29/11/08

έκοψαν λάσπη...

http://www.pressmme.blogspot.com/

Ακυρώθηκε πριν από λίγο η κεντρική συνεστίαση της Β' Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη δικαιολογία είναι ότι θα λείπει στις Βρυξέλλες ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Επί της ουσίας, όμως, ο φόβος για το κράξιμο που θα πέσει στους υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν η βασική αιτία για την ακύρωση της εκδήλωσης. Δεν τολμούν πλεον να κυκλοφορήσουν ούτε στις γαλάζιες κομματικές εκδηλώσεις οι βουλευτές της Ν.Δ.!
Αναρτήθηκε από killbill στις
7:45 μμ

Τώρα και κρυφές κάμερες
By Factorx

Τα πράγματα εκτραχύνονται πολύ. Αυτή είναι η εκτίμησή μας ύστερα από την ανάγνωση δημοσιεύματος στην αυριανή Free Sunday σύμφωνα με το οποίο «το τελευταίο χαρτί του Εφραίμ» είναι «ένα κρυφό υπερόπλο». Ποιο είναι: Προσέξτε τις γράφει η free press εφημερίδα του κ. Κύρτσου και βγάλτε συμπέρασμα:
Συγκεκριμένη «φήμη θέλει κρυφό (τηλεοπτικό) κύκλωμα να έχει τοποθετηθεί και στα δωμάτια της Μονής, και δη σε αυτά που είναι προορισμένα για τους VIP καλεσμένους των κ.κ. Εφραίμ και Αρσένιου. Σκέψη επίσης καθόλου παράλογη αν σκεφτεί κανείς ότι τα δωμάτια αυτά έχουν φιλοξενήσει βασιλείς, πρωθυπουργούς και επιχειρηματίες (για λόγους προστασίας τους δηλαδή)….Η φήμη αυτή, αν ισχύει, πρακτικά σημαίνει ότι πολιτικά πρόσωπα μεγάλου ειδικού βάρους για τη χώρα μας έχουν καταγραφεί στις… «ρασοκάμερες» και ο κίνδυνος το υλικό να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους είναι προφανής. Οι φήμες που αρκετοί έχουν ακούσει, αλλά δεν θέλουν και να πιστέψουν, κάνουν λόγο για βιντεοσκόπηση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα (της εποχής που έγινε η βιντεοσκόπηση) και εν ενεργεία κρατικού λειτουργού, τους οποίους συνδέει η μεταξύ τους φιλία…»
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς για τους επικίνδυνους δρόμους στους οποίους μπαίνει η χώρα ακόμα και αν οι φήμες δεν ανταποκρίνονται προς την αλήθεια. Επειδή όλοι αντιλαμβάνονται τι επικίνδυνες παρενέργειες προκαλεί αυτή η φήμη σε μια χώρα όπου οι κρυφές κάμερες έχουν στείλει αδιάβαστους ουκ ολίγους μέχρι σήμερα και στην οποία το μέγιστο σκάνδαλο των υποκλοπών ρίχνει ακόμα την σκιά του. Και φυσικά η εφημερίδα δεν τολμά να αποκαλύψει τα ονόματα των οποίων οι συνομιλίες καταγράφονταν από τους μοναχούς (όπως «φημολογείται). Πόσοι όμως «ανώτατοι παράγοντες» υπάρχουν;
Είναι εξάλλου προφανές ότι αν δεν αποτελεί επινόηση της εφημερίδας (πράγμα απίθανο), η «πληροφορία» μπορεί κάλλιστα να «έχει διαδοθεί και από πρόσωπο που θέλει να εξασφαλίσει την προστασία της Μονής Βατοπεδίου, επιβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το νόμο της σιωπής, ασχέτως δηλαδή αν πράγματι υπάρχει πράγματι τέτοιο υλικό ή όχι».





Δεν υπάρχουν σχόλια: