27/11/08

Νεα επίθεση των SS του Σόρος

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Τζάννη και ο ψυχίατρος Γιαννης Παπαδάτος, είναι οι δύο τραυματίες από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο Χημείο. Κουκουλοφόροι τους πέταξαν γιαούρτια και αυγά, ξυλοφόρτωσαν την Τζάννη και κυριολεκτικά πάτησαν κάτω τον Παπαδάτο που νοσηλεύεται με σπάσμένο σαγόνι στο νοσοκομείο. Οι... αντιεξουσιαστές, αναρχικοί ή όπως αλλιώς λέγονται αυτά τα κατακάθια του παρακράτους ήταν και ιδεολόγοι αφού μετά την ληστρική επίθεση έκλεψαν έναν προτζέκτορα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.Η περιπολία των ομάδων καταστολής της Σόλωνος και της Χαριλάου Τρικούπη ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Καληνύχτα κύριε Τσιατούρα.
από troktiko
http://troktiko.blogspot.com/2008/11/t_4140.html

Ανελαβαν και την ευθύνη με προκήρυξη στο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ <...η βία παίζει κι έναν άλλο ρόλο στην Ιστορία, έναν επαναστατικό προοδευτικό ρόλο, είναι η μαμμή που από κάθε παλιά κοινωνία ξεγεννά μια καινούργια, αποτελεί το όργανο με το οποίο επιβάλλεται η κοινωνική εξέλιξη και σπάει τις αποστεωμένες, τις νεκρές πολιτικές μορφές...> Φρ. Ενγκελς
Εκδήλωση με ομιλήτρια την καθηγήτρια Μαρία Τζάνη πραγματοποιούσαν οι ΔΑΠίτες στο Παιδαγωγικό Τμήμα στην οδό Σόλωνος.
Για όσους δεν γνωρίζουν την Μαρία Τζάνη να πούμε ότι πρόκειται για γνωστή τελεμαϊντανό δεδηλωμένη «αρχαιολάτρισα» και οπαδό του «Δωδεκάθεου», μάρτυρα υπεράσπισης στις δίκες που έχει ο ναζιστής Πλεύρης, ενώ έχει δεχθεί κατηγορίες από αντιρατσιστικές συλλογικότητες για «Παιδαγωγική αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας». (Είναι καθηγήτρια στην Μαράσλειο σχολή όπου μετεκπαιδεύονται δάσκαλοι και νηπιαγωγοί).
Η φιέστα της ΔΑΠ έληξε άδοξα αφού στον χώρο που γινόταν μπούκαραν 30 περίπου νεαροί και τους χάλασαν την παράσταση. Δυστυχώς για τους Δαπίτες έχασαν την ευκαιρία να εμπλουτίζουν το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο με τα κηρύγματα μισαλλοδοξίας και εθνικισμού που θα τους έκανε η κ. καθηγήτρια.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Όσο υπάρχουν απο-κόμματα που τους υποστηρίζουν (ΣΥΡΙΖΑ) και όσο οι αστυνομικοί λένε 'τι με νοιάζει εμένα εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα', δεν θα γίνεται τίποτα