25/11/08

Ο στρατός του Σόρος επιτέθηκε στους Ελληνες πολίτες.

Οι «αντεξουσιαστές», και «αντιρατσιστές» έκαναν αντισυγκέντρωση , «αλλά Καρφίτσα» ,απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα για να προβοκάρουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής που διαμαρτύρονταν για την εγκληματικότητα , την γκετοποίηση και για την κατάσταση που επικρατεί εκεί λόγω των αλλοδαπών μεταναστών.
Επικράτησε ενταση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικροεπεισόδια με αντεξουσιαστές, τα οποία όμως δεν πήραν έκταση, λόγω της ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που υπήρχε στην περιοχή.

Ο ρόζ πολτός έκανε το άσπρο μαύρο..
Εδώ και μερικές ημέρες είχε προαναγγελθεί εκδήλωση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα και της Πλ.Αττικής για τα προβλήματα της περιοχής...σχεδόν αμέσως είχε αναγγελθεί ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κάποιων αντιρατσιστών με την συνεργασία Συριζα και αναρχικών.
Η νόμιμη συγκέντρωση έγινε ...και δυστυχώς για τους επαγγελματίες του αντιρατσισμού και των επιδοτήσεων που τον ακολουθούν...πέτυχε και με το παραπάνω..
Αφού λοιπόν η εκδήλωση πέτυχε...
τώρα θα έπρεπε να εφευρεθούν τρόποι για να παρουσιαστεί στην υπόλοιπη Ελλάδα μια διαφορετική εικόνα της πραγματικότητας που να κάνει το άσπρο μαύρο!!!
και ξεκίνησαν τα δημοσιογραφοπαπαγαλάκια των νεοταξίτων...
Οι κάτοικοι επιτέθηκαν!!! ακροδεξιοί με τεθωρακισμένα στην Αχαρνών!!!αμυνόμενοι με μολότωφ!!! και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο "δημοσιογραφικός νους...και μέχρι ένα σημείο το περιμέναμε πως κάτι τέτοιο θα γίνει, γιατί είναι πιο συνηθισμένο και από τον ήλιο...αλλά αυτή την φορά κάποιοι έδωσαν ρέστα..έκαναν το άσπρο μαύρο χωρίς καμμία ντροπή
δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...
Το κείμενο προέρχεται από τον alphatv 24.11.2008
Επεισόδια σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Αθήνα
«Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Αχαρνών στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα, όπου πραγματοποιούταν αντιρατσιστική συγκέντρωση. Παράλληλα διοργανώθηκε αντισυγκέντρωση από κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονται για την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή και την οποία αποδίδουν σε αλλοδαπούς. Στη διάρκεια των δύο συγκεντρώσεων εμφανίσθηκαν ακροδεξιοί, αλλά και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που έστησαν επί της Αχαρνών οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, στους οποίους είχαν βάλει φωτιά. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δόθηκε εντολή να μην επέμβουν.
Πηγή: ALPHA Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
Συγχαρητήρια στον κύριο
Με μία πρόταση έκανε το άσπρο μαύρο
Με μια πρόταση μετέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής που νόμιμα έκαναν την συγκέντρωση τους σε παράνομους που έκαναν μια προκλητική και παράνομη αντισυγκέντρωση.
και παρουσίασε την παράνομη αντισυγκέντρωση ως νόμιμη!!!
Συγχαρητήρια
τους πληρώνετε αυτούς τους δημοσιογράφους;
και αν τους πληρώνετε...για πόσο καιρό ακόμη νομίζετε πως θα καταφέρνουν να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο και να παραπληροφορούν τους πολίτες
greekalert 25.11.08
Η Δημοκρατική Αναγέννηση καταδικάζει τα επεισόδια σε βάρος των κατοίκων του Αγ Παντελεήμονα που έγιναν την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, έξω από το Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, σε βάρος διαμαρτυρομένων κατοίκων της περιοχής.
"Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά παρακολουθήσαμε λογικές που θύμιζαν παλιές σκοτεινές εποχές, όταν οι προβοκάτσιες ήταν καθημερινή πραγματικότητα σε βάρος του ελληνικού λαού.
Σε μια ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, νέων, ηλικιωμένων, παιδιών, οικονομικών μεταναστών, κατά της αυξανόμενης εγκληματικότητας, τον ρόλο του «δικαστή και εκτελεστή» επέλεξαν να παίξουν οι «γνωστοί άγνωστοι», φορώντας αυτή τη φορά την «κουκούλα» του αντιρατσιστή.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί τους πολίτες να ...συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της εγκληματικότητας, περιφρουρώντας τις κινητοποιήσεις τους. Από όλους αυτούς που «παίζουν» πάνω στην ίδια τους την επιβίωση, σπεκουλάροντας πάνω στην λογική ότι, μπορούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από το δράμα του βιώνουν οι κάτοικοι του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση, υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση, πως τέτοιου τύπου ζητήματα, που αφορούν στην διάλυση του κοινωνικού ιστού, δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εκτόνωσης πολιτικών παθών.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αναγέννησης, βρέθηκε στην κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, στην συντονιστική επιτροπή των οποίων παρέδωσε και τις προτάσεις του κόμματος για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Οι προτάσεις της Δημοκρατικής Αναγέννησης, συνοψίζονται στα εξής σημεία:
Ίδρυση Κεντρικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, με υπαγωγή της κατευθείαν στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και με αρμοδιότητες:
1. Την διαμόρφωση από την ΚΥΑΑΙΚΑ ολοκληρωμένων προτάσεων αστυνόμευσης και ασφάλειας, με προσαρμογή των στις ιδιαιτερότητες του ιστορικού κέντρου.
2. Την οργάνωση ιδιαίτερης δύναμης της Τουριστικής Αστυνομίας, για την εξυπηρέτηση των Τουριστών και ένταξή της στην ΚΥΑΑΙΚΑ.
3. Την δημιουργία και ένταξη στην ΚΥΑΑΙΚΑ, ειδικής αστυνομικής δύναμης, με ιδιαίτερη εκπαίδευση και εμπλουτισμένη με αστυνομικούς που γνωρίζουν τη γλώσσα τα ήθη και τα έθιμα των μεταναστών.
4. Την δημιουργία και ένταξη στην ΚΥΑΑΙΚΑ, ειδικής αστυνομικής δύναμης, με ιδιαίτερη εκπαίδευση στην πρόληψη και καταστολή των ναρκωτικών.
5. Την ένταξη στην ΚΥΑΑΙΚΑ, ειδικής αστυνομικής δύναμης δίωξης και καταστολής των νεόκοπων για τα ελληνικά πράγματα συμμοριών, που λυμαίνονται το Κέντρο.
Ίδρυση Διυπουργικής Υπηρεσίας του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, με ενισχυμένες αρμοδιότητες και επικεφαλής Γενικό Γραμματέα, με στόχο:
1. Την εκπόνηση σχεδίου προτάσεων για την διαμόρφωση, καλλωπισμό, χωροταξικό υγειονομικό και περιβαλλοντικό έλεγχο, κλπ που αφορούν, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο αρκετά πετυχημένο πρότυπο της Πλάκας.
2. Την ενοποίηση των συναρμόδιων κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων και πολυδαίδαλων γραφειοκρατικών προβλημάτων που υφίστανται σήμερα οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
3. Την ενίσχυση των προγραμμάτων αναπαλαίωσης κτιρίων.
4. Την αποθάρρυνση δημιουργίας όλων των τύπων των γκέτο που υφίστανται σήμερα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
5. Την δημιουργία ειδικού γραφείου αδειοδότησης επιχειρήσεων, με στόχο τον έλεγχο των καταστημάτων κάθε είδους, που ξεφυτρώνουν χωρίς κανέναν έλεγχο, στο ιστορικό κέντρο.
6. Τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σχεδίου ανάκτησης οριζόντιων ιδιοκτησιών με παροχή γενναίων κινήτρων στους ιδιοκτήτες των, με στόχο την αξιοποίησή τους από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: