24/2/24

Η Ζαχάροβα αποκάλεσε την Ανναλένια «εκπληκτικά άσχετη και αμόρφωτη»


 

Μόσχα, 24 Φεβρουαρίου .Η Ανναλένια  μιλώντας στο Ρίο στην υπουργική σύνοδο της G20,φώναζε από το μικρόφωνο «Σεργκέι Λαβρόφ, απευθύνομαι σε εσάς», ενώ ο Ρώσος υπουργός δεν ήταν στην αίθουσα εκείνη τη στιγμή  διότι πραγματοποιούσε διμερείς συναντήσεις. Στη θέση του καθόταν ένας διπλωμάτης , ο οποίος μάταια προσπάθησε να εξηγήσει στην Ανναλένια ότι δεν ήταν ο Λαβρόφ, αλλά δεν μπορούσε να την πείσει.

 

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Ανναλένα Μπάερμποκ έδειξε την «εκπληκτική της άγνοια. Είναι εντελώς άσχετη και αμόρφωτη » σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα και σημείωσε , ότι η Ανναλένια«δεν είναι μόνη». Υπάρχουν «εκατοντάδες και εκατοντάδες» τέτοιοι άνθρωποι στις κυβερνήσεις της ΕΕ, είπε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πίνουν στην δύση.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Κυρία Ζαχαροβα!! Γοητευτικη, μορφωμένη και δίνει και πληρωμένες απαντήσεις στα καθίκια της κωλοδυσης!! Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοιες γυναίκες. Αλλά εδώ ακολουθούν τα.... "πρότυπα " της Τατανας, της Για... μαλλη (....και βγήκε κουρεμένη) και των υπολοίπων "δημοσιογράφων" της κιλοτας.