθέσω και τούς 2 που είπαν ΠΑΡΩΝ και τούς  46 “πονηρούληδες” , που απουσίασαν από την Βουλή. Σε αυτούς σμπεριλαμβάνονται δύο από τους τρεις Βουλευτές του Νομού Αργολίδος. Ο κ. Γ. Ανδριανός βουλευτής της Ν.Δ και ο κ. Α. Πουλάς του ΠΑΣΟΚ.

 Δηλαδή 176 +2 + 46 . Συνολικά 224 βουλευτές που έστειλε ο λαος μας στο Κοινοβούλιο υπερψήφισαν την παράδοση ανυπεράσπιστων νηπίων στους ομοφυλόφιλους! 

Και ας βγάζουν μετά ανακοινώσεις στον τύπο, όπως ο κ. Γ. Ανδριανός βουλευτής της Ν.Δ  ότι δεν υπερψήφισαν  το νομοσχέδιο, εμπαίζοντας στην πράξη τούς ψηφοφόρους τους και κατ επέκταση τον Ελληνικό Λαό.

 Ο Νόμος 5089/16-02-2024 που υποβιβάζει την έννοια του γάμου αντί να την ενισχύει σύμφωνα με την καθηγήτρια Αστικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κα Ρόη Παντελίδου “ ο νόμος είναι αντισυνταγματικός καθώς το Σύνταγμα προστατεύει τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά και γνωρίσματα του γάμου στα οποία ανήκει και η διαφορά φύλου”.

Αλλά και στη διακήρυξη του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού ως πρώτο δικαίωμα ορίζεται το να μεγαλώνει το παιδί με τούς  φυσικούς γονείς του, την μητέρα και τον πατέρα του.

 Με το “ΚΙΝΗΜΑ 21” , σας δώσαμε την ευκαιρία και τη λύση,  βάσει των διατάξεων του  Συντάγματος (άρθρο 53  παρ. 2) και τού εκλογικού νόμου (άρθ. 104, πδ26/2012), να αποτραπεί η ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, αναστέλλοντας την νομοθετική λειτουργία της Βουλής, με την παραίτηση ενός βουλευτή και των αναπληρωματικών του.

Αλλά το Κόμμα του Βελλόπουλου, οι Φαρισαίοι της "Νίκης" και οι Μητσοτακικο΄Σπαρτιάτες, εβαλαν και βάζουν "πλάτη" , Δίπλα σε εκείνους που ψήφισαν.

Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου αυτού αποτελεί μία ακόμα καταστρατήγηση της λαϊκής κυριαρχίας, αφου το 80-90% του Ορθόδοξου Χριστιανικού λαού μας δεν συμφωνεί με τον νέο νόμο, που πέρα όλων των άλλων ευτελίζει την προσωπικότητα της γυναίκας και την ιερή αποστολή της ως μητέρα και την υποβιβάζει σε “ κλωσσομηχανή”

  Επίσης  στο άρθρο 10 νομιμοποιείται η εμπορευματοποίηση της τεκνοποίησης και της τεκνοθεσίας για την παράκαμψη της σχέσης μητρότητας - πατρότητας.  Αφού έμμεσα αναγνωρίζει την εμπορευματοποιημένη χρησιμοποίηση της «παρένθετης μητρότητας» από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών σε άλλη χώρα, καθώς και την αναγνώριση της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσω τράπεζας σπέρματος για ομόφυλα ζευγάρια γυναικών, ουσιαστικά τροφοδοτεί παραπέρα την εμπορευματοποίηση της διαδικασίας απόκτησης παιδιών.

 Οι 224 (176+46+2) βουλευτές που υπερψηφισαν το νομοσχέδιο δέν ένδιαφέρονται στην πραγματικότητα ούτε για την οικογένεια ούτε για τα παιδιά...Το ίδιο και εκείνοι που φωνάζουν δήθεν εναντίον.

 Φτάνει πιά.

Επειδή πετάξατε τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού στο καλάθι των αχρήστων...

Επειδή προδώσατε την ψήφο με την οποία σας τίμησαν..

     Επειδή μας “φτύσατε” κατά πρόσωπο..

     Επειδή δεν ανεχόμαστε άλλο να μας κοροϊδεύετε ...

     Επειδή κάθε νήπιο έχει απαραβίαστο δικαίωμα να έχει μητέρα και πατέρα, δηλαδή μια αληθινή οικογένεια..

     

   Για όλα αυτά η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στις ερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 θα σας δείξει την πόρτα της εξόδου απο την πολιτική σκηνή της χώρας.

 Mετά την Ύβρη (αλαζονία) καί την Άτη (θόλωση του νου) ακολουθεί η Νέμεση(λειτουργία πνεματικών νόμων) και η Τίση (τιμωρία)

 

Καλλιόπη  Χρυσοστάλη

  Για το “ΚΙΝΗΜΑ 21”

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: