1/5/10

Όλοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Ο Παπανδρέου και ο «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν , «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»(ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ)! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί , και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα , 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας. Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους , ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - έξω από τον σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι, σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, που αντιστέκονται στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας.

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Τους λοιδόρησαν και τους κατασυκοφάντησαν.
Επιχειρούν αδίστακτα να ευτελίσουν την αυταπάρνηση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους. Δε διστάζουν να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών μας ηρώων στον καθημερινό ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο.


Δε θα τους συγχωρήσουν ποτέ ότι αυτοί ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να παραδώσουν τα κλειδιά της Κερκόπορτας στη μαφία των κατακτητών.


Πιστοί στο συμβόλαιο της αποδόμησης των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που εκτελούν, επιχειρούν να απλώσουν τα λερωμένα χέρια τους και στο μάχιμο προσωπικό όλων των κλάδων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Είναι τα αδέλφια μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Είναι η θερμοκοιτίδα των καθημερινών μας ηρώων.
Είναι σάρκα απ τη σάρκα μας.
Είμαστε μαζί τους και θα γίνουμε η φωνή τους
Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ ενωμένοι στον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση του ΥπεΘΑ στη ερώτηση Κοραντή σχετιkά με την εισαγωγή αλλογενών στις Στρατιωτικές σχολές.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας): Κυρία Πρόεδρε, κανείς μουσουλμάνος στο θρήσκευμα Έλλην πολίτης δεν έχει ενταχθεί στο Σώμα των Ελλήνων Αξιωματικών, ούτε καν ως δόκιμος αξιωματικός, πολύ περισσότερο ως μόνιμος. Διότι δεν εθεωρείτο Έλλην το γένος και παραβιαζόταν το Σύνταγμα. Και δεν είχα προαποφασίσει τίποτα, γιατί αυτή είναι η πρώτη προκήρυξη εισαγωγής σε ανώτατες στρατιωτικές σχολές που υπογράφω ως Υπουργός. Και μόλις διαπίστωσα ότι ο νομικός σύμβουλος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατιωτικός δικαστής έχει διατυπώσει παρατήρηση για την αντισυνταγματικότητα του όρου να είναι υποψήφιος Έλληνας, όχι μόνο κατά την ιθαγένεια, αλλά και κατά το γένος, διέγραψα -ως όφειλα- με την ιδιότητα του Υπουργού και με την ιδιότητα του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου τον κατάφωρα αντισυνταγματικό αυτόν όρο.
(MB)
(AM)
Άρα δεν υπήρχε κάποια συνομωσία σε σχέση με το νομοσχέδιο που έγινε πρόσφατα νόμος του κράτους, ούτε η Κυβέρνηση ασκεί τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά το Σύνταγμα και κατά την εντολή του ελληνικού λαού, με τη σύμφωνη γνώμη των Αρχηγών των επιτελείων.
Δεν εξαρτώνται οι αποφάσεις της Κυβέρνησης από τη σύμφωνη γνώμη της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία δεν έχει καμία αντίρρηση εν προκειμένω, αλλά σε επίπεδο αρχής μιλώντας πρέπει να σας πω ότι θα ήταν τραγικό να καθιερώσουμε την αρχή της σύμφωνης γνώμης των Αρχηγών των επιτελείων, οι οποίοι υπακούν, πειθαρχούν, υποτάσσονται. Γιατί τη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων την ασκεί ο ελληνικός λαός δια της Κυβέρνησης και άρχει τυπικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτή είναι η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις και πρέπει στις Ένοπλες Δυνάμεις να επικρατεί νομιμότητα, διαφάνεια, ισονομία, αξιοκρατία


Καταλάβaτε τον όρο που χρησιμοποίηση ο κυρ Βενιζέλος;

να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ

Μιλαει για ΥΠΟΤΑΓΗ!!!!
Ξερει ο μπουρδολογος αυτός εξαμηνήτης, τί σημαίνει η λέξη "ΥΠΟΤΑΓΗ";;;
Μπορεί να καταλάβει κανείς την σημασία των λόγων του;;;

Μετά την επίκληση του αρχηγού του για την ανάγκη της ΠΑγκόσμιας διακυβέρνησης, στο συνέδριο του Εκονομιστ, αλλος ένας και μάλιστα ο..."έξυπνος" της παρέας, μιλάει για την ανάγκη ΥΠΟΤΑΓΗΣ του στρατου της Ελλάδος στους ηγέτες της Παγκόσμιας εξουσίας στους οποίους πρώτοι δηλωσαν υπηκοοι, πειθαρχημένοι, υποταγμένοι!

"από την ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνέδριο του Εκόνομιστ.(28/4/2010)

"...Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

Για να συνεχίσει από το ίδιο βήμα παρακάτω:

"...Θα απαντήσω, αποκαλύπτοντας μια εικασία που κρύβεται πίσω από τις ερωτήσεις αυτές. Η εικασία αυτή, στηρίζεται λιγότερο στην πραγματικότητα και περισσότερο σε προκαταλήψεις και προλήψεις: «εσείς οι Έλληνες δεν μπορείτε να πετύχετε. Διακόσια χρόνια παραβατικότητας» κλπ. κλπ. Ακούσαμε πολλά, τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες"

Δηλαδή για να καταλάβετε, στο μυαλό του, απολογούμενου στα ώτα των Εκονομιστ, Πρωθυπουργού, ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ περιλαμβάνουν και ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!
Και πάνε και παραπίσω, ώς την ...Φιλική Εταιρία!!!!!
Καιρός να φρονιμέψουμε!!!! Ανευ Φρονήματος!"

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ