25/6/10

Αποθρασύνθηκαν τελείως οι Αλβανοί

Η χθεσινή συνεδρίαση στην Αλβανική Βουλή, άρχισε με ενός λεπτού σιγή κατόπιν αιτήσεως του προέδρου του PDU Shpetim Idrizi, για τα «θύματα» της «Ελληνικής Θηριωδίας», όπως είπε, κατά του λαού της Τσαμουριάς.
Ο βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Αλβανία, Βαγγέλης Ντούλες, αρνήθηκε να σηκωθεί, προκαλώντας την δαιμονισμένη αντίδραση του δεύτερου βουλευτή του PDU Dashamir Tahiri.
O Tahiri δεν περιορίστηκε μόνο στη φραστική επίθεση κατά του Έλληνα βουλευτή αλλά από το βήμα της βουλής τον απείλησε χρησιμοποιώντας μάλιστα λεξιλόγιο «πεζοδρομίου». (Εσύ όμως δεν σηκώθηκες όρθιος. Αλλά να , θα στο πω ο ίδιος, θα σε μάθω εγώ πως τηρείται η λύπη, εσένα κουτάβι του Ζέρβα».)
Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του ΚΕΑΔ, και προς τον Ταχίρι, αλλά και προς την πρόεδρο της βουλής Τοπάλι: «Όταν εκτοξεύονται τέτοιες απειλές, εδώ μαζεύονται αμέσως οι σωματοφύλακες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αντιδράει η κυρία Τοπάλι όταν από το βήμα γίνονται πραγματικές απειλές. Γιατί δεν αντιδράει όταν από το βήμα των δημοκρατικών αξιών και της ελευθερίας εκτοξεύονται τέτοιες απειλές».
Ενώ για τη στάση του ο Ντούλες ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά. Σε υψηλούς τόνους είπε πως » όσον αφορά το θέμα ποιον τιμώ και πότε είναι προσωπική υπόθεση. Είναι υπόθεση της συνείδησης και των δικών μου πιστεύω και δεν το συζητώ με κανέναν».
Ωστόσο η πρόεδρος Τοπάλι, αντί να πάρει θέση, διέκοψε τις εργασίες της βουλής.

Πηγή : http://www.deropoli.com και Ηπειρος-Ελλάς

1 σχόλιο:

gianniotis είπε...

Ανοίγοντας το θέμα, σας περιμένει μια έκπληξη

Όταν γίνουμε κυβέρνηση...

Είναι λάθος να μιλάμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό γιατί έτσι αλλάζουμε την ΟΥΣΙΑ του ζητήματος που δεν αφορά στην δημόσια υγεία αλλά στην προώθηση ενός συγκριμένου προϊόντος που δίνει μίζα στην Κωλο-Οικογένεια

  Το ζήτημα του εμβολιασμού ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ γενικώς   στην επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού     , αλλά πολύ ειδικώς στον υποχρεωτικό εμβολιασμό , ...